Kiss and Ride Eindhoven Airport

3 minuten leestijd
geparkeerde auto voor een verkeerstoren

Kiss and Ride is een ideale uitkomst voor het ophalen en wegbrengen van familie of vrienden. Kiss and Ride houdt in dat u een korte tijd parkeert in de buurt van het vliegveld. De parkeerplaatsen zijn makkelijk te bereiken waardoor het in- en uitrijden erg snel is. In deze blog leest u alle informatie over de Kiss and Ride voor Eindhoven Airport zodat eenvoudig gebruik kunt maken van de parkeermogelijkheid.

De locatie van de Kiss and Ride Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is voorzien van een Kiss and Ride aan de voorzijde van de luchthaven. Hier maakt u gebruik van de officiële parkeergarage Eindhoven Airport P1. Het adres van deze aanbieder is Luchthavenweg 25, 5657 EA te Eindhoven. U parkeert de auto in de parkeergarage. U kunt voor Kiss & Ride een aparte rijbaan gebruiken bij de ingang van de garage. De rijbaan is duidelijk aangegeven door verkeersborden. U hoeft voor de Kiss and Ride niet te reserveren. U betreedt het terrein via een slagboom met een ticketmachine. Voor meer informatie over het reizen naar de luchthaven kunt u onze pagina met de routebeschrijving naar Schiphol bekijken.

Hoe werkt Kiss en Ride?

Een Kiss & Ride bij een luchthaven is een plek waar je even snel iemand kunt brengen of ophalen. Je mag hier niet lang parkeren. Het is handig voor als je iemand naar de luchthaven brengt of daar vandaan haalt.

Hoe lang mag ik op een kiss and ride staan?

Bij de Kiss and Ride kunt u de eerste 15 minuten gratis parkeren bij Eindhoven Airport. U heeft dus genoeg tijd om te helpen met het in- of uitladen van de bagage en afscheid te nemen.

De kosten van Kiss and Ride Eindhoven Airport

Bij de Kiss and Ride kunt u de eerste 15 minuten gratis parkeren bij Eindhoven Airport. U heeft dus genoeg tijd om te helpen met het in- of uitladen van de bagage en afscheid te nemen. Na de gratis 15 minuten parkeren betaalt u € 3,50 per half uur tot maximaal 5 uur parkeren. Na 5 uur parkeren betaalt u het dagtarief van € 38,50. U betaalt dit tarief per kalenderdag. Gratis parkeren voor de eerste 15 minuten geldt één keer per dag per voertuig. Wanneer u dus voor een tweede keer de Kiss and Ride betreedt op dezelfde, begint het tarief van €3,50 per half uur gelijk te lopen. Het is onbekend of dit wordt gerekend per kalenderdag of per 24 uur.

Algemene informatie over Kiss and Ride Eindhoven Airport

De terminal van het vliegveld ligt op 1 minuut loopafstand van de parkeergarage. U heeft binnen de gratis 15 minuten genoeg tijd om nog mee te lopen naar de terminal. Als u langer gaat parkeren kunt u gebruik maken van de verschillende winkels en horecagelegenheden op het vliegveld van Eindhoven. Bij de Kiss & Ride van Eindhoven Airport geldt er een maximale doorrijhoogte van 2,40 meter. Let wel op bij de ingang, omdat voor P1 een maximale doorrijhoogte geldt van 2,00 meter. De parkeergarage is 24/7 toegankelijk.

Tip: tijdens het hoogseizoen kan het erg druk worden bij de Kiss and Ride, waardoor u langer in de rij staat voor de parkeergarage. Houdt hier rekening mee en spreek eventueel een rustigere tijd af voor het brengen of ophalen. Zo kunt u de drukte zoveel mogelijk vermijden.

Langer parkeren bij Eindhoven Airport

Wanneer u zelf gaat reizen kunt u gebruik maken van lang parkeren bij Eindhoven Airport. Hierbij raden we aan om een van de voordelige parkeeraanbieders te boeken. Zo kunt u veel geld besparen vanwege de lage dagtarieven. Hieronder vindt u enkele aanbieders die geschikt zijn voor lang parkeren. Voor het gehele overzicht van parkeeraanbieders kijkt u de parkeerkosten bij Eindhoven Airport of maakt u gebruik van de vergelijkingstool.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park4You Eindhoven 112,00 4 min Buiten Valet Parking Geopend van 04:30 - 00:00
SchippersStop Eindhoven 125,00 7 min Buiten Shuttle Parking
Inclusief wasservice
24 uur per dag geopend
1StopParking Premium 135,00 7 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 05:00 - 00:00
ParkFlyWash Eindhoven 144,99 7 min Buiten Shuttle Parking
Geen wasservice
24 uur per dag geopend
GreenParking Eindhoven G 150,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Euro-Parking 170,00 4 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Eindhoven Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 12/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Eindhoven Airport.

Boek direct uw parkeerplek bij Eindhoven Airport

De parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe