Het boeken van een parkeerplaats bij een airport..... waar let u op?

Parkeerplaats vol met auto's

Het boeken van een parkeerplaats bij een airport heeft vele plus- en minpunten die u moet afwegen voordat u de perfecte parkeerplaats heeft gevonden. Door de verschillende soorten auto's en wensen van klanten heeft u veel verschillende parkeermogelijkheden. Gelukkig zijn er ook veel verschillende parkeeraanbieders met verschillende parkeerplaatsen rondom de vliegvelden. In deze blog leest u waar u op kunt letten tijdens het boeken van een parkeerplaats.

Waar kan ik parkeren bij het vliegveld?

Waar u uw auto parkeert, is afhankelijk van het formaat van uw auto. Bij verschillende parkeeraanbieders heeft u te maken met een maximale doorrijhoogte. Hierdoor is het handig om vooraf de hoogte van uw auto te weten. Zo kunt u sorteren op de aanbieders waar uw auto wel of niet zou passen. In sommige gevallen heeft een aanbieder een parkeerplek binnen en buiten, bijvoorbeeld bij The Valet Guys Schiphol. Als uw voertuig groter is dan normaal is het verstandig om een van de buiten parkeerplaatsen te gebruiken. Dan weet u zeker dat u altijd de mogelijkheid heeft om te parkeren. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig zien welke aanbieders binnen en/of buiten parkeren aanbieden. Daarnaast is elke aanbieder ook voorzien van een maximale doorrijhoogte als hier sprake van is.

Parkeren met een elektrische auto

Heeft u een elektrische auto? Dan is het natuurlijk erg handig om te kijken of de parkeeraanbieder ook elektrische laadpalen tot zijn beschikking heeft. Hierbij moet u goed kijken naar waar deze laadpalen zijn gevestigd. Over het algemeen is het namelijk veiliger als deze laadpalen zijn gevestigd op een onoverdekte parkeerplaats of bij een (nood)uitgang van een overdekt parkeerterrein. Op deze manier kunnen hulpverleners altijd te hulp schieten mocht er iets gebeuren: wel zo veilig dus! Bij ParkCare zijn er verschillende mogelijkheden om uw elektrische auto outdoor te laten parkeren zodat uw auto 100% brandveilig geparkeerd staat. Vliegt u van Düsseldorf Airport? Dan is ParkenFlughafen DUS de perfectie optie voor u. Zij bieden elektrische laadpalen op een outdoor parkeerterrein. Wij hebben ook een blog over oplaadpunten bij airports.

Meer tips voor parkeren bij het vliegveld

  • Bedenk welke parkeervorm u het liefste wilt gebruiken
  • Houd rekening met hoe lang het parkeren duurt in uw tijdsplanning
  • Bekijk de openingstijden van de parkeerplaats
  • Welke veiligheidsmaatregelen treft de parkeeraanbieder?
  • Wat zeggen eerdere bezoekers over de parking?
  • Moet u uw sleutels inleveren of niet?
  • Maak foto's van uw auto na het parkeren
  • Boek van tevoren en zet de prijs vast

Parkeerplek bij het vliegveld boeken

Bij Parkcare kunt u parkeerplaatsen bij vliegvelden met elkaar vergelijken en reserveren. Als u de vergelijkingstool invult met de juiste luchthaven en data worden alle beschikbare parkeeraanbieders voor u geladen. Let dan goed op de punten die hierboven worden genoemd. Zorg er dus voor dat u een parkeerplaats uitkiest die goed bij uw auto past. Als u een parkeeraanbieder heeft gevonden die bij uw wensen past, kunt u op reserveren klikken. U moet dan persoonlijke gegevens invullen zoals, uw naam en uw kenteken. Als alle gevraagde informatie is ingevuld kunt u direct betalen. Bij ons kunt u alleen betalen met veilige betaalmethodes, zoals iDeal, creditcard en PayPal. Binnen 24 uur wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het e-mailadres dat u heeft doorgegeven. Heeft u geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

U bent door onze deals met de aanbieders altijd van de laagste prijs verzekerd, hierdoor betaalt u niet te veel parkeerkosten. Wij hebben een strenge selectie van parkeeraanbieders waardoor ze allemaal betrouwbaar zijn en uw auto in goede handen is. Op deze manier kunt u met een gerust hart naar het vliegveld.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe