Tips parkeren Eindhoven Airport

3 minuten leestijd
Man in auto rijdt met een hand

Vliegen kan soms veel stress opleveren bij reizigers. Om het stressgevoel tegen te gaan is het handig om de verschillende aspecten van uw vliegreis goed te plannen. Hieronder hebben we verschillende tips onder elkaar gezet om het vliegen en parkeren bij Eindhoven Airport zo zorgeloos mogelijk te maken.

Inhoud

  1. Boek vooraf
  2. Vergelijk het aanbod
  3. Parkeervorm kiezen
  4. Inlezen op uw keuze
  5. Reis slim
  6. Enkele goed beoordeelde aanbieders bij Eindhoven Airport

Boek vooraf

Deze tip is nuttig voor zowel uw vlucht als uw parkeerplaats. Door ruim van tevoren te boeken, kunt u kiezen uit een zo groot mogelijk aanbod. Daar komt ook bij dat u de gewildere of goedkopere opties kunt boeken voordat alles vol zit. Door het boeken hebt u uzelf ook gegarandeerd van een parkeerplek. Zo hoeft u op de dag van vertrek niet meer te zoeken, maar kunt u direct uw auto wegzetten.

Vergelijk het aanbod

Als het tweede drukste vliegveld van Nederland heeft de luchthaven van Eindhoven een groot aanbod. Het is daarom handig om alle aanbieders goed met elkaar te vergelijken. Dit kunt u eenvoudig doen met de vergelijkingstool. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw keuze te maken: een lijst van faciliteiten, extra informatie, foto’s, locatie, parkeervorm en prijs. Zo wordt het kiezen van de perfecte parkeerplek een stuk makkelijker.

Parkeervorm kiezen

Er zijn verschillende parkeervormen waaruit u kunt kiezen bij het vliegveld van Eindhoven. Elke parkeervorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van valet parking bij Eindhoven Airport als u zelf uw auto liever niet parkeert. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid tot park & walk bij Eindhoven Airport. Dit is ideaal voor mensen die dicht bij het vliegveld willen parkeren. Ten slotte is er nog shuttle parkeren bij Eindhoven Airport. Hiermee rijdt u met een shuttlebus naar het vliegveld. Shuttle parkeren heeft het voordeel dat het een goedkope parkeervorm is.

Inlezen op uw keuze

Als reiziger wilt u natuurlijk graag weten waar u aan toe bent. Het is hierom verstandig om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over uw parkeervorm en uw uiteindelijke parkeeraanbieder. Op ParkCare kunt u bij elke aanbieder een lijst van faciliteiten lezen en foto’s inzien. Ook kunt u de ervaringen van eerdere klanten lezen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van de door u gekozen parkeerplaats.

Reis slim

Er zijn weinig dingen zo frustrerend als het missen van een vlucht. Het is daarom belangrijk dat u goed nadenkt over de reis naar het vliegveld. Zo is het bijvoorbeeld slim om de spits te vermijden om eventuele vertraging te voorkomen. Een manier waarop u dit kunt doen is met GoogleMaps. Met de applicatie kunt u zien hoe druk het is op bepaalde wegen. Als u hebt gekozen voor een shuttle parking, dan dient u ook rekening te houden met de reistijd van de shuttlebus.

Ruim parkeeraanbod bij Eindhoven Airport

Enkele goed beoordeelde aanbieders bij Eindhoven Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe