Top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport

5 minuten leestijd
tekst top 5 met geparkeerde auto's op de achtergrond

Eindhoven Airport is tegenwoordig een populair alternatief voor Schiphol. Toch is het vliegveld bij sommige reizigers wat minder bekend, waardoor het lastiger kan zijn om de beste parkeerplaats te vinden. Daarom leest u in deze blog alles over de beste en goedkoopste parkeerplaatsen die Eindhoven Airport te bieden heeft. Ook hebben we de beste parkeeraanbieders voor u verzameld. Zo kunt u zonder zorgen beginnen aan uw vliegreis.

Vind hier de goedkoopste aanbieders bij Eindhoven Airport

De goedkoopste aanbieders bij Eindhoven Airport

Het overzicht hieronder toont de tarieven voor de meest betaalbare parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport. De vermelde prijzen gelden voor een parkeerperiode van 7 dagen en worden dagelijks bijgewerkt. Als u langer wilt parkeren dan 7 dagen, kunt u de vergelijkingstool op de website gebruiken. De tool berekent exact wat uw parkeerkosten zullen zijn.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park4You Eindhoven 112,00 4 min Buiten Valet Parking Geopend van 04:30 - 00:00
SchippersStop Eindhoven 125,00 7 min Buiten Shuttle Parking
Inclusief wasservice
24 uur per dag geopend
1StopParking Premium 135,00 7 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 05:00 - 00:00
ParkFlyWash Eindhoven 144,99 7 min Buiten Shuttle Parking
Geen wasservice
24 uur per dag geopend
GreenParking Eindhoven G 150,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Eindhoven Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 12/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Eindhoven Airport.

Vergelijk de goedkoopste parkeeraanbieders voor Eindhoven Airport

De best beoordeelde aanbieders bij Eindhoven Airport

Hieronder vindt u onze top 5 parkeeraanbieders bij Eindhoven airport. Het is belangrijk op te merken dat we niet alleen naar de prijs hebben gekeken, maar ook naar reviews en toegankelijkheid. Hieronder ziet u een klein overzicht van de hoogst beoordeelde parkeeraanbieders. Deze wordt dagelijks geüpdatet.

Parkeeraanbieder Binnen / Buiten Type parkeerplek Beoordeling
GreenParking Eindhoven G Buiten Shuttle Parking 9.2 - Uitstekend
Park4You Eindhoven Buiten Valet Parking 9.0 - Uitstekend
Euro-Parking Buiten Park & Walk 8.8 - Erg goed
SchippersStop Eindhoven Buiten Shuttle Parking
Inclusief wasservice
8.8 - Erg goed
1StopParking Premium Buiten Shuttle Parking 8.6 - Erg goed

Vergelijk de best beoordeelde parkeeraanbieders

Onze top 5 parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport

Om uw keuze zo makkelijk mogelijk te maken, vindt u hieronder een selectie van vijf parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport. Deze top 5 is gebaseerd op prijs, reviews en aanwezige faciliteiten. De meeste van deze parkeeraanbieders bieden geen invalidenparkeerplaatsen of elektrische laadpalen aan. Aangezien het voor sommigen enorm waardevol kan zijn om over deze specifieke faciliteiten te lezen, hebben we aparte blogs geschreven voor beide onderwerpen. In ons blog Regels en tips rondom invalidenparkeerplaatsen vindt u voor elk vliegveld wat aangeboden wordt op ParkCare een gedetailleerde omschrijving van de assistentie die een mindervalide krijgt of kan krijgen. In ander blogartikel genaamd Mogelijkheden van elektrisch laden bij vliegvelden vindt u alle informatie die u moet weten als u met een elektrische auto wilt parkeren bij de vliegvelden die worden aangeboden op ParkCare.

Euro-Parking

Euro-Parking Airport is populair door het gemak en de voorzieningen. Met een 8.8 heeft het een van de hoogste cijfers gekregen van onze klanten. Bij Euro-Parking parkeert u op 4 minuten loopafstand van de terminal Uw auto staat op een omheind terrein met bewakingscamera's, en er zijn oplaadpunten en plekken voor mindervaliden beschikbaar. Het terrein is geopend van 04:30 tot een uur na de laatste vlucht, en uitrijden kan 24/7 (bij sleutelbehoud). Extra services, zoals een wasservice, zijn ook beschikbaar.

 • Prijs voor 7 dagen: 170,00
 • Type parkeerplek: Park & Walk
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
Ga naar Euro-Parking
Park & Fly P26

Park & Fly P26 is de populairste aanbieder onder klanten van ParkCare. Met de meeste reviews van alle aanbieders scoort Park & Fly P26 een 8.6. Deze hoge waardering komt vooral door verhouding van prijs en kwaliteit. De goed beveiligde parkeerplaats is gelegen op 4 minuten loopafstand. Het bedrijf is 24/7 geopend en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U hoeft ook geen rekening te houden met een maximale doorrijhoogte.

 • Type parkeerplek: Park & Walk
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
Ga naar Park & Fly P26
GreenParking Eindhoven

GreenParking Eindhoven is een van de goedkoopste parkeeraanbieders voor het vliegveld en maakt gebruik van shuttle parkeren. U rijdt naar het parkeerterrein ten noordoosten van het vliegveld en wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Het terrein is geopend van 04:00 tot 00:00 uur, maar ook na middernacht is de shuttle service beschikbaar als u vertraging heeft opgelopen. Uw auto staat op een volledig verhard en omheind terrein, en u kunt uw autosleutels mee op reis nemen.

 • Prijs voor 7 dagen: 76,50
 • Type parkeerplek: Shuttle Parking
 • Openingstijden: Geopend van 04:00 - 00:00
Ga naar GreenParking Eindhoven
Park4You Eindhoven

Park4You is met een 9 de hoogst beoordeelde aanbieder voor het vliegveld van Eindhoven. Deze valet parking aanbieder geeft u een luxe en zorgeloze parkeerervaring. Naast de prettige service zijn er ook diverse extra's beschikbaar, zoals klein onderhoud aan uw auto of een wasservice. Ook kunt u uw elektrische auto hier laden. Het bedrijf is tussen 04:30 en 00:00 geopend en heeft geen maximale doorrijhoogte.

 • Prijs voor 7 dagen: 112,00
 • Type parkeerplek: Valet Parking
 • Openingstijden: Geopend van 04:30 - 00:00
Ga naar Park4You Eindhoven
SchippersStop Eindhoven

SchipperStop Eindhoven is niet alleen de populairste shuttle parking van Eindhoven Airport, maar ook een van de voordeligste parkeerplaatsen. Zo krijgt u goede service voor een lage prijs. De parkeerplaats ligt ten zuiden van het vliegveld. De rit met de shuttlebus duurt 7 minuten. Verder is het bedrijf 24/7 geopend en is er geen maximale doorrijhoogte.

 • Prijs voor 7 dagen: 125,00
 • Type parkeerplek: Shuttle Parking
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
Ga naar SchippersStop Eindhoven

Parkeeraanbieders Eindhoven Airport op de kaart

Op deze kaart kunt u de ligging bekijken van de verschillende parkeeraanbieders voor het vliegveld van Eindhoven. De aanbieders direct bij de terminal zijn valet parking aanbieders. De aanbieders op grotere afstanden zijn de shuttle parkeeraanbieders.

Alle parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport

U ziet dat er verschillende parkeervormen worden aangeboden door de parkeeraanbieders. Om u meer inzicht te geven in de verschillende parkeervormen en de voordelen vindt u hier een korte uitleg over de parkeervormen die bij het vliegveld worden aangeboden.

Shuttle parkeren bij Eindhoven Airport. Houd in dat u parkeert op een parkeerterrein enkel kilometers van het vliegveld. Na het parkeren zal u per pendelbus verder naar de luchthaven gebracht worden.

Meer informatie over shuttle parkeren bij Eindhoven Airport

Valet parking bij Eindhoven Airport is een luxueuze parkeervorm. Hierbij wordt de auto voor u geparkeerd en hoeft u zelf alleen naar de vertrekhal van Eindhoven toe te rijden. Vanaf daar zal een chauffeur het parkeren voor u doen. Bij terugkomst zal de chauffeur ook weer de auto voor u klaarzetten.

Meer informatie over valet parking bij Eindhoven Airport

Park & Walk bij Eindhoven Airport is een gemakkelijke parkeeroptie waarbij u uw auto op een parkeerplaats op loopafstand van de terminal parkeert. Bij uw terugkeer loopt u eenvoudig terug naar uw auto en kunt u meteen vertrekken. Bij deze parkeermethode bent u zo min mogelijk afhankelijk van derden.

Meer informatie over Park & Walk bij Eindhoven Airport

De parkeeraanbieders voor Eindhoven Airport

Alternatieve manieren om op Eindhoven Airport te komen

Als alle parkeeraanbieders voor een bepaald vliegveld volgeboekt zijn, zijn er altijd andere manieren om bij de luchthaven te komen. De meest voor de hand liggende optie is om u en uw gezelschap te laten brengen. Bijna elk vliegveld heeft een zogeheten Kiss and Ride sectie. In sommige gevallen heet het halen en brengen. Op Parkcare bestaan er verschillende blogs over bijvoorbeeld de Kiss and Ride bij Schiphol en de Kiss and Ride bij Eindhoven Airport waarin veel informatie over de specifieke Kiss and Ride te vinden is. Als u niemand heeft om u te laten brengen kunt u een taxi regelen. Deze zijn wel prijzig en u heeft de kans dat u in een onofficiële taxi stapt die u te veel laat betalen. Als laatste optie blijft dan reizen met het openbaar vervoer over. Met de app of website van 9292 navigeert u eenvoudig naar de luchthaven. Omdat het openbaar vervoer gevoelig is voor lange vertragingen, is het verstandig om ruim van tevoren een parkeerplaats te reserveren bij het vliegveld waar u vertrekt. Met de vergelijkingstool van ParkCare kunt u in een paar klikken filteren op de specificaties die voor u belangrijk zijn, zo vindt u snel en eenvoudig de perfecte parkeerplaats voor u.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe