Parkeren Charleroi Airport P4

bij Charleroi Airport -
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Alle informatie Parkeren Charleroi Airport P4

Officieel parkeren bij Charleroi Airport P4

Parkeren Charleroi Airport P4 biedt een ideale optie voor lang parkeren bij Charleroi Airport. Voor deze garage geldt een minimum van 5 dagen parkeren. Deze officiële parkeerplaats bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het vliegveld. Het grote voordeel van op loopafstand parkeren bij Charleroi Airport is dat u zo min mogelijk afhankelijk bent van derden.

Charleroi Airport P4 is een onoverdekte, geasfalteerde en verlichte parkeergarage die 24/7 geopend is. Het terrein is volledig omheind door een hekwerk en is voorzien van een elektrische poort en camerabewaking. Voor P4 parking geldt geen maximale doorrijhoogte. U behoudt uw autosleutels.

Alles in 1 overzicht

 • Entree van de parkeergarage op basis van kentekenherkenning of QR-code.
 • Ideaal voor lang parkeren, met een minimum van 5 dagen. 
 • P4 en P3 zijn de enige officiële garages zonder maximale doorrijhoogte.
 • 10 minuten loopafstand tot het vliegveld. 

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

De parkeertarieven van Parkeren Charleroi Airport P4

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Charleroi Airport P1133,003 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Charleroi Airport P2117,606 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Royal Parking Fly40,997 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Gate Park52,007 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Aeropark55,004 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
ACE Parking55,005 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkeren Charleroi Airport P357,993 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Park & Fly Charleroi60,004 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkwall Charleroi61,004 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkeren Charleroi Airport P462,9910 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
* De parkeerprijzen voor Charleroi Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 12/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Charleroi Airport.

Hoe werkt parkeren bij P4 Charleroi Airport?

Parkeren op loopafstand wordt over het algemeen als een prettige en gemakkelijke parkeeroptie gezien. Charleroi Airport P4 biedt datzelfde gemak. Hieronder volgt een duidelijke beschrijving van wat u kunt verwachten bij aankomst en terugkeer.

Aankomst

Om de parkeergarage van Charleroi Airport P4 te bereiken, volgt u de borden zodra u in de buurt van het vliegveld bent. Met een online reservering kunt u direct het parkeerterrein oprijden, waarbij de toegang verloopt via kentekenherkenning of een QR-code. Kies vervolgens een parkeerplek uit en loop te voet verder naar de luchthaven.

Terugkomst

Om het terrein te verlaten gebruikt u dezelfde kentekenherkenning of QR-code. Volg daarna de borden om weer richting huis te rijden.

P4 Charleroi in vergelijking

Charleroi Airport P4 onderscheidt zich doordat het een parkeerplaats is die specifiek gericht is op lang parkeren. Als u op zoek bent naar een plek om korter dan 5 dagen te parkeren, is P2 Charleroi Airport wellicht een betere optie, vanwege het comfort van dichtbij de luchthaven parkeren. Wilt u het liefst zo dicht mogelijk bij de terminals parkeren? P1 Charleroi Airport is de optie die het dichtst bij het vliegveld ligt, met een looproute van slechts 3 minuten. Als reisgemak voor u belangrijk is en u het liefst naar de bestemming gebracht wordt, biedt P3 Charleroi Airport met zijn shuttle service de oplossing. 

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Camerabewaking
 • Verlicht terrein
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Kentekenherkenning
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 10 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Alternatieven voor Parkeren Charleroi Airport P4

Parkeren op loopafstand bij Charleroi Airport

Parkeren op loopafstand bij Charleroi Airport is een parkeervorm waarbij u zelf uw auto parkeert om vervolgens binnen een paar minuten naar het vliegveld te lopen. Alternatieven voor parkeren op loopafstand zijn P1 Charleroi Airport, P2 Charleroi Airport en P3 Charleroi Airport.

Shuttle parkeren bij Charleroi Airport

Shuttle parkeren bij Charleroi Airport is een parkeervorm waarbij u uw auto zelf op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder parkeert. De shuttlebus brengt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld en bij terugkomst van het vliegveld naar de parkeergarage. Enkele alternatieven voor Shuttle Parking zijn Gate Park, Live Parking Charleroi en Parkwall Charleroi.

Valet parking bij Charleroi Airport

Valet parking bij Charleroi Airport is een comfortabele parkeervorm waarbij u direct naar de terminal kunt rijden. Een chauffeur zal de auto dan voor u parkeren en u kunt direct naar de gate lopen. Een suggestie voor Valet Parking bij Charleroi Airport is Gate Park Valet. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere reizigers met valet parkeren bij Charleroi Airport? Bekijk dan onze pagina met beoordelingen van parkeren bij Charleroi Airport.

Adres
Rue d'Heppignies 8, 6041, Charleroi

Bekijk op kaart

Beoordelingen Parkeren Charleroi Airport P4 Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.2
Beoordeeld door 151 klanten
Afstand tot vliegveld 6.8
Prijs/kwaliteit 7.3
Klantenservice 7.3
Totaal 7.2
Karen V nl 9.2 Geparkeerd van 07/05/2024 tot 15/05/2024

Prijs/afstand luchthaven zeer goed

Jaap d nl 2.5 Geparkeerd van 19/04/2024 tot 24/04/2024

by qr scanner of the entrance gate did not work. I had to print a new ticket and have now paid twice. customer service does not respond to emails. they don't offer you any service and are only interested in making easy money

Johannes J nl 8.3 Geparkeerd van 19/04/2024 tot 24/04/2024

Perfecte service daar ik het verkeerd had gedaan met de reserveringsvoorwaarden maar meteen opgelost,volgende keer parkeer ik iets dichterbij maar het was ook bar slecht weer,al met al volgende keer weer.

wessel p nl 2.5 Geparkeerd van 17/04/2024 tot 21/04/2024

OPLICHTERS

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe