Beoordelingen voor Parkeren Charleroi Airport P3

bij Charleroi Airport -
7.5 Goed, beoordeeld door 110 klanten
Parkeren Charleroi Airport P3 foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.5 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.6
Prijs/kwaliteit 7.6
7.3 Klantenservice
« Terug naar Parkeren Charleroi Airport P3

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Jacqueline nl 7.5 Geparkeerd van 26/06/2024 tot 29/06/2024

Let op! Je moet voor de bus betalen. Dit kost nog eens 8 euro per persoon per rit. Dit zit niet in de prijs. Mijn boeking heb ik bij ParkVia gedaan en daar staat incl. de busrit, maar dit is absoluut niet waar. Hou daar rekening mee. De afstand om het te lopen is te doen mits je niet veel bagage bij je hebt. Anders is dit echt wel een eindje om te lopen. Zeker als je in de avond het moet wandelen. Voor de rest ging alles prima. Zowel inrijden als het uitrijden.

Edgard nl 8.3 Geparkeerd van 30/05/2024 tot 03/06/2024

Gemakkelijk en de prijs viel ook goed mee. Was wel verbaasd dat voor de shuttle extra betaald moest worden.

Valentina de 6.7 Geparkeerd van 25/05/2024 tot 30/05/2024

Der Parkplatz an sich ist voll in Ordnung. Nicht so gut fanden wir, dass der Shuttlebus Nachts nicht fährt und man dafür auch noch zahlen sollte. Wir sind den Weg zum Flughafen gelaufen. Dauert ca. 20-30 Min.

Sophie fr 7.5 Geparkeerd van 07/05/2024 tot 13/05/2024

Bonjour Rapide facile et très propre à rejoindre à pied

Betty nl 9.2 Geparkeerd van 24/04/2024 tot 01/05/2024

De halte van de bus P3 mag beter aangeduid worden

Anne fr 7.5 Geparkeerd van 04/04/2024 tot 19/04/2024

Coordination parfaite et personnel très aimable. Bonne expérience

Silvio de 10 Geparkeerd van 22/03/2024 tot 05/04/2024

Sehr gut erreichbar auch zu Fuß

Daniel de 10 Geparkeerd van 25/03/2024 tot 05/04/2024

Hat alles super funktioniert… Shuttle fahren regelmäßig so wie ich das einschätzen kann. Werde ich wieder buchen! 🤗

Cathy fr 6.7 Geparkeerd van 01/04/2024 tot 04/04/2024

A pied c'est loin !!!! dommage que le P3 soit après le P4🤔. Absence de signalisation pour l'aller comme pour le retour. On avance par déduction 😉

Susanne de 5.8 Geparkeerd van 28/03/2024 tot 01/04/2024

Leider bis heute den QR-Code zum Parken nicht erhalten, obwohl wir mehrere Emails und WhatsApp-Nachricht gesendet haben. Aus dem Grund nicht zu empfehlen.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe