Het boeken van een parkeerplaats bij een airport..... Waar let u op?

2 minuten leestijd
Parkeerplaats vol met auto's

Voor het reserveren van een parkeerplek bij een luchthaven heeft u vaak een ruime keuze. Gelukkig, want niet iedereen is op zoek naar dezelfde soort parkeerplek. In deze blog leest u waar u op kunt letten tijdens het boeken van uw parkeerplaats.

Tips voor parkeren bij het vliegveld

  • Bedenk welke parkeervorm u het liefste wilt gebruiken
  • Houd rekening met hoe lang het parkeren duurt in uw tijdsplanning
  • Bekijk de openingstijden van de parkeerplaats
  • Welke veiligheidsmaatregelen treft de parkeeraanbieder?
  • Wat zeggen eerdere bezoekers over de parking?
  • Moet u uw sleutels inleveren of niet?
  • Maak foto's van uw auto voor het parkeren
  • Boek van tevoren en zet de prijs vast

Waar kan ik parkeren bij het vliegveld?

Naast deze tips is het ook goed om rekening te houden met het formaat van uw auto. Bij verschillende parkeeraanbieders heeft u te maken met een maximale doorrijhoogte. Hierdoor is het handig om vooraf de hoogte van uw auto te weten. Zo kunt u sorteren op de aanbieders waar uw auto wel of niet past. Als uw voertuig groter is dan normaal, dan is het verstandig om een van de buiten parkeerplaatsen te gebruiken. Dan weet u zeker dat u altijd de mogelijkheid heeft om te parkeren.

Parkeren met een elektrische auto

Heeft u een elektrische auto? Dan is het natuurlijk handig om te kijken of een parkeeraanbieder ook elektrische laadpalen heeft. Tegenwoordig zijn er namelijk steeds meer laadpalen voor elektrische auto's bij vliegvelden. Als u het aanbod bij een specifieke luchthaven vergelijkt, kunt u eenvoudig gebruikmaken van onze filters.

Parkeerplek bij het vliegveld boeken

Bij Parkcare kunt u parkeerplaatsen bij vliegvelden met elkaar vergelijken en reserveren. Als u de vergelijkingstool invult, krijgt u een overzicht van de besschikbare parkeeraanbieders. Als u een parkeeraanbieder heeft gevonden die bij uw wensen past, kunt u op reserveren klikken. U moet dan enkele gegevens invullen zoals, uw naam en uw kenteken. Als alle gevraagde informatie is ingevuld, kunt u direct betalen. Bij ons kunt u alleen betalen met veilige betaalmethodes, zoals iDeal, creditcard en PayPal. Binnen 24 uur wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het e-mailadres dat u heeft doorgegeven. De bevestiging kan ook in uw ongewenste mailbox terechtkomen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe