Een nieuwe website, GoedkoopParkeren

Logo GoedkoopParkeren

U kent ParkCare als uw vergelijkingssite voor parkeerplekken in de buurt van luchthavens. Zorgeloos uw auto achterlaten, genieten van uw vakantie en bij terugkomst helemaal ontspannen naar huis rijden.
Omdat er door de corona crisis minder mensen op vakantie gaan, worden er minder vluchten geboekt. Doordat er minder vluchten worden geboekt, worden er minder parkeerplekken bij luchthavens gereserveerd. De crisis waarin wij ons nu bevinden, doet een nog groter beroep op onze creativiteit. Vanuit deze gedachtegang is de website GoedkoopParkeren in leven geroepen.

Hoe is GoedkoopParkeren ontstaan

Wij van ParkCare merken dat veel mensen gebruik maken van een vergelijkingssite als ze een parkeerplaats boeken bij een airport. Toen er tijdens de coronatijden weinig werd gevlogen begonnen we na te denken en kwamen er achter dat er eigenlijk geen vergelijkingssite voor parkeren in de stad bestaat. Dit is eigenlijk best raar want er is natuurlijk wel veel vraag is naar parkeren in de stad. Door deze punten zijn wij op het idee gekomen voor GoedkoopParkeren. Hoe handig is het dat als u wilt parkeren in bijvoorbeeld Nijmegen dat u via GoedkoopParkeren alle beschikbare parkeerplaatsen kunt vinden en gelijk kunt reserveren. Dit is natuurlijk net als bij ParkCare veilig en voordelig.
 

Het verschil tussen de website

ParkCare focust zich op het vergelijken en reserveren van parkeerplaatsen rondom luchthavens en de services die daarbij komen kijken zoals; shuttle parking, valet parking, park & walk en park, sleep & fly. Bij GoedkoopParkeren kunt u altijd en overal parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en reserveren in steden. Gaat u een dagje shoppen in Amsterdam? Maak dan niet de fout om op straat voor € 7,50 p/u te parkeren, maar kijk eventjes op GoedkoopParkeren voor een goedkope parkeerlocatie in de buurt!

GoedkoopParkeren in de stad

Amsterdam is dan natuurlijk wel een goed voorbeeld van een stad waar je flink zou kunnen besparen op uw parkeerkosten. Het is immers de stad met het hoogste parkeertarief van geheel Europa. Gelukkig kunt u op de site van GoedkoopParkeren niet alleen de parkeerlocaties in Amsterdam, maar van alle steden in Nederland met elkaar vergelijken. Voorbeelden van andere steden zijn bijvoorbeeld: Delft, Emmen, Haarlem, Lelystad en Tilburg. Dit is natuurlijk niet alles, GoedkoopParkeren heeft een groot aanbod van parkeerplekken van alle grote steden in Nederland en nabij Nederland zoals Brussel en Antwerpen. Op deze manier kunt u in vele steden voordelig parkeren! Ook kunt u via GoedkoopParkeren parkeerplaatsen bij airports reserveren.

Hoe werkt GoedkoopParkeren

Klik in de bovenste balk op steden en kies uw gewenste stad, als u dit heeft gedaan komt u terecht op de pagina van uw gekozen stad. Hier kunt u handige informatie vinden over de stad zelf en de parkeerplaatsen. Op de kaart ziet u waar de parkeerplaatsen gelegen zijn en hebben we bijzondere plekken in de stad voor u gemarkeerd met een ster. U vult de vergelijkingstool in, hierin wordt gevraagd naar de data en tijden wanneer u wilt parkeren. Als u dit gedaan heeft click u op de grote gele "Vergelijk de prijzen" knop. Alle beschikbare parkeeraanbieders komen nu bij u tevoren. Wilt u graag nog meer informatie over de parkeeraanbieder click dan op meer informatie.
Heeft u een Parkeeraanbieder gevonden die bij uw wensen past, click dan op reserveren. U moet hier uw gegevens invullen en kunt direct betalen. Bij GoedkoopParkeren maken wij net als bij Parkcare alleen gebruik van veilige betaalmiddelen zoals iDeal, creditcard en PayPal.
Is het u nog niet helemaal duidelijk, op de site van GoedkoopParkeren kunt u het nog een keer nalezen of neem contact op met de klantenservice.

GoedkoopParkeren zet dus de voordeligste parkeerplaatsen binnen een paar klikken voor u op een rijtje staan. U betaalt bij ons geen boekingskosten, bij ons krijgt u de laagste prijs en alle parkeergarages zijn door ons gecontroleerd.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe