Bestemmingen vanaf Eindhoven Airport

2 minuten leestijd
Foto van de kettingbrug in boedapest

Of je nu een fervent reiziger bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe bestemming voor je volgende vakantie, Eindhoven Airport biedt talloze mogelijkheden om de wereld te verkennen. Deze dynamische luchthaven in het hart van Nederland verbindt je met spannende bestemmingen in heel Europa en daarbuiten. Laten we samen een reis maken door enkele van de meest inspirerende bestemmingen die je kunt bereiken vanaf Eindhoven Airport.

Vakantie naar Barcelona, Spanje

Barcelona is een bruisende stad die bruist van de energie. Naast de wereldberoemde architectuur van Antoni Gaudí, zoals de Sagrada Família en Park Güell, biedt de stad een schat aan culturele schatten. Bezoek het gotische kwartier met zijn smalle straatjes en historische gebouwen, geniet van de levendige sfeer op de Rambla en neem de tijd om te ontspannen op de prachtige stranden van Barceloneta. De Catalaanse keuken is ook een hoogtepunt, met tapasbars op elke hoek.

Stedentrip naar Praag, Tsjechië

Praag, de "Gouden Stad," is als een sprookje dat tot leven komt. De stad is doordrenkt van geschiedenis en architectonische schoonheid. Het Praagse kasteel, de Karelsbrug en de astronomische klok op het oude stadsplein zijn enkele van de must-see bezienswaardigheden. Slenter door de schilderachtige steegjes van de oude stad en maak een romantische boottocht op de rivier de Moldau.

Vakantie naar Porto, Portugal

Porto is de geboorteplaats van portwijn en een stad met een unieke charme. Langs de rivier de Douro vind je kleurrijke huizen en historische wijnkelders die je kunt bezoeken voor wijnproeverijen. De Ribeira-wijk, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, biedt prachtige uitzichten en smalle straatjes om te verkennen. Mis niet de kans om de lokale specialiteiten te proeven, zoals Francesinha (een sandwich met vlees en kaas) en verse visgerechten.

Stedentrip naar Wenen, Oostenrijk

Wenen ademt elegantie en geschiedenis. Het Schönbrunn Paleis, de residentie van de Habsburgse monarchie, is een meesterwerk van barokke architectuur. De Weense Staatsopera staat bekend om zijn wereldberoemde opera- en balletvoorstellingen. In de zomermaanden worden de paleistuinen omgetoverd tot openluchtconcertlocaties. Vergeet niet om een stukje Sachertorte te proeven in een van de traditionele koffiehuizen.

Vliegen naar Boedapest, Hongarije

Boedapest is een stad van contrasten, verdeeld door de majestueuze Donau. Het indrukwekkende Hongaarse parlementsgebouw is een architectonisch wonder dat 's nachts prachtig verlicht is. Ontspanning vind je in de beroemde thermale baden, zoals de Széchenyi en Gellért baden. De Kettingbrug verbindt de Buda- en Pestzijden en biedt panoramische uitzichten over de stad. Mis de vissoep en traditionele Hongaarse gerechten niet in lokale restaurants. Of u nu kiest voor de levendigheid van Barcelona, de romantiek van Praag, de charme van Porto, de elegantie van Wenen of de betoverende uitzichten van Boedapest, elke stad heeft zijn eigen unieke karakter en belooft onvergetelijke ervaringen voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en ontdekking.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe