Vertrekhal Eindhoven Airport

3 minuten leestijd
balie met medewerker en lopende mensen in de achtergrond

Eindhoven Airport staat op nummer 2 van drukste luchthavens in Nederland. Vanwege de diverse bestemmingen die het vliegveld aanbiedt wordt het een populaire locatie om vanaf te vliegen. Hierdoor komen er jaarlijks veel reizigers die uit de omgeving van Eindhoven komen of een alternatief voor Schiphol zoeken. Om nieuwe reizigers te helpen met navigeren door Eindhoven Airport hebben we deze blog samengesteld. In deze blog leest u alles over de vertrekhal van Eindhoven Airport voor zowel reizigers als bezoekers. Zo weet u precies waar u alles kunt vinden en welke faciliteiten er beschikbaar zijn op het vliegveld.

Algemene informatie over de terminal van Eindhoven Airport

Eindhoven Airport beschikt over één terminal. U vindt dus alle onder één dak. Een groot voordeel van het vliegveld is dat alles vluchten onder één vertrekhal en een aankomsthal vallen. Het gebouw heeft twee etages. De 1e verdieping kunt u bereiken met trap, roltrap en lift. In de terminal vindt u verschillende faciliteiten zoals toiletten op beide verdiepingen. Op de begane grond vindt u een GWK Travelex, voor het ophalen en inleveren van buitenlands geld, en een NS-ticketautomaat. Bekijk de verschillende winkels en horecagelegenheden bij Eindhoven Airport.

Tegenover de ingang van het airport vindt u de vertrekhallen. In de hal vindt u een assistentie balie en een meetingpoint voor speciale assistentie. Aan de rechterzijde van de ingang vindt u de zelf check-in en aan de linkerzijde vindt u de baggage drop-off.

Als u vanaf de ingang rechtdoor loopt, vindt u de vertrekhal. Vanaf hier loopt u langs de douane en kunt u naar een van de twaalf gates: de gates 1 tot en met 10 bevinden zich op de begane grond en de gates 11 en 12 vindt u op de 1e verdieping. De bagage check-in bevindt zich aan de linkerzijde van de ingang. Achter de douane kunt u zich vermaken in de verschillende winkels en horecagelegenheden. Op de 1e verdieping vindt u de business lounge en het hotel Tulip Inn. Dit hotel is handig voor erg vroege of late vluchten.

In de hal bij de ingang vindt u verschillende winkels en restaurants. Zo is er bijvoorbeeld een Albert Heijn To Go en de boekenwinkel Relay. Op de 1e verdieping kunt u bij La Place terecht voor een hapje en een drankje. Hier is een speelhoek voor kinderen en een panoramaterras. Vanaf het panoramaterras kunt u comfortabel al het vliegverkeer van Eindhoven Airport bekijken.

Parkeren bij de vertrekhal van Eindhoven Airport

Als u zo dicht mogelijk bij de vertrekhal van Eindhoven Airport wilt parkeren, dan kunt u gebruik maken van valet parking bij Eindhoven Airport. Hieronder vindt u de beschikbare valet parking aanbieder voor het vliegveld. Bekijk het complete overzicht van parkeeraanbieders en prijzen op onze parkeerkosten van Eindhoven Airport pagina.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park4You Eindhoven 112,00 4 min Buiten Valet Parking Geopend van 04:30 - 00:00

* De parkeerprijzen voor Eindhoven Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/09/2024 t/m 12/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Eindhoven Airport.

Boek nu uw valet parking bij Eindhoven Airport

Ophalen en wegbrengen bij Eindhoven Airport

U kunt er ook voor kiezen om uzelf weg te laten brengen en op te laten halen. Dan kunt u ook gebruik maken van de Kiss and Ride Eindhoven Airport.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe