Top 5 goedkoop parkeren Schiphol

7 minuten leestijd
tekst top 5 met geparkeerde auto's in de achtergrond

Omdat iedereen graag gebruik wil maken van goedkoop parkeren bij Schiphol, vindt u in deze blog alles over de 5 goedkoopste parkeeraanbieders voor het vliegveld. Zo kunt u de aanbieders makkelijk vergelijken en ontspannen beginnen aan uw reis. Het boeken van de door u gekozen parkeerplaats is binnen enkele klikken geregeld.

Boek direct uw parking bij Schiphol Airport

Prijsoverzicht van de goedkoopste aanbieders bij Schiphol

In dit overzicht ziet u de prijzen van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol. De prijzen zijn gebaseerd op een periode van 7 dagen en worden dagelijks bijgewerkt. Parkeert u langer of korter dan 7 dagen? Met de vergelijkingstool ziet u precies hoeveel u voor uw parkeerbezoek betaalt. Ook vindt u op onze website de parkeerkosten bij Schiphol met een prijsoverzicht van alle parkeeraanbieders.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Mobihub | Schiphol-Rijk 75,00 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
GreenParking Schiphol 81,50 11 min Buiten Shuttle Parking
Locatie Z, Middenweg 7
24 uur per dag geopend
EazzyPark Schiphol 85,00 5 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | Schiphol Noord-Oost 90,98 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Central Parking Schiphol 95,00 11 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 12/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Schiphol.

Vergelijk alle parkeeraanbieders voor Schiphol

De best beoordeelde aanbieders bij Schiphol

Onderstaand vindt u een selectie van de vijf best beoordeelde parkeeraanbieders bij Schiphol. We hebben voornamelijk rekening gehouden met de beoordelingen. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de hoogst gewaardeerde parkeeraanbieders. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Parkeeraanbieder Binnen / Buiten Type parkeerplek Beoordeling
EazzyPark Schiphol Buiten Shuttle Parking 9.2 - Uitstekend
Xclusive Parking Valet Buiten Valet Parking 9.0 - Uitstekend
The Valet Guys Schiphol Binnen Valet Parking 8.9 - Erg goed
Xclusive Parking Buiten Shuttle Parking 8.8 - Erg goed
iParking Buiten Valet Parking 8.8 - Erg goed

Vergelijk de best beoordeelde parkeeraanbieders

Onze beste parkeeraanbieders bij Schiphol

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, presenteren wij hieronder een selectie van de vijf beste parkeeraanbieders bij Schiphol. Onze ranglijst is samengesteld op basis van prijs, klantbeoordelingen en de aanwezige voorzieningen. Het is belangrijk op te merken dat sommige van deze parkeeraanbieders geen voorzieningen heeft zoals invalidenparkeerplaatsen of elektrische laadpalen. Omdat deze faciliteiten echter van groot belang kunnen zijn voor bepaalde reizigers, hebben we afzonderlijke blogartikelen geschreven over beide onderwerpen. In onze blog Regels en tips voor invalidenparkeerplaatsen bieden we voor elk vliegveld dat op ParkCare wordt aangeboden, een gedetailleerde beschrijving van de assistentie die mindervalide reizigers ontvangen of kunnen verwachten. In het blogartikel getiteld Mogelijkheden van elektrisch opladen bij vliegvelden vindt u uitgebreide informatie over parkeren met een elektrische auto bij de vliegvelden die beschikbaar zijn op ParkCare.

Parkeren Schiphol P3

Parkeren P3 Schiphol is een van de officiële parkeeraanbieders voor het vliegveld. Bij deze parkeerplaats maakt u gebruik van shuttle parking, waarbij u in 4 minuten met de shuttlebus naar de terminal wordt gebracht. Door de mogelijkheid tot binnen parkeren, het behoud van de autosleutel en de honderden reviews is het een betrouwbare keuze voor parkeren bij Schiphol. Het wordt daarom ook gewaardeerd met een 8.4. Het terrein is dag en nacht geopend en is voorzien van elektrische laadpalen.

 • Prijs voor 7 dagen: 118,99
 • Type parkeerplek: Shuttle Parking
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
Ga naar Parkeren Schiphol P3
Q-park Schiphol

Q-park Schiphol is een veelal bekende parkeeraanbieder die goedkoop parkeren bij Schiphol erg eenvoudig maakt. De aanbieder maakt gebruik van shuttle parking, waarbij u gebruik maakt van een Connexxion bus. Deze bus rijdt dag en nacht en brengt u in 16 minuten naar de vertrekhallen. U maakt hier ook gebruik van binnen parkeren in de goed beveiligde parkeergarage. U kunt er verder 24/7 terecht en u heeft de mogelijkheid tot elektrisch laden.

 • Prijs voor 7 dagen: 60,50
 • Type parkeerplek: Shuttle Parking
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
Ga naar Q-park Schiphol
EazzyPark Schiphol

EazzyPark Schiphol is met een 9.2 een van de hoogst beoordeelde parkeeraanbieders voor Schiphol. Deze aanbieder biedt shuttle parkeren aan op kleine afstand van de luchthaven van Schiphol. Hierdoor bent u binnen 5 minuten bij het vliegveld met de shuttlebus. Door de lage prijs en de korte afstand tot het vliegveld is deze aanbieder erg geliefd, wat duidelijk is aan de honderden reviews. U kunt uw sleutel behouden en u hoeft geen rekening te houden met een maximale doorrijhoogte. EazzyPark Schiphol is dag en nacht te gebruiken.

 • Prijs voor 7 dagen: 85,00
 • Type parkeerplek: Shuttle Parking
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
Ga naar EazzyPark Schiphol
The Valet Guys Schiphol

The Valet Guys Schiphol is een valet parkeeraanbieder met veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen om binnen of buiten te parkeren. Ook kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen in uw afwezigheid. Verder zijn er elektrische oplaadpunten aanwezig en is de service 24/7 geopend. The Valet Guys Schiphol biedt dus niet alleen een luxe parkeerservice aan, maar ook vele extra's. Dit alles is waarom de aanbieder wordt gewaardeerd met een 8.8 door onze klanten.

 • Prijs voor 7 dagen: 195,00
 • Type parkeerplek: Valet Parking
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
Ga naar The Valet Guys Schiphol
Mobihub | Schiphol-Rijk

Mobihub | Schiphol-Rijk is de juiste keuze voor mensen die veel geld willen besparen op parkeren. Wanneer u parkeert bij deze aanbieder kunt u gebruik maken van de nabijgelegen buslijn om binnen 9 minuten naar het vliegveld te komen. Buiten de busuren kunt u gebruik maken van een vervangende taxiservice die bij de prijs zit inbegrepen. Hierdoor kunt u 24/7 gebruik maken van de parkeerplaats. De locatie betreft een overdekte parkeerplaats die is afgesloten met slagbomen. Ook kunt u hier uw autosleutel met u meenemen op reis.

 • Prijs voor 7 dagen: 75,00
 • Type parkeerplek: Shuttle Parking
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
Ga naar Mobihub | Schiphol-Rijk

Parkeeraanbieders Schiphol op de kaart

U merkt dat er in deze top 5 niet veel verschil zit in het soort service dat wordt aangeboden, omdat alle aanbieders gebruik maken van shuttle parkeren. Hierdoor maakt u uw keuze meer op basis van de ligging van de parkeeraanbieder. Zo kunt u bijvoorbeeld het beste parkeren bij Mobihub | Schiphol Noord wanneer u uit de noordelijke richting komt. Met de onderstaande kaart vindt u gemakkelijk de locaties van de verschillende shuttle parkeeraanbieders op Schiphol.

Meer parkeermogelijkheden bij Schiphol

Aan de top 5 kunt u zien dat u parkeert en gebruik maakt van het openbaar vervoer. Dit is een methode dat valt onder shuttle parkeren. Naast shuttle parkeren zijn er ook nog drie andere parkeervormen die u kunt gebruiken. Hieronder vindt u de mogelijke parkeervormen bij Schiphol op een rij.

Shuttle parkeren bij Schiphol houdt in dat u de auto parkeert en vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld wordt gebracht. Ook wordt u weer met de bus opgehaald bij de terugreis. De transfer van en naar de luchthaven kan gebeuren met een pendelbus van de aanbieder, of met het openbaar vervoer. Wanneer het openbaar vervoer niet rijdt, wordt er een taxi voor u geregeld.

Meer informatie over shuttle parkeren bij Schiphol

Valet parking bij Schiphol is een luxe parkeervorm. Hierbij wordt de auto voor u geparkeerd en hoeft u zelf alleen naar de vertrekhal van Schiphol toe te rijden. Vanaf daar zal een chauffeur het parkeren voor u doen. Bij terugkomst zal de chauffeur ook weer de auto voor u klaarzetten.

Meer informatie over valet parking bij Schiphol

Park & walk Schiphol is een eenvoudige parkeervorm. U parkeert uw auto op een parkeerplaats op loopafstand, zodat u te voet naar uw terminal kunt gaan. Op de terugreis loopt u weer naar de auto en stapt u weer in. Dit is de onafhankelijkste parkeervorm.

Meer informatie over park & walk bij Schiphol

Park, sleep & fly bij Schiphol is een unieke parkeervorm waarbij u een parkeerplaats en een hotelkamer boekt. U parkeert de auto bij het hotel en zij zorgen vervolgens voor uw vervoer van en naar Schiphol. Deze vorm is handig voor erg vroege of late vluchten.

Meer informatie over Park, Sleep & Fly bij Schiphol

De parkeeraanbieders voor Schiphol

Alternatieve manieren om op Schiphol te komen

Naast het gebruiken van de auto om naar Schiphol te gaan zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. Hieronder leest u over de verschillende alternatieven die u kunt gebruiken om bij het vliegveld van Amsterdam te komen.

Met het openbaar vervoer naar Schiphol

Het station van Schiphol Airport bevindt zich direct onder het vliegveld. Na aankomst op het perron kun je eenvoudig een verdieping omhoog gaan naar Schiphol Plaza met behulp van een roltrap of lift. Op die manier bereik je snel en gemakkelijk de vertrek- en aankomsthallen. Als je de voorkeur geeft aan reizen met de bus naar Schiphol, is dat ook mogelijk. Alle bussen die van en naar de luchthaven rijden, maken een halte bij Schiphol Plaza. Op die manier kun je dus direct bij de vertrek- en aankomsthallen in- of uitstappen. Als je reist met het openbaar vervoer is het handig om je reis te plannen met de app of website van 9292.

Met een deelauto of taxi naar Schiphol

U kunt ook met de taxi naar Schiphol Airport komen, in de meeste gevallen hanteren ze een goedkoper Schiphol-tarief. U kunt u ook gebruik maken van een deelauto. Met behulp van de apps SHARE NOW en SIXT share, kun je gebruikmaken van deelauto's. Met SIXT share kun je vanuit en naar de servicegebieden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag naar de luchthaven reizen, en je hebt ook de mogelijkheid om de auto's achter te laten bij SIXT-vestigingen in steden als Utrecht, Eindhoven en Groningen. SHARE NOW is beschikbaar voor ritten tussen de luchthaven en Amsterdam.

Ophalen en afzetten bij Schiphol

Als laatste optie kunt u ervoor zorgen dat iemand u afzet bij de Kiss and ride bij Schiphol. Voor meer tips kunt u onze blog tips voor het parkeren bij Schiphol raadplegen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe