Mobihub | Zaventem

bij Zaventem -

Bij Mobihub Zaventem kan u gemakkelijk en snel parkeren dichtbij de luchthaven van Brussel. De parkeerplaats bevindt zich op het terrein van Holiday Inn Parking Machelen, op een kleine 5 kilometer afstand van de airport. Mobihub Zaventem maakt gebruik van shuttle parkeren bij Brussel Airport. Dit houdt in dat u in maximaal 10 minuten op het vliegveld van Zaventem staat, door middel van de gratis taxi/shuttle service.

De taxi of shuttlebus zal voor u klaarstaan als u van tevoren contact met hen opneemt. Zij zullen op de door u aangegeven tijd voor u klaar staan, en u direct doorbrengen naar Zaventem Airport.

Ook is Mobihub Zaventem 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u geopend. Dit betekent dan ook dat u op elk gewenst moment kan in- en uitrijden. Dus, ook bij vertraging hoeft u zich geen zorgen te maken als u boekt bij Mobihub Zaventem.

Mobihub Zaventem heeft overigens geen maximale hoogterestricties, hierdoor kan u met vrijwel ieder voertuig gemakkelijk de parkeerplaats oprijden.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Holidaystraat 7, 1831, Machelen

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.6!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Veilig parkeren nabij de luchthaven van Brussel

Wij van ParkCare snappen heel goed dat u graag verzekerd wilt zijn van een veilige parkeerplek dichtbij Zaventem Airport. Of u nou gebruik maakt van kort, of lang parkeren, u wilt graag dat uw auto op een veilige parkeerplek staat. Bij Mobihub Zaventem bent u dan aan het juiste adres. Aangezien de parking zich bevindt op het terrein van het Holiday Inn Hotel, is er regelmatig personeel aanwezig. Ook is het parkeerterrein afgezet met een hekwerk en een slagboom. Zo weet u zeker dat uw auto veilig geparkeerd staat, als u gebruik maakt van parkeren nabij de luchthaven van Brussel.

Betrouwbaar en voordelig parkeren bij Mobihub Zaventem

Mobihub Zaventem is naast veilig, ook nog eens erg betrouwbaar en voordelig. Dit maakt dan ook dat Mobihub Zaventem een geschikte parkeerplaats is voor het parkeren rondom Zaventem Airport.
Het is echter niet zo dat u hoeft in te leveren op veiligheid en betrouwbaarheid, als u gebruik maakt van een voordelige(re) parking. De parkeerplaats is namelijk door ons persoonlijk gecontroleerd. Net zoals de andere beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren Zaventem. Hierdoor blijven wij altijd op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen die worden genomen. Ook weten we hierdoor dat de parkeerplek betrouwbaar is. Daarnaast vragen wij onze klanten om een recensie achter te laten als zij Mobihub Zaventem via ons geboekt hebben. Zodra zij de parkeerplek hebben bezocht, kunnen zij hun ervaringen delen. Hiermee weten wij altijd of de parkeerplaats voldoet aan de gestelde verwachtingen en eisen. Mocht het voorkomen dat dit niet zo is, en een parkeerplek veel negatieve recensies krijgt, dan wordt deze verwijdert uit ons aanbod. 
Op deze manier bent u als klant gegarandeerd van een veilige, betrouwbare en voordelige parkeerplek!

Beoordelingen Mobihub | Zaventem Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.6
Beoordeeld door 9 klanten
Afstand tot vliegveld 9.4
Prijs/kwaliteit 8.3
Klantenservice 8.1
Totaal 8.6
Leo nl 10 Geparkeerd van 12/11/2021 tot 21/11/2021

Alles ging zeer vlot. Vlot contact met taxichauffeurs en zeer vriendelijk. Bij holliday inn ook Alles vlot. Ik zou enkel vermelden dat Quick binnen de inkomhal is.ik was buiten aan het zoeken.

I.A.J. nl 8.3 Geparkeerd van 23/10/2021 tot 30/10/2021

Super goede service! Alleen jammer dat we geen uitrijkaartje hadden gekregen om van de parkeerplaats af te rijden.

wilhelmina nl 8.3 Geparkeerd van 25/10/2021 tot 28/10/2021

Ik misste wel een bord naar de verwijzing van de parking

Serena nl 7.5 Geparkeerd van 16/10/2021 tot 24/10/2021

Super goed geregeld !

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe