Bestemmingen vanaf Eindhoven Airport

Foto van Salzburg in de avond

Hoewel Eindhoven Airport een stukje kleiner is dan Schiphol, heeft ook Eindhoven Airport zelf een groot aanbod aan bestemmingen: maar liefst 85! In deze blog lichten we 5 populaire bestemming vanaf vliegveld Eindhoven uit. Het grote voordeel van vliegen vanaf vliegveld Eindhoven is dat het een stuk rustiger is dan op Schiphol. Zo hoeft u minder lang in de rij te staan bij de douane, en begint uw reis gelijk een stuk meer ontspannen. Parkeren bij Eindhoven Airport is hierdoor ook erg gemakkelijk en door te reserveren bij ParkCare bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek. Vliegveld Eindhoven is vooral aantrekkelijk voor mensen die op vakantie gaan binnen Europa, Turkije en Egypte.

Van Eindhoven naar Salzburg


Een van de grootste steden in Oostenrijk is Salzburg. Het is voornamelijk bekend doordat het de geboorteplaats is van Mozart. Het centrum van de stad is gevuld met barokgebouwen en staat door de geschiedenis en de uitstraling in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Door de verschillende uitkijkpunten kunt u ook een prachtig uitzicht krijgen van de stad. Een van deze uitkijkpunten is Vesting Hohensalzburg. Een andere populaire bestemming in de stad is Slot Mirabel. Hier vindt u een prachtige geometrische tuin en verschillende locaties die ook te zien zijn in The Sound of Music.

Vliegen naar Venetië


Ook deze bestemming staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Venetië is een van de meest karaktervolle steden in de wereld en is gebouwd op 118 kleine eilanden. Venetië heeft in de geschiedenis altijd een belangrijke rol gehad in zowel handel als kunst en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld de woonplaats geweest van Marco Polo en Vivaldi. Door de prachtige omgeving en de talloze kerken, bruggen en paleizen is het een echte trekpleister die jaarlijks meer dan 30 miljoen toeristen ontvangt. Doordat het aan de zee ligt is het een erg mooie bestemming voor in de zomer.

Stedentrip naar Praag


Praag is de hoofdstad van Tsjechië dat in het midden van het land is gelegen. Ook Praag heeft een prachtige binnenstad dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Praag heeft de bijnaam De Gouden Stad. Dit komt voornamelijk door de gedecoreerd gebouwen die overal in de stad te vinden zijn. Dit is onder andere te zien bij een van de grootste bezienswaardigheden van de stad: Het astronomisch uurwerk. De stad heeft naast mooie architectuur ook verschillende kerken en musea om te bezichtigen. Als u naar Praag toegaat kunt u een Prague Card kopen, waarmee u toegang krijgt tot 50 bezienswaardigheden.

Vliegen naar Dublin


De hoofdstad van Ierland is een populaire bestemming die bestaat sinds het jaar 988. Het Ierse karakter is in de stad vooral terug te vinden in de verschillende pubs en restaurants, waar altijd gezelligheid te vinden is. De stad is ook de thuisplaats van de Guinness brouwerij, wat ook als museum bezocht kan worden. Er zijn veel bezienswaardigheden te vinden zoals het Trinity College met de wereldberoemde Trinity College Library. Buiten de stad vindt u ook ontzettend mooie natuur dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Vanuit de stad kunt u vaak verschillende dagtripjes boeken om de omgeving van Dublin ook te verkennen.

Vakantie naar Athene


Athene is de hoofdstad van Griekenland en een van de oudste centra in de wereld. Daarnaast is Athene ook de geboorteplaats van de democratie, waar mensen mee mochten beslissen over de stad. De hoofdstad is vooral bekend van de Oudheid en het Romeinse Rijk. Dit is duidelijk te zien aan het Parthenon, de tempel die is gebouwd ter ere van de godin Athena. Naast de mooie architectuur van de stad is ook de omgeving de moeite waard om te bezoeken. Zo vindt u in de buurt van de stad de berg Ymittos. Vanaf daar heeft u een mooi uitzicht van de stad en de Griekse kustlijn. Athene is vooral in de zomer een mooie bestemming.

De bestemmingen die u ziet in deze blog zijn perfect voor stedentrips, maar ook voor langere vakanties kunt u hier, en bij de andere 80 bestemmingen van Eindhoven Airport, goed terecht. Of u nu gaat kort parkeren of lang parkeren bij Eindhoven Airport, met ParkCare kunt u snel en eenvoudig een parkeerplek vinden bij de luchthaven. Eindhoven is een goed alternatief voor Schiphol, met genoeg bestemmingen om uit te kiezen. Wilt u kijken waar de luchthaven nog meer naartoe vliegt? Kijk dan naar alle bestemming van Eindhoven Airport.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe