Het boeken van een parkeerplaats bij een airport..... waar let u op?

Parkeerplaats vol met auto's

Het boeken van een parkeerplaats bij een airport heeft vele plussen en minnen die u moet afwegen voordat u de perfecte parkeerplaats heeft gevonden. Dit lijkt in eerste instantie misschien niet zo maar er zijn tegenwoordig veel verschillende auto's op de markt en daar horen ook verschillende parkeerplekken bij. Gelukkig zijn er ook veel verschillende parkeeraanbieders met verschillende parkeerplaatsen rondom de vliegvelden. In deze blog leest u waar u op moet letten tijdens het boeken van een parkeerplaats, zo voorkomt u vervelende verrassingen wanneer u aankomt bij uw parkeerplaats.

Bij het boeken van een parkeerplaats bij een airport moet u allereerst goed nagaan, welk type auto heb ik? De grootte van uw auto en wel of niet elektrisch opladen zijn bijvoorbeeld al twee hele belangrijke dingen bij het boeken van een parkeerplaats. Hieronder gaan wij veder in op deze punten en geven wij nog extra informatie over hoe u nou het beste een parkeerplaats kan kiezen en boeken.

Maximale doorrijhoogteDe grootte van uw auto is erg belangrijk omdat u vaak bij parkeerterreinen te maken krijgt met een maximale doorrijhoogte. Dit houdt in dat de parkeeraanbieder een overdekt parkeerterrein heeft waarbij uw auto niet hoger kan zijn dan bijvoorbeeld twee meter. Weet u van uw auto dat het een grote en hoge auto is, dan is het verstandig om te kijken naar een aanbieder die een outdoor parkeerterrein aanbiedt. Tegenwoordig bieden veel parkeeraanbieders overdekte én onoverdekte parkeerplekken aan dus grote kans dat u slaagt bij het zoeken naar een parkeerplek voor uw grote auto. Wij bieden vele parkeeraanbieders die zowel indoor als outdoor parkeerplekken aanbieden. Bijvoorbeeld The Valet Guys Schiphol. Zij bieden parkeerservice bij Schiphol waarbij u zowel indoor als outdoor kan parkeren. Benieuwd naar alle opties, vul de vergelijkingstool in en al onze beschikbare parkeeraanbieders worden voor u geladen.

Elektrische laadpalenHeeft u een elektrische auto? Dan is het natuurlijk erg handig om te kijken of de parkeeraanbieder ook elektrische laadpalen tot zijn beschikking heeft. Hierbij moet u goed kijken naar waar deze laadpalen zijn gevestigd. Over het algemeen is het namelijk veiliger als deze laadpalen zijn gevestigd op een onoverdekte parkeerplaats of bij een (nood)uitgang van een overdekt parkeerterrein. Op deze manier kunnen hulpverleners altijd te hulp schieten mocht er iets gebeuren: wel zo veilig dus! Bij ParkCare zijn er verschillende mogelijkheden om uw elektrische auto outdoor te laten parkeren zodat uw auto 100% brandveilig geparkeerd staat. Vliegt u van Düsseldorf Airport? Dan is ParkenFlughafen DUS de perfectie optie voor u. Zij bieden elektrische laadpalen op een outdoor parkeerterrein. Wij hebben ook een blog over oplaadpunten bij airports, hier gaan wij veder in op de parkeeraanbieders met oplaadpunten.

Extra punten om op te letten 

  • Bedenk welke parkeervorm u het liefste wilt gebruiken
  • Houd rekening met hoe lang het parkeren duurt in uw tijdsplanning
  • Bekijk de openingstijden van de parkeerplaats
  • Welke veiligheidsmaatregelen treft de parkeeraanbieder?
  • Wat zeggen eerdere bezoekers over de parking?
  • Moet u uw sleutels inleveren of niet?
  • Maak foto's van uw auto na het parkeren
  • Boek van tevoren en zet de prijs vast

Hoe werkt het boeken van een parkeerplaats?Bij ons Parkcare kunt u parkeerplaatsen bij vliegvelden met elkaar vergelijken en reserveren. Als u de vergelijkingstool invult met de juiste luchthaven en data worden alle beschikbare parkeeraanbieders voor u geladen. Let dan goed op de punten die hierboven worden genoemd. Zorg er dus voor dat u een parkeerplaats uitkiest die goed bij uw auto past. Als u een parkeeraanbieder heeft gevonden die bij uw wensen past, kunt u op reserveren klikken. U moet dan persoonlijke gegevens invullen zoals, uw naam en uw kenteken. Als alle gevraagde informatie is ingevuld kunt u direct betalen. Bij ons kunt u alleen betalen met veilige betaalmethodes, zoals Ideal en PayPal. Binnen 24 uur wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar de e mailadres die u heeft doorgegeven. Heeft u geen e mail ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice.

Bij ParkCare kunt u dus parkeerplaatsen reserveren. U bent door onze deals met de aanbieders altijd van de laagste prijs verzekerd, hierdoor betaald u niet teveel parkeerkosten. Wij hebben een strenge selectie van parkeeraanbieders waardoor ze allemaal betrouwbaar zijn en uw auto in goede handen is. Op deze manier kunt u met een gerust hart naar het vliegveld.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe