Tips voor het parkeren bij Charleroi Airport

2 minuten leestijd
Persoon achter het stuur

Ondanks dat Charleroi Airport niet heel groot is, kan het parkeren wel stressvol zijn. Daarom vindt u hieronder enkele tips voor het parkeren bij Charleroi Airport. Er staan ook enkele parkeertips waarmee u behoorlijk wat geld kunt besparen. Deze tips zorgen voor een ontspannen begin van uw reis.

Vroeg boeken

Het is raadzaam om uw parkeerplaats ruim van tevoren te reserveren. Op die manier kunt u profiteren van vroegboekkortingen en verzekeren dat er beschikbare parkeerplaatsen zijn.

Vergelijk parkeeropties

Charleroi Airport biedt verschillende parkeeropties. Zo kunt u kiezen voor park & walk bij Charloroi Airport of shuttle parkeren bij Charleroi Airport. Vergelijk de tarieven, services en beveiligingsmaatregelen van verschillende parkeeraanbieders om de beste keuze te maken.

Shuttle Parkeren of Park & Walk

De parkeerkosten bij Charleroi Airport zijn onder andere afhankelijk van de parkeervorm en het seizoen. Over het algemeen is shuttle parkeren de meest goedkope parkeervorm.

Lees reviews

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het parkeren bij Charleroi Airport kunt u het beste de reviews over aanbieders bij Charleroi lezen.

Extra services

Sommige parkeeraanbieders bieden extra services, zoals carwash, brandstof bijvullen en bandenservice. Als u geïnteresseerd bent in deze extra's, controleer dan welke aanbieders deze services bieden en tegen welke kosten.

Aankomsttijd

Plan uw aankomsttijd ruim van tevoren, zodat u voldoende tijd heeft om naar het parkeerterrein te rijden, in te checken en naar de terminal te gaan. Houd ook rekening met eventuele wachttijden voor shuttleservices, vooral tijdens drukke periodes.

Online betalen

Het is handig om online te betalen voor uw parkeerplaats, zodat u tijd bespaart bij het in- en uitrijden van het parkeerterrein.

Vergelijk het aanbod bij Chaleroi Airport

Parkeeraanbieders bij Charleroi Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe