Tips parkeren Eindhoven Airport

4 minuten leestijd
Man in auto rijdt met een hand

Vliegen kan soms veel stress opleveren bij reizigers. Om het stressgevoel tegen te gaan is het handig om de verschillende aspecten van uw vliegreis goed te plannen. Hieronder hebben we verschillende tips onder elkaar gezet om het vliegen en parkeren bij Eindhoven Airport zo zorgeloos mogelijk te maken.

Boek vooraf

Deze tip is nuttig voor zowel uw vlucht als uw parkeerplaats. Door ruim van tevoren te boeken, kunt u kiezen uit een zo groot mogelijk aanbod. Daar komt ook bij dat u de gewildere of goedkopere opties kunt boeken voordat alles vol zit. Door het boeken hebt u uzelf ook gegarandeerd van een parkeerplek. Zo hoeft u op de dag van vertrek niet meer te zoeken, maar kunt u direct uw auto wegzetten.

Vergelijk het aanbod

Als het tweede drukste vliegveld van Nederland heeft de luchthaven van Eindhoven een groot aanbod. Het is daarom handig om alle aanbieders goed met elkaar te vergelijken. Dit kunt u eenvoudig doen met de vergelijkingstool. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw keuze te maken: een lijst van faciliteiten, extra informatie, foto’s, locatie, parkeervorm en prijs. Zo wordt het kiezen van de perfecte parkeerplek om te parkeren bij Eindhoven Airport een stuk makkelijker.

Parkeervorm kiezen

Er zijn verschillende parkeervormen waaruit u kunt kiezen bij het vliegveld van Eindhoven. Elke parkeervorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hieronder vindt u een korte toelichting bij de aangeboden parkeervormen op Eindhoven Airport

Bij Eindhoven Airport biedt shuttle parkeren een voordelige parkeeroptie. De shuttlebus brengt u in gemiddeld slechts 8 minuten van het parkeerterrein naar de Kiss & Ride bij de terminal. U parkeert uw auto zelf en regelt met de medewerker een ophaalpunt voor de terugreis naar uw auto.

Meer informatie over shuttle parkeren bij Eindhoven Airport

Met valet parking bij Eindhoven Airport rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal, waar een medewerker uw auto overneemt en veilig parkeert op het vooraf gereserveerde terrein. U kunt direct aan uw reis beginnen, met de geruststelling dat uw auto in goede handen is. Bij uw terugkeer wordt uw auto weer voor u naar de vertrekhal gebracht, zodat u meteen naar huis kunt vertrekken.

Meer informatie over valet parking bij Eindhoven Airport

Met een Park & Walk bij Eindhoven Airport parkeert u zelf uw auto op loopafstand van het vliegveld. U hoeft niet te wachten en kunt direct uw reis starten. Bij terugkomst haalt u eenvoudig uw auto op. Bij deze parkeervorm is het grootste voordeel dat u niet afhankelijk bent van derden.

Meer informatie over Park & Walk bij Eindhoven Airport

Inlezen op uw keuze

Als reiziger wilt u natuurlijk graag weten waar u aan toe bent. Het is hierom verstandig om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over uw parkeervorm en uw uiteindelijke parkeeraanbieder. Op ParkCare kunt u bij elke aanbieder een lijst van faciliteiten lezen en foto’s inzien. Ook leest u op de ervaringen over parkeren bij Eindhoven Airport pagina tientallen reviews over het parkeren bij verschillende parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van de door u gekozen parkeerplaats. Een van de hoogst beoordeelde parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport is Park4You Eindhoven. De reviews gaan voornamelijk over de uitstekende service en de vriendelijkheid van het personeel.

Park4You Eindhoven

Bij Park4You, een bekende naam voor valet parking op Eindhoven Airport, parkeert u uw auto op slechts 400 meter van de vertrekhal. Een medewerker brengt uw auto naar een vaste parkeerplaats. Ze bieden extra services zoals autowassen en een kleine onderhoudsbeurt, die ter plaatse kunnen worden geboekt. Park4You is geopend van 04:30 tot middernacht, heeft een omheind terrein met beveiliging en biedt overdekte en onoverdekte parkeeropties.

  • Prijs voor 7 dagen: 112,00
  • Type parkeerplek: Valet Parking
  • Openingstijden: Geopend van 04:30 - 00:00
Ga naar Park4You Eindhoven

Reis slim

Er zijn weinig dingen zo frustrerend als het missen van een vlucht. Het is daarom belangrijk dat u goed nadenkt over de reis naar het vliegveld. Zo is het bijvoorbeeld slim om de spits te vermijden om eventuele vertraging te voorkomen. Een manier waarop u dit kunt doen is met GoogleMaps. Met de applicatie kunt u zien hoe druk het is op bepaalde wegen. Als u heeft gekozen voor een shuttle parking, dient u ook rekening te houden met de reistijd van de shuttlebus.

Vergelijk het parkeeraanbod bij Eindhoven Airport

Enkele goed beoordeelde aanbieders bij Eindhoven Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe