Gemiddelde beoordeling van 8,6 met 10.000 reviews

2 minuten leestijd
Feedback geschreven op blokjes

ParkCare heeft een mijlpaal bereikt. We hebben namelijk meer dan 10.000 reviews ontvangen via onafhankelijke organisaties, zoals onder andere via Feedback Company. Uit deze beoordelingen blijkt dat onze klanten over het algemeen zeer tevreden zijn. Vorig jaar werden wij nog beoordeeld met een 8,5 gemiddeld. Dit jaar is de gemiddelde beoordeling gestegen naar een 8,6. Daarnaast beveelt 95% van onze klanten onze site aan. Wij, van ParkCare, zijn heel blij met deze positieve reacties.

Onafhankelijke organisaties

De eerdergenoemde gemiddelde beoordeling van 8,6 is een gemiddelde beoordeling van de beoordelingen van Feedback Company, Google Reviews en Trust Pilot. In totaal hebben ruim 10.000 mensen een review geschreven. Hieruit maken we op dat onze klanten over het algemeen zeer tevreden zijn met onze services.

Reviews van klanten

We doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een voordelige en veilige parkeerplaats. Na het parkeren hebben al onze klanten ook de mogelijkheid om een review achter te laten op onze website. Hiervoor sturen wij na het parkeren twee keer een herinnering. Deze reviews vindt u bij de desbestreffende parkeeraanbieder of in een overzicht van reviews per vliegveld. Bekijk bijvoorbeeld de ervaringen van klanten bij Schiphol.

Goede service bij ParkCare

Uiteraard doet het ons goed om te horen dat onze klanten zo positief zijn over ParkCare. Veel klanten geven aan dat ze tevreden zijn met de snelle en gemakkelijke service. Het kan echter ook voorkomen dat mensen minder tevreden zijn. Minder tevreden klanten kunnen uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen hen graag verder.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe