Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Adres & Routebeschrijving voor Parkeren bij Charleroi Airport

Vanaf 3,45 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Charleroi Airport Adres

Gaat u vliegen vanaf Charleroi Airport? In dat geval kunt u op deze pagina alle nuttige informatie vinden over het reizen naar het vliegveld en het parkeren bij Charleroi Airport. U kunt de route naar Charleroi Airport volgen door het officiële adres te gebruiken, waarbij het gebruik van Google Maps het proces kan vergemakkelijken als u met de auto reist.

Charleroi Airport adres

Charleroi Airport adres

6041 Charleroi
Belgium

Link naar Google Maps: Adres Charleroi Airport
Link naar Waze: Adres Charleroi Airport

Coördinaten Charleroi Airport

Volg de onderstaande GPS-coördinaten om naar Charleroi Airport te navigeren. Voer deze in op uw navigatiesysteem en u kunt vertrekken!

Lengtegraad: 50.4634229764192
Breedtegraad: 4.462104900002217

Routebeschrijving Charleroi Airport

De bereikbaarheid per auto naar Charleroi Airport is uitstekend vanuit alle regio's van Nederland. Het wordt aangeraden om ongeveer 2 tot 2,5 uur voor de geplande vertrektijd op Charleroi Airport aanwezig te zijn.

Vanuit Groningen, het noorden van het land, neemt u eerst de N7. Daarna pakt u de A7, de A6, de A27 en de E19. Vervolg dan uw weg naar de A54/de E420. Neem afrit 16-Gosselies vanaf de E42. Ga dan verder op de Av. des Etats-Unis. Neem de Grand Piersoulx, Rue Louis Blériot, Rue Adrienne Bolland en Av. Georges Lemaître naar de Rue Charles Lindbergh. Vanuit Enschede neemt u de Oldenzaalsestraat, Boulevard 1945, Gronausestraat en Oostweg naar de N35. Rijd vanaf de A31, de A42, de A57, de A46 en de E42 naar Fleurus, België. Neem dan de Av. Jean Mermoz naar de Rue Charles Lindbergh in Charleroi.

Als u vanuit het midden van het land gereden komt, zoals Amsterdam, pakt u de s110 naar de A2. Vervolg dan uw weg op de A2 en daarna op de A27, E19, A12, E19 en de A54/E420. Deze weg leidt u naar de Av. des Etats-Unis in Charleroi, België. Neem afrit 16-Gosselies vanaf de E42. De route vanuit Zwolle is soortgelijk, maar begint anders. Vanuit Zwolle dient u de A28 op te gaan, gevolgd door de A27 en de E19. Vanaf daar kunt u de route op dezelfde manier vervolgen als bij Amsterdam.

Vanuit het zuiden van Nederland gaat u vanuit Eindhoven de N2 op vanaf de Antoon Coolenlaan en Aalsterweg. Vervolg uw route via de A2 en de E42 naar Fleurus, België. Neem ten slotte de Av. Jean Mermoz naar de Rue Charles Lindbergh in Charleroi. De route vanuit Maastricht is soortgelijk maar ietwat simpeler. U gaat vanaf daar ook de N2 op, maar dan vanaf de Boschstraat, Noorderbrug en Viaductweg. U kunt dan vanaf de E42 naar Fleurus, België rijden. Het vervolg van de route is hetzelfde als vanuit Eindhoven.

 

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Charleroi Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Charleroi Airport

Charleroi Airport Kiss & Ride

Charleroi Airport heeft Kiss & Ride parkeerplaatsen, onder de naam P Express. Deze parkeerplekken zijn alleen bedoeld om iemand op te halen of af te zetten, en dus niet bedoeld voor lang parkeren. Deze parkeerplaatsen bevinden zich vlak bij de terminals waar u in slechts 2 minuten heen kunt lopen. Gebruikt het adres Rue d’Heppignies te Ransart en volg daarna de borden van P Express. Tot drie minuten betaalt u €2-, daarna €3,- tot maximaal een half uur.

Parkeren bij Charleroi Airport

Charleroi Airport biedt particuliere en officiële parkeerplaatsen aan. Afhankelijk van de parkeerplaats, is de mogelijkheid tot kort of lang parkeren bij Charleroi Airport. U kunt kiezen uit services zoals Shuttle parking bij Charleroi Airport. Valet parking bij Charleroi Airport en parkeren op loopafstand bij Charleroi Airport. Om de meest geschikte parkeeroptie voor u te bepalen, is het raadzaam om de parkeeraanbieders en bijbehorende parkeerkosten van Charleroi Airport met elkaar te vergelijken. Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan wanneer u wilt parkeren, check de tips voor het parkeren bij Charleroi Airport.

Meer informatie over parkeren Charleroi Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe