Kiss and Ride Düsseldorf Airport

2 minuten leestijd
Vrouw met koffer

De Kiss & Ride-parkeerplaatsen van Düsseldorf Airport bieden de perfecte oplossing voor als u wilt parkeren bij Düsseldorf Airport en daarbij snel iemand wilt afzetten of ophalen vanaf de luchthaven. Deze parkeervoorziening is specifiek ontworpen voor korte stops, waardoor ze uiterst efficiënt zijn. Op deze manier kunt u snel afscheid nemen van uw dierbare en vervolgens gemakkelijk weer huiswaarts keren. In dit blogartikel vindt u alle details over de Kiss and Ride-opties bij Düsseldorf Airport.

Iemand wegbrengen bij Düsseldorf Airport

Iemand wegbrengen bij Düsseldorf Airport

De Kiss & Ride parkeerplaatsen bij Düsseldorf Airport, ook wel bekend als "Kiss and Fly", liggen op Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf, Duitsland, dicht bij het luchthavengebouw. U kunt hier maximaal 7 minuten staan zonder reservering. Als u langer nodig hebt, zijn er de "drop off and pick up" parkeerplaatsen P11 Düsseldorf Airport en P12 Düsseldorf Airport, beide 24/7 geopend en op slechts 1 minuut lopen van de terminals. P11 heeft geen maximale doorrijhoogte, terwijl P12 een maximale hoogte van 3,50 meter hanteert. Mochten beide opties vol zijn, is Parkeren Düsseldorf Airport P1 een goed alternatief vanwege de nabijheid van de terminals.

Voor exacte instructies over hoe u het adres van Düsseldorf Airport bereikt, check het adres en de routebeschrijving van Düsseldorf Airport.

Iemand ophalen van Düsseldorf Airport

Iemand ophalen van Düsseldorf Airport

Het proces om iemand op te halen bij Düsseldorf Airport verloopt op dezelfde manier als wanneer u iemand afzet. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van zowel de Kiss & Fly-zone als van andere short-term parkeerplaatsen. Het is echter goed om te onthouden dat het ophalen mogelijk meer tijd in beslag neemt dan het wegbrengen, vanwege eventuele reisvertragingen. Daarom is het vaak handiger om bij het ophalen te kiezen voor parkeerfaciliteiten zoals Düsseldorf Airport P11, P12 of P1. Parkeren Düsseldorf Airport P2 en Parkeren Düsseldorf Airport P3 zijn ook opties die u kunt overwegen als u iemand wilt ophalen van de luchthaven en niet aan een maximale parkeertijd gebonden wilt zijn. Dit zijn overdekte parkeerplaatsen op 2 minuten loopafstand van de terminals die 24/7 geopend zijn.

Langer parkeren bij Düsseldorf Airport

Wilt u lang parkeren bij Düsseldorf Airport? Hieronder vindt u een overzicht van de top 5 goedkoopste parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Düsseldorf Airport. Bent u op zoek naar een overzicht van alle parkeeraanbieders? Raadpleeg dan de parkeerkosten bij Düsseldorf Airport.

Top 5 goedkoopste parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Düsseldorf Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
IchParkeSelber Düsseldorf 103,99 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Spaces DUS 145,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Valetparking-DUS 160,00 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park & Fly Düsseldorf 169,00 2 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Airportparking Düsseldorf Valet 174,99 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Düsseldorf Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 19/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Düsseldorf Airport.

Enkele parkeeraanbieders bij Düsseldorf Airport

 

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe