Parkeren Charleroi Airport P3

bij Charleroi Airport -
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja

Alle informatie over Charleroi Airport P3

Officieel parkeren bij Charleroi Airport P3

Parkeren Charleroi P3 biedt een goed geprijsde optie voor iedereen die wil parkeren bij Charleroi Airport. P3 parking is een van de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven waarbij gebruik wordt gemaakt van shuttle parking. Dit betekent dat u de auto parkeert en daarna met een pendelbus in ongeveer 3 minuten naar de vertrekhal gebracht wordt. Er geldt een kleine vergoeding voor het gebruik van de shuttlebus, die elke 30 minuten vertrekt tussen 4:00 en 23:30 uur. Lopen naar de terminals is ook mogelijk, dit duurt ongeveer 20 minuten.

Charleroi P3 is een onoverdekt, geasfalteerd terrein dat wordt omringd door een hekwerk. De garage is 24/7 geopend en wordt goed beveiligd door middel van camerabewaking. Er geldt geen maximale doorrijhoogte. U kunt uw autosleutels behouden.

Alles in 1 overzicht

 • Entree van de parkeergarage op basis van kentekenherkenning of QR-code.
 • Een van de goedkoopste officiële parkeerplekken.
 • 20 minuten lopen naar de luchthaven of 3 minuten met de shuttlebus.
 • P3 en P4 zijn de enige officiële garages zonder maximale doorrijhoogte.

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

De parkeertarieven van Parkeren Charleroi Airport P3

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Charleroi Airport P1133,003 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Charleroi Airport P2117,606 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Royal Parking Fly45,997 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parkeren Charleroi Airport P351,993 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Gate Park52,007 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Aeropark55,004 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
ACE Parking55,005 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkeren Charleroi Airport P457,9910 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Park & Fly Charleroi60,004 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkwall Charleroi61,004 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
* De parkeerprijzen voor Charleroi Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 25/05/2024 t/m 01/06/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Charleroi Airport.

Hoe werkt parkeren bij P3 Charleroi Airport?

Shuttle parkeren wordt over het algemeen als een comfortabele parkeeroptie gezien. Charleroi Airport P3 biedt datzelfde gemak. Hieronder volgt een duidelijke beschrijving van wat u kunt verwachten bij aankomst en terugkeer.

Aankomst

Om de parkeergarage van Charleroi Airport P3 te bereiken, volgt u de borden zodra u in de buurt van het vliegveld bent. Met een online reservering kunt u direct het parkeerterrein oprijden, waarbij de toegang verloopt via kentekenherkenning of een QR-code. Kies een parkeerplek uit en vervolgens brengt de shuttlebus u naar de luchthaven. Aan de shuttlebus zit een kleine vergoeding verbonden. De shuttlebus vertrekt elke 30 minuten tussen 4:00 en 23:30 uur. U kunt ook te voet naar de luchthaven.

Terugkomst

Bij terugkomst kunt u door de shuttlebus opgehaald worden of zelf teruglopen naar de parkeergarage. Om het terrein te verlaten gebruikt u dezelfde kentekenherkenning of QR-code. Volg daarna de borden om weer richting huis te rijden.

P3 Charleroi in vergelijking

Charleroi Airport P3 onderscheidt zich van de andere officiële parkeeraanbieders door als enige een optie met shuttlebus aan te bieden. Een rit met de shuttlebus duurt ongeveer 3 minuten. Lopen naar de terminals is ook mogelijk in ongeveer 20 minuten. Als u liever geen gebruik maakt van de shuttle service, maar toch graag dichterbij de luchthaven wil parkeren is P2 Airport Charleroi een goede optie, met 6 minuten loopafstand. Liever nog dichterbij de luchthaven parkeren? Dan is P1 Airport Charleroi de ideale optie, met een loopafstand van slechts 3 minuten. Het voordeel van P3 parking is dat het samen met P4 Airport Charleroi de goedkoopste parkeeroptie is.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Asfalt of bestrating
 • Camerabewaking
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Verlicht terrein
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 3 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • De reis met de shuttlebus zit niet bij de prijs inbegrepen. Deze kan apart bijgeboekt worden. Lopen naar de luchthaven is ook mogelijk in circa 20 minuten.
 • Een shuttlebus retourticket kost €8,- per persoon. Tip: zet je passagiers eerst af op de luchthaven om kosten te besparen.
 • Door de nieuwe regelgeving van de luchthaven geldt er een toeslag van €5,- per boeking.
 • Alle extra kosten dienen ter plekke aan de aanbieder betaald te worden.

Alternatieven voor parkeren bij Charleroi Airport

Shuttle parkeren bij Charleroi Airport

Shuttle Parking bij Charleroi Airport is een parkeervorm waarbij u uw auto zelf op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder parkeert. De shuttlebus brengt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld. Enkele alternatieven voor Shuttle Parking zijn Gate Park, Aeropark en Park & Fly Charleroi.

Parkeren op loopafstand bij Charleroi Airport

Parkeren op loopafstand bij Charleroi Airport is een parkeervorm waarbij u zelf uw auto parkeert om vervolgens binnen een paar minuten naar het vliegveld te lopen. Alternatieven voor parkeren op loopafstand zijn Charleroi Airport P1, Charleroi Airport P2 en Charleroi Airport P4.

Valet parking bij Charleroi Airport

Valet Parking bij Charleroi Airport is een comfortabele parkeervorm waarbij u direct naar de terminal kunt rijden. Een chauffeur zal de auto dan voor u parkeren en u kunt direct naar de gate lopen. Een suggestie voor Valet Parking bij Charleroi Airport is Gate Park Valet. Bent u benieuwd hoe mensen het valet parkeren bij Charleroi Airport hebben beleefd? Neem een kijkje op onze ervaringen over het parkeren bij Charleroi Airport pagina.

Adres
Rue d'Heppignies 8, 6043, Gosselies

Bekijk op kaart

Beoordelingen Parkeren Charleroi Airport P3 Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

6.4
Beoordeeld door 141 klanten
Afstand tot vliegveld 6.5
Prijs/kwaliteit 6.5
Klantenservice 6.3
Totaal 6.4
Serge V nl 3.3 Geparkeerd van 04/04/2024 tot 11/04/2024

In de reclame stond met shuttle, die was dan achteraf niet in de prijs inbegrepen. Bussen stoppen blijkbaar om 23:30u, wij waren later, dus...trek u plan. Wandelafstand met bagage is te ver!

marlon v nl 4.2 Geparkeerd van 28/03/2024 tot 01/04/2024

Er was iets niet goed gegaan bij de reservering en kon niet in contact komen met kantoor! Echt balen want het beïnvloedt wel je vakantie! Uiteindelijk een meneer ter plaatse die het voor ons heeft opgelost. Afstand naar vliegveld is 15 minuutjes lopen.

Peter v nl 5 Geparkeerd van 26/03/2024 tot 01/04/2024

Parkeerplaats geboekt via Parkcare, maar nadat ik geen e-mail ontvang met de bevestiging en benodigde Qr code is het contact met klantenservice slecht. Volgens de medewerker kan ze me niet helpen omdat ik geboekt zou hebben bij hun partner Parkvia en ze mij niet kon helpen. Na een printscreen van de boeking bij Parkcare gestuurd te hebben, zegt ze dat ik alleen bij Parkcare kan boeken en dat zij geen bevestiging kan sturen. Wel de lusten en niet de lasten dus. Je zou verwachten dat ze dan als service even contact op neemt met hun partner Parkvia, maar nee hoor, ik wordt afgewimpeld. Dus zelf een ticket aangemaakt bij Parkvia, maar wordt binnen 3 werkdagen behandeld en mijn vertrek op de luchthaven is al eerder. Via de chat krijg ik alleen maar een melding dat het doorgezet is en krijg geen reactie. Uiteindelijk krijg ik de bevestiging in mijn spambox. Lekker die stress voordat je op vakantie gaat!

Louis C nl 5 Geparkeerd van 29/03/2024 tot 01/04/2024

Parkeer je de auto moet je nog een ticket kopen voor een transfer naar de luchthaven €8 heen en n € 8 terug, dit maakt het parkeren voor 4 dagen wel heel duur. Bij het inrijden moet een ticket uit de automaat halen, helaas geen kenteken herkenning bij het binnen rijden, geeft je het gevoel, dat je bij het uitrijden moet betalen, terwijl je al online betaald hebt.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe