Bestemmingen vanaf Eelde

2 minuten leestijd
Overzicht van eiland Rhodos

Eelde Airport is een relatief kleine luchthaven in Groningen. Toch zet het vliegveld zich de afgelopen jaren sterk in om door te groeien. Hierdoor vindt u steeds meer vliegbestemmingen. Het aanbod is erg flexibel. Zo zijn de bestemmingen opgesplitst in het zomerseizoen en het winterseizoen. Elk seizoen geeft de luchthaven aan naar welke bestemmingen u kunt vliegen. Om u een beeld te geven van de vliegmogelijkheden, hebben wij hieronder een paar bestemmingen voor u uitgelicht.

Vakantie op Rhodos

Rhodos is een van de grootste eilanden van Griekenland. Doordat het eiland gemiddeld erg veel zonuren krijgt, is de bestemming ook ontzettend geliefd bij toeristen die op zoek zijn naar een echte zonvakantie. Op het eiland vindt u naast een blauwe zee en een blauwe hemel ook het karakteristieke Rhodos-stad. Voor de liefhebbers van cultuur kunt het kasteel van Monolithos bekijken en de Akropolis bezichtigen in het stadje Lindos.

Zonnen op Gran Canaria

Gran Canaria is een van de populairste bestemmingen voor een zomervakantie. Het zonovergoten eiland is onderdeel van de Canarische Eilanden en trekt jaarlijks ongeveer 3,3 miljoen toeristen. Toeristen trekken vooral op het eiland af voor een van de vele badplaatsen, zoals Puerto Rico en Maspalomas.

Wintersport in de Scandinavian Mountains

De Scandinavian Mountains, ook wel het Scandinavisch Hoogland genoemd, is een van de vliegbestemmingen uit het winterseizoen van Groningen Airport. Het recent geopende vliegveld in Noorwegen is een handige uitvalsbasis voor twee populaire skigebieden: het Noorse Trysil en het Zweedse Sälen. Naast de skigebieden heeft u nog veel andere wintersport mogelijkheden. Het is dus een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar winterse avonturen.

Citytrip naar Antalya

Antalya is een stad ten zuidwesten van Turkije en is het de grootste internationale badplaats van het land. Ook dit is dus een uitstekende vakantiebestemming voor comfortabele zonvakanties. Antalya is ook de hoofdstand van de gelijknamige provincie en heeft een rijke geschiedenis met veel bezienswaardigheden van Griekse en Arabische oorsprong. Zo kunt u bijvoorbeeld de poort van Hadrianus bekijken en diverse pleinen en moskeeën.

De bovengenoemde steden zijn een van de vele bestemmingen voor vliegveld Eelde. Het aanbod van de verschillende seizoenen wisselt af, waardoor er soms ook nieuwe bestemmingen bijkomen. Bekijk voor het actuele aanbod regelmatig de bestemmingen van Eelde Airport. Doordat het vliegveld van Groningen relatief klein is, kunt u gemakkelijk parkeren bij Eelde Airport.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe