Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Adres & Routebeschrijving voor Parkeren bij Maastricht Airport

Vanaf 3,59 per dag!

Beoordeeld door 5500+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Maastricht Airport Adres

Bent u van plan om vanaf Maastricht te vliegen? Dan kunt u hier handige informatie vinden over het reisproces naar de luchthaven en parkeren bij Maastricht Airport. Deze luchthaven wordt ook wel Maastricht Aachen Airport genoemd. Met de auto kunt u simpelweg het officiële adres van Maastricht Airport volgen, waarbij het gebruik van Google Maps het proces kan vergemakkelijken. Het vliegveld biedt reizen aan naar verschillende bestemmingen vanaf Maastricht Airport.

Maastricht Airport adres

Maastricht Airport adres

Vliegveldweg 90
6199 AD Maastricht

Link naar Google Maps: Adres Maastricht Airport
Link naar Waze: Adres Maastricht Airport

Coördinaten Maastricht Airport

De volgende GPS coördinaten leiden u naar Maastricht Airport. Toets deze in in uw navigatiesysteem en rijden maar!

Lengtegraad: 50.91454317863632
Breedtegraad: 5.7755311527303395

Routebeschrijving Maastricht Airport

De route naar Maastricht Airport is goed bereikbaar met de auto vanuit alle delen van het land. De luchthaven bevindt zich in het zuiden van het land, dus afhankelijk van waar u vandaan komt zal de reis langer of korter duren. Het wordt aanbevolen om ongeveer 2 tot 2,5 uur vóór het geplande vertrektijdstip op Maastricht Airport aanwezig te zijn.

Indien u vanuit het noorden, zoals Groningen, richting Maastricht Airport rijdt, dient u eerst te zorgen dat u op de N7 terecht komt. Via daar volgt u de A28, de A50, de A73 en ten slotte de A2. Vanaf de A2, neem afrit 50-Ulestraten en volg een rijstrook om links af te slaan naar de Europalaan.

Als u vanuit het oosten komt, zoals Enschede, neem de Oldenzaalsestraat, Boulevard 1945, Gronausestraat en Oostweg naar de N35. Daarna kunt u de A31, A40, A73 en A2 naar de Europalaan in Geulle volgen. Neem vervolgens afrit 50-Ulestraten vanaf de A2 en volg een rijstrook om links af te slaan naar de Europalaan.

Als u vanuit het westen komt, zoals Eindhoven, pakt u dan de A2/E25 op in Waalre vanaf de Antoon Coolenlaan, Floralaan West en Leenderweg. Neem afrit 50-Ulestraten vanaf de A2 en volg een rijstrook om links af te slaan naar de Europalaan.

Vanuit het hart van Maastricht is het eenvoudig om per auto naar Maastricht Airport te reizen. Dit doet u als volgt. Ga de N2 op vanaf de N278 en Afslagen 53-Centrum. Neem dan de A2, gevolgd door afrit 50-Ulestraten en volg daarna een rijstrook om links af te slaan naar de Europalaan.

Met het openbaar vervoer is Maastricht Airport vanuit het centrum van Maastricht ook goed bereikbaar. U loopt vanuit het centrum zo’n 3 minuten naar halte Helmstraat en pakt daar bus 7 naar station Maastricht. Vanaf daar rijdt bus 30 rechtstreeks naar Maastricht Airport. Vanuit Groningen, het noorden van het land, kunt u de NS Intercity naar Rotterdam Centraal nemen en dan overstappen op Utrecht Centraal, via waar de NS Intercity u verder naar station Maastricht brengt. Vanaf daar kunt u bus 30 nemen naar Maastricht Airport. Vanuit het oosten, zoals Enschede, neemt u eerst nog de NS Intercity naar Schiphol Airport, waarbij u overstapt op Amersfoort Centraal. Vanaf daar stapt u in op de NS Intercity naar Den Haag Centraal, waarna u overstapt op Utrecht Centraal. Vanaf daar is de route hetzelfde als wanneer u uit het noorden van het land zou komen. Vanuit het westen van het land, bijvoorbeeld Eindhoven, is de simpelste route de NS Intercity naar station Maastricht. Vanaf daar kunt u wederom bus 30 nemen die u naar Maastricht Airport brengt. Voor meer informatie over het openbaar vervoer en het plannen van uw reis kijkt u op 9292.

 

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Maastricht Airport

Maastricht Airport

Maastricht Airport Kiss & Ride

Maastricht Airport heeft Kiss & Ride parkeerplaatsen. Deze parkeerplekken zijn alleen bedoeld om iemand kort af te zetten. Deze parkeerplaatsen bevinden zich rechts van de terminal en de eerste 10 minuten zijn gratis. Het adres voor de Kiss & Ride is Luchthavenweg 90, Maastricht.

Parkeren bij Maastricht Airport

Maastricht Airport biedt zowel particuliere parkeeropties of officiële parkeerplaatsen aan. Afhankelijk van de parkeerplaats, is de mogelijkheid tot kort of lang parkeren bij Maastricht Airport. U kunt ook gebruik maken van Shuttle parking bij Maastricht Airport. Om een overzicht te krijgen van wat voor u de meest geschikte parkeeroptie is, is het handig om de parkeeraanbieders en bijkomende parkeerkosten van Maastricht Airport met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over parkeren Maastricht Airport
 

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe