Airport Parkservice Dusseldorf

bij Düsseldorf Airport

02/04/2023 - 09/04/2023 (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 5 Beoordeeld door 1 klant

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek bij Düsseldorf Airport? Reserveer dan uw plekje bij Airport Parkservice Düsseldorf. Ze bieden u een eenvoudige en voordelige manier van parkeren, namelijk shuttle service. Het verharde outdoor parkeerterrein van Airport Parkservice Düsseldorf ligt op slechts 2 kilometer van de afrit van de snelweg af waardoor het heel goed bereikbaar is. Vanaf het parkeerterrein is het nog maar 15 minuten rijden met de shuttlebus (met airco) naar de luchthaven van Düsseldorf. U kunt voor een veilig transfer naar het vliegveld kinderzitjes en/of stoelverhogers aanvragen voor uw kinderen.

 • Autowasserij beschikbaar
 • Oplaadpalen aanwezig
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Adres
Leuschstr 4-8, 41460, Düsseldorf

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Shuttle Service bij Frankfurt Airport

Airport Parkservice Düsseldorf biedt u shuttle service. Shuttle service is een veel gekozen vorm van parkeren. U hoeft namelijk niet lang te zoeken voor een parkeerplek. U kan een plekje reserveren op het terrein van de aanbieder waardoor u niet bang hoeft te zijn dat het terrein volstaat. Bij aankomst op het terrein, worden er foto's gemaakt van uw voertuig. Dit doen ze bij Airport Parkservice Düsseldorf zodat mogelijke schade vooraf al bekend is bij u en de medewerkers van dit bedrijf. Hierna wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. En zoals eerder gezegd, het parkeerterrein van Airport Parkservice Düsseldorf ligt op slechts 15 minuten rijden vanaf de luchthaven van Düsseldorf. Bij het transfer helpen de medewerkers u graag met uw bagage.  Bij terugkomst zal de shuttlebus op u wachten bij terminal B10. U kunt instappen en u wordt teruggereden naar het parkeerterrein en u kunt uw reis vervolgen. De shuttle service van Airport Parkservice Düsseldorf is 24/7 beschikbaar, het maakt dus niet uit hoe laat u vliegt want de medewerkers staan altijd voor u klaar.

Vakantie voor u en uw auto

Een groot voordeel van Airport Parkservice Düsseldorf zijn de extra services. U kunt uw auto laten wassen, laten tanken en laten opladen. Dus wilt u de auto schoon weer terug zien? Geen probleem, de medewerkers kunnen uw auto laten wassen terwijl u op reis bent. Geen tijd om te tanken? Ook geen probleem, want uw auto kan volgetankt teruggebracht worden. En heeft u een elektrische auto? Dan kunt u uw kabels meenemen, en uw auto wordt gratis opgeladen door Airport Parkservice Düsseldorf. Echter moet wel gezegd worden dat wanneer u uw auto wil laten tanken en/of wassen, dat uw auto het parkeerterrein van Airport Parkservice Düsseldorf moet verlaten. De wasstraat en het tankstation bevinden zich namelijk in een zijstraat. Maar uw auto is bij dit bedrijf in goede handen, er werken namelijk uitsluitend professionele chauffeurs bij Airport Parkservice Düsseldorf. Naast extra services is natuurlijk veiligheid ook heel belangrijk voor Airport Parkservice Düsseldorf. Het terrein is volledig omheind met hekwerk, het terrein is beveiligd door middel van camera's en er is altijd iemand aanwezig om toezicht te houden.

Over Airport Parkservice Dusseldorf

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Autowassen
 • Elektrisch laadstation
 • Bewaker ter plaatse
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 3 min naar vertrekhal
Bekijk op kaart

Beoordelingen Airport Parkservice Dusseldorf

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

5
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
Marianne Korstanje
24-08-2021
Lang moeten wachten bij terugkomst helaas. Verder wel een goedkope parkeerplek.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe