Vliegveld Keulen Kiss and Ride

3 minuten leestijd
Zwaaiende man op vliegveld

Ook voor het snel afzetten of ophalen van reizigers kunt u terecht bij Keulen Airport. Hierbij heeft u de mogelijkheid om kort te parkeren bij Keulen Airport en daarna vlot weer weg te kunnen rijden. Deze parkeervorm wordt gezien als zeer efficiënt omdat het reizigers in staat stelt om snel in de buurt van de luchthaven te parkeren, waardoor ze minimale tijd nodig hebben voor het afzetten of ophalen van passagiers. Dit bevordert een vlotte doorstroming van het verkeer en maakt het proces van aankomst en vertrek voor zowel reizigers als chauffeurs uiterst handig en tijdbesparend. In dit artikel leest u alle informatie over de Kiss and Ride van Keulen Airport.

Iemand wegbrengen bij Keulen Airport

Iemand wegbrengen bij Keulen Airport

Als u snel iemand wilt afzetten bij Keulen Airport kunt u terecht bij de Kiss and Ride parkeerplaatsen. Deze worden bij deze luchthaven “short term parking” of “terminal parkeren” genoemd omdat deze parkeerplekken zich recht tegenover de terminals bevinden. U kunt hier tot 10 minuten vrij parkeren. Als deze maximale tijd overschreden wordt, wordt er een extra bedrag in rekening gebracht voor elke 5 minuten. U mag maximaal één uur geparkeerd staan bij de Kiss and Ride. Houd er rekening mee dat indien u deze maximale parkeertijd benut, het stukken voordeliger is om te parkeren op een van de andere parkeerplaatsen die Keulen Airport aanbiedt. Daarover leest u hieronder meer.

Indien u net iets meer tijd nodig heeft om uw geliefden gedag te zeggen, kunt u terecht bij Parkeren P1 Keulen Airport, Parkeren P2 Keulen Airport en Parkeren P3 Keulen Airport. Hier kunt u iets langer de tijd nemen, maar nog steeds voor een goedkoop tarief. Dit zijn drie overdekte parkeergarages die zich op loopafstand (P1 is 1 minuut, P2 is 3 minuten en P3 is 5 minuten) van de terminals bevinden. Alle parkeerplaatsen zijn 24/7 geopend.

Als u graag meer informatie wilt over hoe u Keulen Airport bereikt, raadpleeg onze pagina betreffende het adres en de routebeschrijving van Keulen Airport.

Iemand ophalen van Keulen Airport

Iemand ophalen van Keulen Airport

Gaat u iemand ophalen van Keulen Airport? U kunt dan op dezelfde wijze gebruikmaken van de Kiss and Ride parkeerplaatsen als wanneer u iemand wilt afzetten. Wel is het handig om te onthouden dat het ophalen vaak meer wachttijd vereist dan het afzetten, door eventuele vertragingen van de reizigers. U kunt daarom ook gebruik maken van de parkeergarages waar u langer mag parkeren, zoals P1 Keulen Airport, P2 Keulen Airport en P3 Keulen Airport.

Langer parkeren bij Keulen Airport

Als u op zoek bent naar een plek voor lang parkeren bij Keulen Airport, kunt u terecht bij verschillende parkeeraanbieders bij Keulen Airport. Zie het overzicht hieronder voor de top 5 goedkoopste parkeeraanbieders. Wilt u graag een duidelijk overzicht krijgen van alle parkeeraanbieders? Check dan de parkeerkosten bij Keulen Airport.

Top 5 goedkoopste parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Keulen Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Elite Parken 64,75 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
IdealParken 72,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Trema Parken Keulen 72,00 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Airport-Drive-Köln 79,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Flughafen Shuttle Parkplatz Köln 79,25 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Keulen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 19/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Keulen Airport.

Enkele parkeeraanbieders bij Keulen Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe