Een nieuwe website, GoedkoopParkeren

3 minuten leestijd
Logo GoedkoopParkeren

U kent ParkCare als uw vergelijkingssite voor parkeerplekken in de buurt van luchthavens. Zorgeloos uw auto achterlaten, genieten van uw vakantie en bij terugkomst helemaal ontspannen naar huis rijden. Vanwege de coronacrisis gaan er minder mensen op vakantie. Dit houdt in dat er minder vluchten, en dus ook minder parkeerplekken bij vliegvelden, geboekt worden. De crisis waarin wij ons in bevinden, doet een groot beroep op onze creativiteit. Vanuit deze gedachtegang is de website GoedkoopParkeren in het leven geroepen.

Hoe is GoedkoopParkeren ontstaan?

Wij van ParkCare merken dat veel mensen gebruikmaken van een vergelijkingssite als ze een parkeerplaats boeken bij een airport. Toen er tijdens de coronatijden weinig werd gevlogen begonnen we na te denken en kwamen er achter dat er eigenlijk geen vergelijkingssite voor het parkeren in steden bestaat. Dat is vreemd, aangezien de vraag naar parkeerplekken in steden groot is. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen voor GoedkoopParkeren. Hoe handig is het dat als u wilt parkeren in bijvoorbeeld Nijmegen dat u via GoedkoopParkeren alle beschikbare parkeerplaatsen kunt vinden en gelijk kunt reserveren. Dit is natuurlijk net als bij ParkCare veilig én voordelig.
 

Het verschil tussen de websites

ParkCare focust zich op het vergelijken en reserveren van parkeerplaatsen rondom luchthavens en de services die daarbij komen kijken, zoals; shuttle parking, valet parking, park & walk en park, sleep & fly. Bij GoedkoopParkeren kunt u altijd en overal parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en reserveren in steden. Gaat u een dagje shoppen in Amsterdam? Maak dan niet de fout om op straat voor € 7,50 p/u te parkeren, maar kijk eventjes op GoedkoopParkeren voor een goedkope parkeerlocatie in de buurt.

GoedkoopParkeren in de stad

Amsterdam is een goed voorbeeld van een stad waar je flink zou kunnen besparen op uw parkeerkosten. Het is immers de stad met het hoogste parkeertarief van geheel Europa. Gelukkig kunt u op de site van GoedkoopParkeren niet alleen de parkeerlocaties in Amsterdam, maar van alle steden in Nederland met elkaar vergelijken. Voorbeelden van andere steden zijn bijvoorbeeld: Delft, Emmen, Haarlem, Lelystad en Tilburg. Dit is nog niet alles. GoedkoopParkeren heeft een groot aanbod van parkeerplekken van alle grote steden in Nederland en ook twee Belgische steden, namelijk Brussel en Antwerpen. Op deze manier kunt u in vele steden voordelig parkeren. Ook kunt u via GoedkoopParkeren parkeerplaatsen bij vliegvelden in Nederland, België en Duitsland reserveren. 

Hoe werkt GoedkoopParkeren?

Klik in de bovenste balk op steden en kies uw gewenste stad, als u dit heeft gedaan komt u terecht op de pagina van uw gekozen stad. Hier kunt u handige informatie vinden over de stad zelf en de parkeerplaatsen. Op de kaart ziet u waar de parkeerplaatsen gelegen zijn en hebben we bijzondere plekken in de stad voor u gemarkeerd met een ster. U vult de vergelijkingstool in, hierin wordt gevraagd naar de data en tijden wanneer u wilt parkeren. Als u dit gedaan heeft, klikt u op de knop om de prijzen te vergelijken. Alle beschikbare parkeeraanbieders komen nu tevoorschijn. Wilt u graag nog meer informatie over de parkeeraanbieder? Klik dan op meer informatie. Heeft u een parkeeraanbieder gevonden die bij uw wensen past, dan kunt u deze direct reserveren. U dient enkele gegevens in te vullen en kunt uw reservering afronden door te betalen. Bij GoedkoopParkeren maken wij, net als bij Parkcare, alleen gebruik van veilige betaalmiddelen zoals iDeal, creditcard en PayPal.

Bij GoedkoopParkeren boekt u eenvoudig een parkeerplek tegen de laagste prijs. Bovendien betaalt u bij ons geen boekingskosten. Ideaal! Zo kunt u dus niet alleen veilig parkeren, maar zeker ook goedkoop.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe