Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parking Charleroi

Vanaf 3,45 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Valet Parking bij Charleroi Airport

Valet parking Charleroi Airport is de meest zorgeloze parkeeroptie voor reizigers die hun auto willen laten parkeren bij Charleroi Airport. Bij valet parkeren rijdt u rechtstreeks naar de terminals van Charleroi Airport, waar een parkeermedewerker wacht. De exacte ontmoetingsplaats op Charleroi Airport wordt vermeld in de reserveringsbevestiging. Samen met de medewerker wordt de status van uw auto vastgelegd. Vervolgens neemt de medewerker de auto over en parkeert deze op het parkeerterrein van de aanbieder. Terwijl uw auto wordt geparkeerd, kunt u Charleroi Airport betreden en uzelf voorbereiden op uw vlucht. Bij aankomst neemt u contact op met de parkeeraanbieder om af te spreken bij welke aankomsthal van Charleroi Airport uw auto weer wordt teruggebracht. Als u liever zelf uw auto parkeert, kunt u gebruik maken van shuttle parkeren bij Charleroi Airport.

Valet parking Charleroi Airport is ideaal als u snel op de luchthaven wilt zijn en bovendien vermijdt u de drukte van het verkeer rond Charleroi Airport. Het vaststellen van de status aan het begin van het proces zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat. Valet-aanbieders bieden verschillende services en faciliteiten, waaronder elektrisch opladen en het reinigen van de auto.

Hoe werkt Valet Parking bij Charleroi Airport?

Stap 1

Stap 1

U begint met het reserveren van uw valet parkeren bij Charleroi Airport op ParkCare. Vervolgens krijgt u een reserveringsbevestiging met alle nodige informatie in uw e-mail.

Stap 2

Stap 2

Op de dag van vertrek rijdt u naar de terminals van Charleroi Airport. Hier zal een medewerker van de door u gekozen parkeeraanbieder u op wachten en de auto samen met u controleren om de status vast de stellen. Vervolgens kunt Charleroi Airport binnenlopen en u voorbereiden op uw reis.

Stap 3

Stap 3

Bij uw terugkeer, wanneer u uw bagage ophaalt, neemt u contact op met de parkeeraanbieder. Een medewerker zal dan uw auto voor u klaarzetten bij de terminals.

Stap 4

Stap 4

U loopt naar de afgesproken plek en neemt vervolgens de auto weer over. Zo vervolgt u snel uw terugreis naar huis.

De Parkeerkosten van Valet Parking bij Charleroi Airport

De parkeerkosten van valet parking bij Charleroi Airport zijn zowel afhankelijk van het seizoen als van de faciliteiten. Zo kunt u bij de meeste valet parkeeraanbieders er bijvoorbeeld voor kiezen om binnen te parkeren. Hieronder vindt u een overzicht van alle valet parking aanbieders voor Charleroi Airport. Voor een overzicht van de tarieven van alle parkeervormen kunt u naar de parkeerkosten pagina van Schiphol gaan.

Dagtarief Vanaf
3 dagen Binnenkort beschikbaar
8 dagen Binnenkort beschikbaar
15 dagen Binnenkort beschikbaar

Vergelijk nu de valet parkeerplekken bij Charleroi Airport

De Valet Parkeeraanbieders van Schiphol

De voor- en nadelen Valet Parking bij Charleroi Airport

  • Comfortabelste parkeervorm: Met valet parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.
  • Direct doorlopen naar de vertrekhal: Valet parkeren is de meest efficiënte manier van parkeren, waardoor u geen kostbare tijd verliest.
  • Snel van en naar Schiphol: U hoeft met valet parkeren niet zelf te zoeken naar een parkeerplek.
  • Duurste parkeervorm: Vanwege alle gemakken is valet parkeren vaak de duurste parkeervorm.
  • Sleutel afgeven: Aangezien uw auto voor u wordt geparkeerd, geeft u ook altijd uw autosleutel af.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe