Tips voor het parkeren bij Weeze Airport

3 minuten leestijd
Geparkeerde auto's

Weeze Airport is een relatief kleine luchthaven in Duitsland, waardoor het parkeren bij het vliegveld erg eenvoudig is. Doordat de luchthaven net over de grens te vinden is, wordt het veel gebruikt door Nederlandse reizigers. Hieronder leest u diverse tips die parkeren bij Weeze Airport nog makkelijker maken.

Vergelijk de aanbieders

Hoewel Weeze Airport niet over een groot aantal parkeerplaatsen beschikt, raden we aan om de verschillende aanbieders te vergelijken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen op basis van prijs. Om u een idee te geven van de prijs, ziet u hieronder een klein overzicht van de goedkoopste aanbieders. Ook kunt u kijken naar de parkeerkosten bij Weeze Airport voor het volledige overzicht.

Bekijk de verschillende parkeervormen

Weeze Airport beschikt over twee verschillende parkeervormen. Park & walk, dat wordt aangeboden door de officiële parkeerplaatsen, en shuttle parkeren.

Park & walk bij Weeze Airport houdt in dat u uw auto parkeert op een van de officiële parkeerplaatsen (P1, P2 en P3). Na het parkeren van de auto loopt u naar de terminal van het vliegveld. Dit is op maximaal 3 minuten lopen vanaf de verste parking (P3). Op de terugreis loopt u weer naar uw auto toe.

Shuttle parkeren bij Weeze Airport wordt aangeboden door Easy Airport Parking Weeze. U rijdt naar de parkeerplaats en wordt met de shuttlebus in 8 minuten naar het airport gebracht. Op de terugreis wordt u weer opgehaald voor de terminal.

Lees de reviews

Het is erg nuttig om de ervaringen van parkeren bij Weeze Airport door te lezen voor een helder beeld van de parkeerplaatsen. Klanten kunnen ook een cijfer achterlaten. De hoogste beoordeelde parkeerplaats is Parkeren Weeze Airport P1.

Parkeren Weeze Airport P1

Dit is de populairste aanbieder voor Weeze Airport. Als officiële parking heeft de parkeerplaats de kortste loopafstand met 1 minuut. Ook is het op de parkeerplaats mogelijk om elektrische auto's op te laden. Dit is de enige parkeerplaats bij Weeze Airport die dit aanbiedt. Ook zijn er parkeerplaatsen aanwezig voor mindervaliden. De ervaring van klanten is dat het erg dicht bij en goed geregeld is.

  • Prijs voor 7 dagen: 93,00
  • Type parkeerplek: Park & Walk
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
Ga naar Parkeren Weeze Airport P1

Bespaar en boek vroeg

Zodra u uw vlucht heeft geboekt is het slim om ook een parkeerplaats te boeken. Door de parkeerplaats vroegtijdig te boeken betaalt u vaak een lagere prijs. Ook bent u gegarandeerd van een parkeerplek en kunt u ontspannen naar de dag van vertrek uitkijken. Bekijk hier hoe parkeren bij Weeze Airport met ParkCare werkt.

Neem ruim de tijd

Het gebeurt soms dat de reis naar het vliegveld wat langer duurt door verkeersdrukte of file. We raden daarom aan om rekening te houden met iets langere reistijd. Het kan ook zijn bij shuttle parkeren dat de rit met de shuttlebus iets langer kan duren. Plan uw reis dus niet te strak in.

Parkeer niet aan een straat

Veel reizigers overwegen om ergens in aan een straat te parkeren en vervolgens met een taxi naar de luchthaven te gaan. We raden dit altijd af omdat uw auto onbewaakt en mogelijk onveilig staat geparkeerd. Met een parkeerplaats voor airport parking weet u zeker dat uw auto geen onnodig risico loopt, zodat u altijd zorgeloos kunt parkeren.

Ophalen en afzetten bij Weeze Airport

Als u mensen bij de luchthaven van Weeze wilt afzetten dan rijdt u naar de ingang van de luchthaven. Daar betaalt u een ticket van €3 euro bij de slagboom. Vervolgens kunt u een uur lang parkeren op P1, P2 of P3. U hoeft bij het uitrijden niet langs de ticketautomaat. De automaten accepteren contant geld tot brieven van €20 euro en pin.

Vergelijk het beschikbare aanbod bij Weeze Airport

Verschillende parkeeraanbieders bij Weeze Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe