Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren Eindhoven Airport

Vanaf 6,76 per dag!

Beoordeeld door 4200+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parkeren Eindhoven Airport

Shuttle parkeren bij Eindhoven Airport is een van de goedkope parkeermogelijkheden voor Eindhoven Airport. Eindhoven Airport is kleiner dan Schiphol, waardoor de meeste shuttle parkeerplaatsen een stuk dichter bij de vertrekhal liggen. Gemiddeld duurt de reis met de shuttlebus niet meer dan 8 minuten. Met shuttle parkeren bij Eindhoven Airport parkeert u zelf de auto op het parkeerterrein van de aanbieder. Vervolgens brengt de shuttle bus u naar de terminal.

Naast shuttle parkeren kunt u ook kiezen voor valet parking bij Eindhoven Airport of park & walk bij Airport Eindhoven. Bij Eindhoven Airport heeft u bij verschillende aanbieders ook de kans om uw auto een wasbeurt te laten geven.

Hoe werkt Shuttle Parkeren bij Eindhoven?

Stap 1

Stap 1

Voor het shuttle parkeren bij Eindhoven Airport, begint u met het online reserveren. Met de vergelijkingspagina van ParkCare kunt u alle aanbieders vergelijken en binnen 3 klikken uw parkeerplaats boeken. Hiervoor krijgt u een reserveringsbevestiging.

Stap 2

Stap 2

Op uw reisdag rijdt u richting Eindhoven Airport en parkeert u de auto op het parkeerterrein van de aanbieder. Het adres hiervan is te vinden op uw reserveringsbevestiging. Op de locatie kunt u ook extra services boeken, zoals het laten wassen van uw auto.

Stap 3

Stap 3

U wordt met de shuttlebus voor de ingang van Eindhoven Airport afgezet om uw reis te beginnen. Na uw terugreis neemt u weer telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. De shuttlebus wordt vervolgens weer bij de ingang voor u klaargezet.

Stap 4

Stap 4

De shuttlebus brengt u weer terug naar het parkeerterrein. Na de reis stapt u weer uw eigen auto in en kunt u de weg naar huis vervolgen.

Parkeerkosten Shuttle Parkeren bij Eindhoven Airport

De parkeerkosten voor shuttle parkeren bij Eindhoven Airport verschillen op basis van seizoen en de faciliteiten van de aanbieder. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende shuttle parkeren aanbieders. Als u liever het overzicht wil zien voor Eindhoven Airport met alle parkeervormen, dan kunt u naar de parkeerkosten Eindhoven Airport pagina gaan.

Vergelijk nu de shuttle parkeerplekken bij Eindhoven Airport

Shuttle Parkeeraanbieders Eindhoven Airport

De voor- en nadelen van Shuttle Parkeren bij Eindhoven Airport

  • Goedkoopste parkeervorm: Shuttle parkeren is vaak de goedkoopste parkeervorm voor vliegveld parkeren.
  • Zelf parkeren: U weet precies waar uw auto staat.
  • Vaak sleutel behouden: U kunt vaak uw autosleutel meenemen op reis.
  • Groot aanbod: Shuttle parkeren is de meest voorkomende parkeervorm, waardoor u veel keus heeft.
  • Langere reistijd: Met de shuttlebus bent u iets langer onderweg dan bijvoorbeeld valet parking.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe