Een nieuwe website, GoedkoopParkeren

Logo GoedkoopParkeren

U kent ParkCare als uw vergelijkingssite voor parkeerplekken in de buurt van luchthavens. Zorgeloos uw auto achterlaten, genieten van uw vakantie en bij terugkomst helemaal ontspannen naar huis rijden.

Omdat er door de corona crisis minder mensen op vakantie gaan, worden er minder vluchten geboekt. Doordat er minder vluchten worden geboekt, worden er minder parkeerplekken bij luchthavens gereserveerd. De crisis waarin wij ons nu bevinden, doet een nog groter beroep op onze creativiteit. Vanuit deze gedachtegang is de website GoedkoopParkeren in leven geroepen.

Het verschil tussen de websitesParkCare focust zich op het vergelijken en reserveren van parkeerplaatsen rondom luchthavens en de services die daarbij komen kijken zoals; shuttle parking, valet parking, park & walk en park, sleep & fly. Bij GoedkoopParkeren kunt u altijd en overal parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en reserveren in steden. Gaat u een dagje shoppen in Amsterdam? Maak dan niet de fout om op straat voor €7,50 p/u te parkeren, maar kijk eventjes op GoedkoopParkeren voor een goedkope parkeerlocatie in de buurt!

Natuurlijk is Amsterdam een goed voorbeeld van een stad waar je flink zou kunnen besparen op uw parkeerkosten. Het is immers de stad met het hoogste parkeertarief van geheel Europa. Gelukkig kunt u op de site van GoedkoopParkeren niet alleen de parkeerlocaties in Amsterdam, maar van alle steden in Nederland met elkaar vergelijken. Wij hebben de goedkoopste optie binnen een paar klikken voor u op een rijtje staan. U betaalt bij ons geen boekingskosten, bij ons krijgt u de laagste prijs en alle parkeergarages zijn door ons gecheckt.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe