Kiss and Ride Rotterdam Airport

2 minuten leestijd
Kiss and ride bord

Wilt u graag parkeren bij Rotterdam Airport en daarbij snel iemand afzetten of ophalen vanaf de luchthaven? Dan zijn de Kiss & Ride parkeerplaatsen van Rotterdam Airport perfect. Deze parkeervorm is bedoeld voor korte stops en daardoor zeer efficiënt; u kunt kort afscheid nemen van uw geliefde en daarna vlot weer huiswaarts keren. Dit blogartikel kunt u alle ins en outs lezen over de Rotterdam Airport Kiss and Ride.

Iemand wegbrengen bij Rotterdam Airport

Iemand wegbrengen bij Rotterdam Airport

De Kiss and Ride parkeerplaatsen zijn ideaal als u snel iemand wilt afzetten bij Rotterdam Airport. De Kiss & Ride bevindt zich op het Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam. Deze parkeerplek is vlak bij het luchthavengebouw gelegen en makkelijk bereikbaar door middel van bewegwijzering. De maximale tijd dat u op deze parkeerplaats mag staan is 5 minuten. Het is niet nodig om een reservering te maken.

Indien u langer dan 5 minuten wilt parkeren, wordt Parkeren Rotterdam Airport P1 aangeraden. Deze parkeergarage bevindt zich ook op het Rotterdam Airportplein 60, en dus ook op geringe loopafstand van de terminals. Dit terrein heeft geen maximale doorrijhoogte, is 24/7 geopend en goed beveiligd. Het maken van een reservering is verplicht. Hierna kunt u door middel van kentekenherkenning het terrein op.

Voor exacte instructies over hoe u het adres van Rotterdam Airport bereikt, check het adres en de routebeschrijving van Rotterdam Airport.

Iemand ophalen van Rotterdam Airport

Iemand ophalen van Rotterdam Airport

Het proces voor iemand ophalen bij Rotterdam Airport werkt hetzelfde als wanneer u iemand wegbrengt. U kunt weer gebruikmaken van zowel de Kiss & Ride als van Rotterdam Airport P1. Wel is het handig om te onthouden dat u bij het ophalen wellicht meer tijd kwijt bent dan bij het wegbrengen door eventuele vertragingen van de reizigers. Daarom is het bij het ophalen vaak handiger om gebruik te maken van Rotterdam Airport P1. Naast P1, zijn er ook andere opties voor op loopafstand parkeren bij Rotterdam Airport. Parkeren Rotterdam Airport P2, Parkeren Rotterdam Airport P3 en Parkeren Rotterdam Airport P4.

Langer parkeren bij Rotterdam Airport

Wilt u liever voor langere tijd parkeren bij Rotterdam Airport? Hieronder kunt u een overzicht vinden van de top 5 goedkoopste parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Rotterdam Airport. Als u op zoek bent naar een volledig overzicht van alle parkeeraanbieders, raadpleeg de parkeerkosten bij Rotterdam Airport.

Top 5 goedkoopste parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Rotterdam Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Speed Parking Rotterdam 145,00 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Park Air 153,00 12 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Valet Parking Rotterdam Airport 164,08 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park Simply 180,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park Air Valet 207,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Rotterdam Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 03/06/2024 t/m 17/06/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Rotterdam Airport.

Enkele parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe