Beoordelingen voor Star Parking

bij Zaventem -
8.8 Erg goed, beoordeeld door 276 klanten
Star Parking foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.8 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.7
Prijs/kwaliteit 8.8
8.9 Klantenservice
« Terug naar Star Parking

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

DANNY C nl 10 Geparkeerd van 13/04/2024 tot 21/04/2024

Zeer tevreden, alles netjes optijd. Zeer vriendelijk

Gurick P nl 9.2 Geparkeerd van 11/04/2024 tot 18/04/2024

Een aanrader. Zijn heel tevreden ervan.

Hidir A nl 10 Geparkeerd van 10/04/2024 tot 14/04/2024

Ik ben tevreden. Bij vertrek op voorhand gebeld. Kleine 15min later waren ze er. Bij aankomst gebeld en ze waren er kleine 25min later. Hangt beetje af van de drukte uiteraard. Betrouwbare maatschappij. Wagen stond buiten klaar voor mezelf en ook voor de andere klanten die er waren dus heeft zeker niet die 5 dagen buiten gestaan. NL FR mogelijk.

Filip D nl 7.5 Geparkeerd van 06/04/2024 tot 13/04/2024

Vlotte service, veilig gevoel

nico P nl 6.7 Geparkeerd van 06/04/2024 tot 13/04/2024

ophalen zeer slecht en niet gecoordineert. mesen die net aankwamen gingen voor en diuurde daarom 45 min voordat wij naar onze auto werden gebracht

Paul D nl 10 Geparkeerd van 03/04/2024 tot 11/04/2024

Zeer tevreden

André L fr 10 Geparkeerd van 05/04/2024 tot 11/04/2024

Je pourrais dire que tout est médiocre pour garder pour moi l'excellence de tout: le service impeccable,... le rapport qualité/prix est le meilleur que je connaisse,...(63€ pour 7jours! la navette m'aurait coûté le double!!,...distance de l'aéroport très rapide 5 minutes et aucun temps d'attente!!! et on est déposé au pied des ascenseurs de l'aéroport!...MERCI!!!

Jean-François W nl 10 Geparkeerd van 02/04/2024 tot 09/04/2024

Ook nog een veiligheid, ze koppelen vermoedelijk de batterij los. Enig nadeel. Alle gegevens zijn gewist en je moet digitale klok etc terug zetten.

Johan D nl 7.5 Geparkeerd van 05/04/2024 tot 09/04/2024

Parkcare, heeft aan onze verwachtingen voldaan. Prijs, kwaliteit was zoals afgesproken. In huidige tijden is dat al heel wat. Doe zo voort, jullie zijn goed bezig. 👍👍

Joël L nl 9.2 Geparkeerd van 05/04/2024 tot 09/04/2024

Goede telefonische bereikbaarheid, de shuttledienst ging vlot Vriendelijk en correct

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe