Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Adres & Routebeschrijving voor Parkeren bij Eindhoven Airport

Vanaf 5,97 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Eindhoven Airport Adres

Als u van plan bent te vliegen vanaf Eindhoven, vindt u hier relevante informatie over het reizen naar de luchthaven en het parkeren bij Eindhoven Airport. Om met de auto te komen, volgt u simpelweg het officiële adres van Eindhoven Airport. Als alternatief kunt u Google Maps gebruiken om uw route naar Eindhoven eenvoudig te plannen.

Eindhoven Airport Terminal adres

Eindhoven Airport Terminal adres

Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven

Link naar Google Maps: Adres Eindhoven Airport
Link naar Waze: Adres Eindhoven Airport

Coördinaten Eindhoven Airport

De volgende GPS coördinaten gelden voor de luchthaven van Eindhoven Airport. Deze kunt u gewoon in uw navigatiesysteem invoeren om de vertrekhal te bereiken. Voor meer informatie over de terminal, klikt u de volgende link die u alles vertelt over de vertrekhal van Eindhoven Airport. Als u graag in één oogopslag een overzicht wilt krijgen van de parkeerplekken rondom de luchthaven, raadpleeg dan de plattegrond van Eindhoven Airport

Lengtegraad: 51.45074858641099
Breedtegraad: 5.378505544176517

Routebeschrijving Eindhoven Airport

Voor de route naar Eindhoven Airport hoeft u enkel de routebeschrijving te volgen. De luchthaven ligt in het zuiden van het land. Plan uw reistijd ruim in en arriveer ongeveer 2 tot 2,5 uur voor vertrek op Eindhoven Airport.

Reist u vanuit het noorden, zoals bijvoorbeeld Groningen? Dan is de route naar Eindhoven Airport gemakkelijk te volgen. Neem de A7, ga verder over de A6 en A27, en volg daarna de A2. Neem afrit 29 en volg de Anthony Fokkerweg en Spottersweg om op de Luchthavenweg te arriveren.

Indien u vanuit het oosten, bijvoorbeeld Enschede, komt, is het aan te raden om vanaf de A35 de weg te vervolgen via de A1 en de A50. Neem afslag 29 en volg de Anthony Fokkerweg en Spottersweg om op de Luchthavenweg aan te komen.

Als u vanaf het zuiden richting Eindhoven gereden komt, bijvoorbeeld uit Maastricht, neem dan de A2 naar de Anthony Fokkerweg en Spottersweg. Vervolg uw route naar de Luchthavenweg.

Komt u vanuit het westen, zoals Rotterdam? Volg dan voor langere tijd de A16, gevolgd door de A58. Neem afrit 7-Best vanaf de A58 en volg de Spottersweg om op de Luchthavenweg te komen.

Om vanuit het centrum naar Eindhoven Airport te gaan kunt u met de auto in noordwestelijke richting rijden. Neem de Fellenoord en de PSV-laan en neem uiteindelijk de Spottersweg naar de Luchthavenweg.

Eindhoven Airport is ook gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Neem vanaf het centrum van Eindhoven bus 400 richting het vliegveld. Vanaf daar is het enkele minuutjes lopen naar de Luchthavenweg. Indien u vanuit het noorden of het oosten van het land komt, kunt u de NS Intercity richting Rotterdam Centraal nemen. U stapt dan over op station Utrecht en pakt de NS Intercity richting Venlo, die u naar Eindhoven Centraal brengt. Vanaf daar neemt u bijvoorbeeld bus 401 richting de bushalte van Eindhoven Airport. Als u uit het zuiden van het land komt, kunt u het best de NS Intercity nemen richting Alkmaar. Deze trein brengt u naar Eindhoven Centraal, waarna u de lijnbus richting de halte van Eindhoven Airport kunt nemen. Vanuit het westen pakt u simpelweg de NS intercity vanaf Rotterdam Centraal, die u rechtstreeks naar Eindhoven Centraal brengt. Via daar kunt u de bus pakken naar Eindhoven Airport. Voor meer informatie over het openbaar vervoer en het plannen van uw reis kijkt u op 9292.

 

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Eindhoven Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport Kiss & Ride

Als u iemand snel wilt afzetten of ophalen op Eindhoven Airport, zijn de Kiss & Ride parkeerplaatsen ideaal. Deze bevinden zich op Luchthavenweg 25 en zijn bedoeld voor korte stops. Voor meer details kunt u ook een kijkje nemen op onze blog over Kiss & Ride op Eindhoven Airport

Parkeren bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport biedt een veelvoud aan parkeermogelijkheden, of het nu gaat om particuliere parkeeraanbieders of officiële parkeerplaatsen. Deze parkeeropties zijn beschikbaar voor zowel langdurig als kortstondig verblijf. U kunt kiezen uit services zoals op loopafstand parkeren bij Eindhoven Airport, Shuttle Parkeren bij Eindhoven Airport en Valet Parkeren bij Eindhoven Airport. Het wordt aangeraden om vooraf alle parkeeraanbieders en de parkeerkosten van Eindhoven Airport met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over parkeren Eindhoven Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe