Vanaf nu ook overal in Duitsland voordelig parkeren met ParkenAmFlughafen

Lege parkeergarage

Met ParkCare kunt u parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens door heel Nederland vergelijken en reserveren. Zo vindt u vliegensvlug een geschikte parkeerplaats voor tijdens uw reis. Via ParkCare kon u al enkele internationale parkeerplaatsen boeken in België en Duitsland. We komen nu echter ook met een geheel Duitse site. Voor het vergelijken van parkeeraanbieders in Duitsland kunnen klanten vanaf nu namelijk terecht bij Duitstalige ParkenAmFlugafen. Hier vindt u een ruim aanbod in parkeeraanbieders bij vliegvelden verspreid over heel Duitsland. Precies zoals we bij ParkCare ook al doen, maar dan een vergelijkingssite specifiek gericht op Duitse parkeeraanbieders. 

ParkCare voor Duitse klanten

Het grootste verschil tussen ParkCare en ParkenAmFlughafen is de taal. ParkCare is in het Nederlands geschreven, ParkenAmFlughafen in het Duits. Daardoor is het nu ook voor onze Oosterburen een fluitje van een cent om de juiste parkeerplaats te vergelijken en reserveren. Een ander belangrijk verschil is de keuze in luchthavens. De selectie vliegvelden in Duitsland bij ParkenAmFlughafen is aanzienlijk groter dan bij ParkCare, uiteraard heeft dit er mee te maken dat er meer vliegvelden in Duitsland zijn. Wel blijft ParkenAmFlughafen ook enkele parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens in Nederland en België aanbieden. ParkenAmFlughafen werkt precies zoals ParkCare en ook zijn alle aspecten van de site hetzelfde als de Nederlandse variant. Uiteraard is de nieuwe Duitse site niet alleen handig voor Duitsers. Ook voor u als Nederlander kan het soms beter uitkomen om via een Duits vliegveld te vliegen, om welke reden dan ook. Uiteraard staat ParkenAmFlughafen dan ook tot uw beschikking voor het vinden van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, precies zoals u van ParkCare gewend bent.

Het aanbod van ParkenAmFlughafen

Zoals eerder genoemd heeft ParkenAmFlughafen meer airports in Duitsland beschikbaar als ParkCare, maar welke zijn dit? Hieronder vertellen wij u welk aanbod ParkenAmFlughafen meer heeft dan Parkcare. Om te beginnen bij Parkcare hebben wij de grotere vliegvelden van Duitsland gepakt, bij ParkenAmFlughafen kunt u ook terecht voor de kleinere airports. De airports die ParkenAmFlughafen extra biedt zijn: Berlin Brandenburg, Dortmund, Dresden, Erfurt, Friedrichshafen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Leipzig, Memmingen, München, Nürnberg en Paderborn.

Zijn er nog onduidelijkheden of vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe