IchParkeSelber Düsseldorf

bij Düsseldorf Airport -

IchParkeSelber Düsseldorf zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt parkeren bij Düsseldorf Airport. Het parkeerterrein ligt ten zuiden van de airport. Doordat u bij deze parkeeraanbieder gebruik maakt van shuttle parkeren bij Düsseldorf airport, wordt u na het parkeren van uw auto in 1 minuut met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

Het parkeerterrein van IchParkeSelber Düsseldorf is volledig geasfalteerd en omheind. Verder wordt het terrein beveiligd door middel van beveiligingscamera's en een beveiliger. U kunt onoverdekt en tegen een kleine meerprijs overdekt parkeren. Ook worden extra services aangeboden zoals een autowasservice en klein onderhoud. Het parkeerterrein is 24/7 open. U behoudt uw autosleutels. Bent u op zoek naar nog wat meer luxe? IchParkeSelber Düsseldorf valet parking is dan ideaal voor u.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Autowassen
 • Beveiligd parkeren
 • Verlicht terrein
 • Voertuig onderhoud mogelijk
 • Bewaker ter plaatse
 • Toiletten aanwezig
 • Asfalt of bestrating
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 9 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Prinzenallee 7, 40549, Düsseldorf

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 4.9!

 • Beveiligingscamera's
 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Beoordelingen IchParkeSelber Düsseldorf Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

4.9
Beoordeeld door 13 klanten
Afstand tot vliegveld 5.4
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 4.4
Totaal 4.9
Ramazan Aribas
24-09-2023
Zeer slechte shuttle service. Er wordt gevraagd of je bij het wachten van bagage belt om opgehaald te worden. Maar vooralsnog bijna 1,5 uur gewacht. Na nog 8-9 telefoontjes uiteindelijk een shuttle ontvangen. Belachelijk!! Niet aan te raden!!
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
Hendrikus Puts
22-09-2023
Alles zeer onder de maat. Onvriendelijk personeel , Parkeerterrein is zo slechtonderhouden alleen maar gaten Op de terugweg 1 uur moeten wachten tot dat er iemand kwam en er stonden toen al 30 mensen te wachten. daardoor veel strijd wie mee kon. voor ons nooit meer Parkcare
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 5
Totaal 4.2
Maurits Ottenheijm
20-09-2023
Helaas was het (24h) tel. nummer voor pickup transfer onbereikbaar bij aankomst waardoor wij 1 uur hebben gewacht. Klantenservice ook onbereikbaar.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Peter Broos
18-09-2023
Parkeerterrein is net een bouwval. Er werd met de ophaalbusjes nog net niet tegen geparkeerde auto's geparkeerd waar mensen in en uitstapten incl. koffers. Blij dat wij hem verder weg hadden geparkeerd. Het ritje is te doen, maar 6 personen per busje duurt erg lang gezien er tientallen mensen staan te wachten bij terugkomst uit het vliegveld. Gebeld toen we de koffers hadden opgehaald, maar er is totaal geen controle wie eerst was en mensen kruipen voor. De volgende keer betaal ik liever wat meer en dan zet ik hem wel op loopafstand. Het wachten op de chauffeur duurde nog langer dan mijn vlucht!
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
Bernard Tooren
17-09-2023
Goede prijs, korte wachttijd en snelle transfer.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Robert Dam
16-09-2023
Deze parkeerplaats is mijn slechtste ervaring tot nu toe in Dusseldorf. Onvriendelijk personeel die voor niet-duitsers moeilijk zijn te verstaan. Afstand tot luchthaven in de praktijk veel langer dan wordt aangegeven door lange wachttijd op busje. Bij aankomst zelf uiteindelijk taxi terug genomen omdat er geen busje was. Na het parkeren van de auto verzocht om even naar het toilet te kunnen maar dat was ook niet mogelijk. Voor 160 euro een hele slechte ervaring. Doe dit niet.
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
Saad Kaayeb
15-09-2023
Het was gewoon goed
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 8.3
Ivar Leurs
15-09-2023
Kortgeknoopt, onvriendelijke chauffeur. Met 8 man in de bus op de terugweg houden ze met 2 bussen een race om terug te komen. Terrein is oud, enkel en alleen gaten en kuilen... géén 2de keer...
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 4.2
Mario Boone
30-08-2023
We moesten lang wachten voordat we een parkeerplaats hadden. Er was nog een plekje onder een afdak. Hiervoor moesten we extra betalen,terwijl we gereserveerd hadden voor een open air plek. Fout van hun. Wilden we naar het vliegveld,moesten we weer extra betalen omdat we met vier personen waren. Toen we terug kwamen op het vliegveld in Düsseldorf,duurde het erg lang voordat we werden opgehaald. Nooit weer.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 3.3
Mattheus Isik
28-08-2023
Afschuwelijke mensen hier. Moesten in de modder wachten. Er werd extra geld van ons gevraagd voor de shuttle en moesten ook nog eens fooi geven aan de chauffeur wat ik normaal zelf doe maar dit is mij nog nooit overkomen dat wij eerst fooi moeten geven anders rijdt die niet. Vieze plek vieze mensen
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
Mattheus Isik
28-08-2023
Wat een belachelijke parkeerplek. Wij moesten 1,5 uur wachten tot ze ons brachten naar de airport hier deden ze moeilijk over omdat we buiten de parkeerkosten ook nog eens vervoer kosten naar de airport moesten betalen wat niet vermeld was bij de boeking. Personeel onvriendelijk en agressief. Eindstand moest ik per persoon 8€ betalen zodat we een shuttle hadden daarna deed de chauffeur moeilijk om te rijden. Die heb ik vervolgens 20€ betaald zodat die ons toch zou brengen. Eerste een laatste keer. Betaal liever een beetje extra voortaan op de airport zelf.
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
Bun. C
08-11-2020
Snelle shuttle voor naar het vliegveld.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Heidi. A
01-11-2020
Er was niemand om ons te ontvangen.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe