A1 Parking Charleroi

bij Charleroi Airport -

Gaat u parkeren bij Charleroi Airport? Parkeer dan bij A1 Parking Charleroi. Deze aanbieder biedt shuttle parking bij Charleroi Airport aan. Met deze parkeervorm rijdt u zelf naar de parkeerplaats toe, waarna u wordt opgehaald en wordt weggebracht door een pendelbus. De pendelbus doet er ongeveer 9 minuten over. Shuttle parking is vaak de goedkoopste optie, omdat u verder van de luchthaven kunt parkeren. 

A1 Parking Charleroi heeft een verhard en omheind terrein dat is geopend tussen 04:00 en 00:00. De parkeerplaats wordt bewaakt door middel van beveiligingscamera's en een bewaker ter plaatse. Ten slotte kunt u uw autosleutels bij u houden tijdens uw reis, is er geen maximale doorrijhoogte en zijn er toiletten beschikbaar. Boek nu uw parkeerplek bij A1 Parking Charleroi.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Toiletten aanwezig
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Asfalt of bestrating
Services
 • Geopend van 04:00 - 00:00
 • Vooraf reserveren
 • 7 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Av. de l'Espérance 30, 6220, Fleurus

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:50

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.2!

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Autowasserij beschikbaar

Beoordelingen A1 Parking Charleroi Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.2
Beoordeeld door 57 klanten
Afstand tot vliegveld 8.4
Prijs/kwaliteit 8.1
Klantenservice 8.2
Totaal 8.2
niki mertz
26-09-2023
Vriendelijke chauffeurs en spraken goed Engels.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Cornelis Maria Matheus Jongen
15-09-2023
Parkeerplek /adres door de navigatie niet kunnen vinden. In de buurt nagevraagd, zekfs bij tankstation in de buurt, niemand kon ons helpen. Telefoonnummer gebeld! Telefoon werd niet beantwoord. Meermaals gebeld. Dus niet gevonden. Er stond ook NERGENS een bord of een aanwijzing. Dus maar doorgereden naar luchthaven. Andere parkeerplaats uitgezocht P2.
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
Sjors Den Hartog
14-09-2023
super parking space. The staff is super nice and for some extra money you can park your car inside. staff helps with everything, even if you leave the car window open. definitely recommended
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Stephanie Siebelt
12-09-2023
Afspraak was de auto afleveren om 4:00 uur in de ochtend, helaas stonden we voor een gesloten poort. Na tweemaal bellen werd de telefoon om 4:07 uur opgenomen waarbij werd gezegd dat hij er binnen 10 minuten zou zijn, om 04:27 werd de poort geopend. Totaal geen communicatie, uiteindelijk kwam er dan uit de jongen dat we eerst moesten betalen en dan de auto buiten moesten parkeren op een hele kleine plek. Bij terug komst gebeld, ongeveer 25 minuten gewacht en werden we opgepikt in een rood verwaarloosd busje, wederom nauwelijks communicatie. De auto stond nog altijd netjes geparkeerd, echter vind ik de communicatie en service erg onder de maat.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Tunga Batbayar
28-08-2023
Het was fijne reis.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Ginny Lafertin
19-08-2023
Goede parking, stipt gebracht en gehaald , supervriendelijke chauffeur heen gehad, chauffeur terug was n beetje minder vrolijke , maar goed t gaat erom dat je op tijd gehaald en gebracht wordt. Goede parking.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Gerben Dijkstra
19-08-2023
Goede prijs Je hebt de keus om de auto binnen of buiten te zetten. Binnen koste wel € 10,- meer. Buiten kon het wel wat netter. De auto's stonden kris kras wat door elkaar. Verder goede communicatie. Als je aankomt moet je hun bellen en ongeveer 20 minuten zijn ze bij je
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Lodewijk van der Heyden
11-08-2023
Zeer vriendelijke bestuurder die ons kwam afhalen, auto stond er netjes bij. Fijne parkeerplek
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Pascalle Hoofs
08-08-2023
Prima service, erg vriendelijk en altijd een mogelijkheid om te parkeren. ( Vaak ook in de middle of nowhere,maar prima). Voor ons altijd een fooi waard voor de chauffeurs. Goede communicatie Frans/Engels/Duits. Ze doen echt hun best! 👌
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
S Van t Laar
05-08-2023
De auto staat ergens op een achteraf industrieterrein. De bewegwijzering is heel onduidelijk. bij het brengen en ophalen duurde het lang voordat we vertrokken. Op zich voldoet alles en je wordt op het vliegveld zelf afgezet maar ik ga de volgende keer wel een andere parkeergelegenheid zoeken.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Hanne schepers
02-08-2023
Vriendelijke man die ons aan de tel verder geholpen had en naar de luchthaven deed. Ook diegene die ons kwam oppikken was vriendelijk. Zeker ter vergelijking van de norse concullega's die we zagen. We stonden aan een verkeerd adres- adres is voucher is het juiste(fleurus). Parkeerterrein is niet top maar oke. In de voucher staat dat je nog 4 euro tax moet betalen. Wij boeken hier nog opnieuw!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Rutger Meijnen
01-08-2023
In eerste instantie dacht ik waar kom ik terecht maar alles was zeer goed geregeld: we werden snel opgehaald en snel naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst ging de communicatie erg snel en vriendelijk en werden we weer snel naar de auto gebracht. Chauffeur was erg vriendelijk en heeft andere reiziger nog geholpen om zijn auto uit de parkeerplaats te halen. Voor 17 dagen €85,- betaald en dat was helemaal prima
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Godelieve Maas
30-07-2023
Konden het niet vinden en toen we er naar vroegen zeiden ze dat die failliet was. Weg geld
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Margriet Snelder
25-07-2023
De parkeerplaats zelf is krap en erg vol dus bij aankomst waren we niet heel tevreden. Onze terugvlucht werd op het laatste moment geannuleerd en we vlogen pas anderhalve dag later. De communicatie hierover verliep goed via de telefoon. Ook de nieuwe vlucht had vertraging en we landden kort voor 12 uur middernacht. De medewerker was zeer vriendelijk en bracht ons ondanks het late uur netjes naar de auto.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 8.3
Johan Teering
25-07-2023
Zeer betrokken medewerkers, vriendelijk, nemen telefoon op als je belt met vragen, geen (lange) wachttijden, aanrader !!!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe