Bestemmingen vanaf Maastricht Airport

2 minuten leestijd
Italiaans café

Minder fan van drukke luchthavens? Dan is Maastricht Aachen Airport een uitstekende keuze voor u. Hoewel het aantal bestemmingen vanaf Maastricht Airport beperkter is dan bij bijvoorbeeld Schiphol, is het toch een hele fijne luchthaven voor zakenreizigers en vakantiegangers. Alle faciliteiten liggen dicht bij elkaar en de luchthaven is goed bereikbaar. Nieuwsgierig naar welke bestemmingen vanaf Maastricht airport worden aangeboden? Dan bent u op de juiste pagina beland. In deze blog vertellen we alles over de verschillende bestemmingen op Maastricht Airport.

Bestemmingen per land

Op het moment van schrijven worden er 12 bestemmingen aangeboden. Veel van de bestemmingen zijn geschikt voor stedentrips, maar strandvakanties zijn ook zeker mogelijk. Hieronder ziet u een handig overzicht van de bestemmingen per land die beschikbaar zijn vanaf het vliegveld van Maastricht.

Spanje Griekenland Bulgarije Frankrijk Italië Kroatië Portugal Turkije
Allicante Kreta Burgas Lourdes Bari Zadar Porto Antalya
Malaga Zakynthos
Mallorca
Girona

De verschillende luchtvaartmaatschappijen

Nu u meer weet over de vluchten vanaf Maastricht airport is het wellicht ook interessant om te weten welke luchtvaartmaatschappijen vluchten uitvoeren vanaf de luchthaven. Aangezien deze bedrijven de vluchten daadwerkelijk uitvoeren bepalen zij ook automatisch het aanbod van het vliegveld.

AlMasria Universal Airlines BH air Corendon Airlines
Enter Air Lumiwings RyanAir

Toekomst van Maastricht Airport

De luchthaven heeft grootste plannen om het aanbod van bestemmingen te vergroten. Het Middellandse Zee gebied is op het moment goed vertegenwoordigd bij de luchthaven van Maastricht, dus naar verwachting zullen de nieuwe bestemming vooral in Oost-Europa liggen. Een probleem is echter wel dat de omwonende gemeenten minder enthousiast zijn. Dus of de uitbreiding er komt, is nog maar de vraag.

Parkeren bij Maastricht Airport

Als u een leuke bestemming heeft uitgekozen is het erg aan te raden om direct een parkeerplaats te reserveren. Omdat het een kleiner airport is zijn de parkeerplaatsen snel vol. Door op de knop hieronder te drukken vergelijkt en reserveert u direct uw parkeerplaats bij Maastricht Airport.

Vergelijken bij Maastricht Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe