Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Adres & Routebeschrijving voor Parkeren bij Düsseldorf Airport

Vanaf 5,69 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Adres Düsseldorf Airport

Wanneer u vanaf Düsseldorf Airport gaat vliegen, dan kunt u op deze pagina alle informatie vinden die u nodig gaat hebben omtrent de bereikbaarheid van de luchthaven op verschillende manieren en ook het parkeren bij Düsseldorf Airport.

Adres Terminals Düsseldorf Airport

Adres Terminals Düsseldorf Airport

Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf

Link naar Google Maps: Düsseldorf Airport Adres
Link naar Waze: Düsseldorf Airport Adres

Coördinaten Düsseldorf Airport

In uw navigatiesysteem kunt u ook coördinaten invoeren. De hieronder genoemde coördinaten zijn die van de luchthaven van Düsseldorf Airport.

Lengtegraad: 51.287668619859986
Breedtegraad: 6.766771528833214

Route naar vliegveld Düsseldorf

Wanneer u naar Düsseldorf Airport wilt reizen, hoeft u slechts de routebeschrijving te volgen. Veel Nederlanders kiezen ervoor om via Düsseldorf te reizen, mede doordat het zo dicht bij Nederland ligt. De luchthaven adviseert zelf om minstens twee uur voor uw vlucht aanwezig te zijn.

Als u vanaf de luchthaven van Düsseldorf gezien vanuit het noorden vanuit het land komt, bijvoorbeeld vanuit Groningen of Enschede, dan kunt u het beste de Duitse A31 naar het zuiden nemen. Die volgt u net zo lang tot u met de A2 en A3 de A52 bereikt. Op de A44 neemt u vervolgens afslag 31 Flughafen Düsseldorf.

Als u vanuit het midden van het land komt gereden, zoals Amsterdam of Zwolle, dan volgt u de A3 in Duitsland. Dit doet u totdat u bij het knooppunt 16-Kreuz Breitscheid de afslag naar de A52 neemt. Hierna volgt u de A44 kort, en slaat u af bij afslag 31 Flughafen Düsseldorf.

A54, A44 Wanneer u uit het zuiden van Nederland komt gereden, zoals vanaf Eindhoven of Maastricht, neem dan de Duitse A52 en A44 naar het oosten. Vanaf daar neemt u afslag 31 Flughafen Düsseldorf.

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Düsseldorf Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Düsseldorf Airport

Düsseldorf Kiss & Ride

Als je alleen op parkeert om kort iemand af te zetten of op te halen, kunt u gebruikmaken van de Kiss & Fly plaatsen. Deze plaatsen, die zich voor de vertrekhal bevinden, zijn bedoeld om uw passagiers af te zetten en kort gedag te zeggen. De eerste zeven minuten zijn gratis, daarna betaalt u €5,- voor elke vijf minuten. 30 minuten is de maximale tijd dat u kunt parkeren op deze plek. Voor meer informatie kunt een kijkje nemen op de website van de luchthaven zelf over de Kiss & Fly parkeerplaatsen, te vinden op Terminal-Ring 1, Düsseldorf. Als u iets langer wilt parkeren kunt u terecht bij Düsseldorf Airport P11 en Düsseldorf Airport P12. P11 is dichtbij de vertrekhal van terminal C, en P12 ligt naast de aankomsthal van terminal C. 

Parkeren bij Düsseldorf Airport

Op Düsseldorf Airport is er veel mogelijk als het gaat om parkeren. Zo zijn er officiële parkeerplaatsen én particuliere parkeerplaatsen te vinden bij de luchthaven. Ook de manier waarop u parkeert kan verschillen. Er bestaat Shuttle Parkeren bij Düsseldorf Airport, maar ook Valet Parkeren bij Düsseldorf Airport. Bij beide vormen kunt u lang of kort parkeren. Door het grote aanbod is het daarom altijd verstandig de parkeerkosten bij Düsseldorf Airport met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over parkeren Düsseldorf Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe