Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Ervaringen Parkeren Zaventem

Vanaf 3,93 per dag!

Beoordeeld door 5500+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Overzicht Ervaringen Parkeren bij Zaventem

U vindt verschillende reviews van klanten over het parkeren bij Zaventem Airport. Door deze reviews te lezen krijgt u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten van de aanbieders. Door de combinatie van reviews, foto's en verdere informatie weet u zeker dat u betrouwbaar kunt parkeren. Zo begint u zorgeloos aan uw vliegreis en weet u zeker dat u de beste keuze heeft gemaakt.

Ervaringen over parkeren bij Zaventem

U kunt bij parkeeraanbieders de reviews lezen die klanten hebben achtergelaten. Zo wordt het kiezen van de beste aanbieder een stuk makkelijker. De reviews kunnen alleen geschreven worden door klanten die daadwerkelijk op de locatie hebben geparkeerd. Zo weet u zeker dat u de juiste informatie krijgt. Door zoveel mogelijk reviews te lezen krijgt u het duidelijkste beeld van de aanbieders. In de reviews leest u over de parkeerterreinen, het vervoer, de werknemers en andere aspecten.

Reviews over Shuttle parkeren bij Zaventem

Shuttle parkeren bij Zaventem Airport is de meest gebruikte parkeervorm. De parkeeraanbieder met de meeste reviews is Express Parking Zaventem. De reviews voor shuttle parkeren bespreken het vervoer met de shuttlebus, de aanbieder en het parkeerterrein. Kijk hieronder naar de hoogst beoordeelde parkeeraanbieders.

Parkeeraanbieder Binnen / Buiten Type parkeerplek Beoordeling
Express Parking Zaventem Binnen Shuttle Parking 8.7 - Erg goed
GreenParking Zaventem Buiten Shuttle Parking 8.1 - Erg goed
Nooya Parking Buiten Shuttle Parking 6.3

Reviews over Valet Parking bij Zaventem

De ervaringen over valet parking gaan voornamelijk over het gemak, het personeel en de service over het algemeen. Express Parking Zaventem Valet is een hoog beoordeelde valet parkeeraanbieder bij Zaventem.

Parkeeraanbieder Binnen / Buiten Type parkeerplek Beoordeling
Express Parking Zaventem Valet Binnen Valet Parking 8.2 - Erg goed

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe