Alternatief voor een reis

3 minuten leestijd
tropisch strand met palmbomen

Een vliegvakantie is altijd een heerlijke pauze van het normale leven vol met verplichtingen. Veel vakantiebestemmingen worden in de aanloop naar de zomer- of wintervakantie vaak geadverteerd. Dit zorgt ervoor dat reizigers vaak geneigd zijn om naar de populairste vakantiebestemmingen te gaan. Hierdoor is het, vanwege toerisme, vaak erg druk. Daarom hebben wij ter inspiratie enkele alternatieve vakantiebestemmingen op een rij gezet. Hieronder vindt u vier bestemmingen die minder populair zijn reizigers, maar zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Op vakantie naar Noorwegen

Veel Nederlanders laten de Scandinavische landen links liggen. Zij kiezen vaker voor warmere Europese landen, zoals Spanje. Toch hebben Scandinavische landen, zoals Noorwegen, veel te bieden. Het land heeft een rijke Viking historie, wat terug te zien is in de bezienswaardigheden in het land. Zo zijn er staafkerken en veel typische kleurrijke huizen. Noorwegen heeft ontzettend veel berggebied. Daarom is het land redelijk dunbevolkt. Hierdoor is er veel natuur om te ontdekken. Vliegen naar Schiphol kan met directe vluchten vanaf Schiphol en kan met één overstap vanaf Eindhoven Airport en Rotterdam Airport.

Op vakantie naar Roemenië

In de zuidoostelijke hoek van Europa vinden we Roemenië. Roemenië ligt zeker niet om de hoek. Dit is één van de redenen waarom er weinig Nederlanders kiezen voor een vakantie naar Roemenië. Echter is het toch een prachtige vakantiebestemming voor zowel liefhebbers van steden als natuur. Het land bevat ontzettend veel groen, heeft een kustlijn aan de Zwarte zee en een prachtig heuvelachtig landschap. Ook de hoofdstad Boekarest is zeker een bezoek waard. Door de Romeinse bezetting zijn in de stad veel Romeinse invloeden te vinden. Er gaan directe vluchten naar Roemenië vanaf Schiphol en Eindhoven Airport. Via Rotterdam Airport kunt u naar het land met één overstap.

Op vakantie naar Kenia

In Kenia is ontzettend veel te beleven. Het Afrikaanse land is een perfecte bestemming voor de liefhebbers van dieren. Door het tropische klimaat zijn er ontzettend veel diersoorten te ontdekken. Ook zijn er verschillende safari’s, waar mensen door Tsavo National Park kunnen rijden en op zoek kunnen gaan naar de Big Five. Mensen die op zoek zijn naar meer ontspanning kunnen ook terecht in het land. Zo zijn er prachtige witte stranden met helderblauw water. U kunt met een indirecte vlucht van Schiphol naar Nairobi vliegen.

Op vakantie naar Panama

Panama is onderdeel van de landbrug die Noord- en Zuid-Amerika met elkaar verbinden. Hierdoor is het land ook best dun en is aan beide kanten een prachtige oceaankust te vinden waar u kunt ontspannen. Daarnaast is er een prachtige haven stad met veel moderne wolkenkrabbers, namelijk Panama City. Panama is een combinatie van strand, natuur en een bruisende stad. Het is dan ook niet gek dat Van Halen er een nummer over heeft geschreven. Schiphol biedt een directe vlucht aan naar Panama. Eindhoven Airport biedt een verbinding met één overstap aan, terwijl Rotterdam Airport meerdere verbindingen aanbiedt met 2 tussenstops.

Parkeren voor een vliegvakantie

Welke bestemming u ook kiest, het is altijd fijn om uw auto makkelijk te kunnen wegzetten bij elk vliegveld. ParkCare biedt parkeren aan bij elke vliegveld in Nederland en de populaire vliegvelden in Duitsland en België. Wanneer u een vliegvakantie heeft geboekt, dan kunt u bij ParkCare eenvoudig uw parkeerplek bij het vliegveld reserveren. Zo kunt u ontspannen aan uw reis beginnen.

Vergelijk het ruime parkeeraanbod

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe