Fly Park Düsseldorf

bij Düsseldorf Airport -

Bent u op zoek naar een parkeerplek bij Düsseldorf Airport? Stop dan met zoeken. U bent bij Fly Park Düsseldorf aan het juiste adres! Fly Park is een grote speler binnen de parkeeraanbieders in binnen- en buitenland. Het is een ervaren bedrijf en tevredenheid is gegarandeerd. U kunt bij deze parkeeraanbieder gebruik maken van vele extra services om uw reis nog aangenamer te maken. Daarnaast is Fly Park Düsseldorf 24/7 voor u geopend. Geen reden meer om te twijfelen dus.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Toiletten aanwezig
 • Status van de auto
 • Autowassen
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,05

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.6!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Geen hoogte restricties
 • Autowasserij beschikbaar

Valet Parking

Fly Park Düsseldorf biedt u Valet Parking. Valet parking bij Düsseldorf Airport is een aangename, comfortabele en luxe manier van parkeren omdat u dit niet zelf hoeft te doen. U kunt namelijk aan komen rijden bij het vliegveld. Hier staat een medewerker van Fly Park Düsseldorf op u te wachten. Vervolgens zal er een korte overhandiging van de sleutel volgen en u kunt direct naar de vertrekhal lopen. De chauffeur zal uw auto parkeren op het parkeerterrein van Fly Park Düsseldorf. Erg handig, want zo kunt u snel naar uw vliegtuig, u hoeft geen parkeerplaats te zoeken en uw sleutels zullen goed bewaard worden door de medewerkers van Fly Park Düsseldorf. Als u weer geland bent, zal de chauffeur met uw auto klaarstaan zodat u direct weer kunt vertrekken. Wilt u meer weten over Valet Service? Neem dan eens een kijkje bij onze parkeervormen.

Extra services

Fly Park Düsseldorf biedt u veel meer dan alleen een parkeerplaats. Bij Fly Park Düsseldorf kunt u namelijk gebruik maken van allerlei extra services. Zo bieden zij de mogelijkheid voor onderhoudsservices, u kunt uw auto laten wassen en het parkeerterrein is 24/7 open. U kunt dus op elk moment van de dag gebruik maken van Fly Park Düsseldorf. Daarnaast biedt Fly Park Düsseldorf ook de reguliere services. Er zijn namelijk beveiligingscamera's die het terrein 24/7 beveiligen. Het is een overdekt en afgesloten parkeerterrein. Uw auto staat dus veilig, betrouwbaar en indoor geparkeerd. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw auto outdoor te laten parkeren. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd terecht op onze website. Daar vindt u namelijk veel gestelde vragen en u kunt contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Beoordelingen Fly Park Düsseldorf Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.6
Beoordeeld door 42 klanten
Afstand tot vliegveld 9.3
Prijs/kwaliteit 8.3
Klantenservice 8.3
Totaal 8.6
Rick nl 5.8 Geparkeerd van 30/04/2024 tot 11/05/2024

Ik wilde niet te veel uitgeven voor het parkeren en dan zit je hier goed. Maar ik zal het niet snel nog een keer zo doen. Het is echt low budget. Allereerst zet je je auto neer bij een oud pand aan de weg en zij gaan vervolgens je auto ergens parkeren. In totaal is er 34 km gereden met mijn auto, dus ik weet niet waar hij geparkeerd is, maar in ieder geval niet in de beurt. Daarnaast was de telefonische communicatie lastig, aangezien er niet goed Engels gepraat werd. Hierdoor was communiceren lastig. Het is dus een prima optie als je voor low budget gaat, maar een paar euro duurder en je hebt een beter gevoel als je daarna op het vliegtuig stapt.

Eric nl 9.2 Geparkeerd van 01/05/2024 tot 09/05/2024

Great service, exactly as promised. We called after we got our luggage and within 5 minutes our car arrived. Next time I will use the service again.

Marcel nl 8.3 Geparkeerd van 29/04/2024 tot 06/05/2024

30 min voor aankomst vliegveld Düsseldorf telefonisch contact gehad met parkcare. Bij aankomst was het even zoeken welke uit/ingang ik moest zijn op departures, maar chauffeur snel gevonden. Na afgifte werd de km-stand en staat van de auto even nagelopen en daarna kon ik snel mijn reis vervolgen. Bij terugkomst op Düsseldorf heb ik nadat ik de bagage van de band haalde wederom parkcare gebeld om mijn auto voor te laten rijden. Ik heb bij departures (uit-/ingang nr.10) misschien 5 minuten gewacht en mijn auto werd keurig voorgereden. Fijne dienst en snelle service. Enige puntje van kritiek is de slechte telefoonverbinding met de centrale. Waarschijnlijk worden alle gesprekken middels speaker gevoerd en is daarom niet altijd goed hoorbaar.

Rianne nl 5.8 Geparkeerd van 26/04/2024 tot 06/05/2024

Volgens instructie gebeld 20 minuten voor we op het vliegveld waren. De man sprak half engels / half Duits terug, met heel slecht geluid. Na 15 min aan de lijn te hangen, waarvan hij 1x ophing, bleek dat ze de reservering niet konden vinden op naam / kenteken / reserveringsnummer. Had gewoon een bevestigingsmail. Daardoor wilden ze niet naar de luchthaven komen om de auto te halen zoals afgesproken, we moesten naar hun parkeerplaats komen. Daar was het snel gevonden en werden we met een busje naar de terminal gebracht. Waren nog op tijd, maar je krijgt dus niet wat je reserveert zo. Terugweg belden we weer 20 min voor we er waren. Wederom slechte verbinding met iemand in een auto, was gokken waar we heen moesten. We waren uiteindelijk 2 min later, dat heb ik hen ook nog geappt. Toen we aankwamen bij de auto met kleine kinderen werd de man heel kwaad omdat we niet hadden opgenomen (hij belde 4x in die 2 minuten...), terwijl wij aan het zoeken waren naar de juiste uitgang. Misschien gaat het normaal anders, maar deze ervaring was niet top, super onvriendelijk en onredelijk.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe