Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Basic Parking Schiphol P4 is voor iedereen die van snel parkeren zonder gedoe houdt. We weten allemaal dat er een flink prijskaartje kan hangen aan het parkeren bij Schiphol Airport. Vooral als u op een officiële parkeerplek van Schiphol wilt parkeren. Deze zitten vaak dichtbij de terminal en bieden veel extra service. Maar nu is er Basic Parking Schiphol P4. De ideale parkeeroptie voor mensen die veilig willen parkeren en niet te veel willen uitgeven.

Parkeren met precies dat wat je nodig hebt, en niet meer

De parkeerplekken van Schiphol staan bekend om de goede service die er wordt geboden. Dit zorgt er echter ook voor dat het prijskaartje wat hoog kan zijn voor mensen die niet per se al die extra service nodig hebben. Daarom is Basic Parking Schiphol P4 opgezet. Op dit parkeerterrein vind je alles wat een goed en veilig parkeerterrein nodig heeft. Het is goed beveiligd met een omheining en een kentekenherkenning systeem, waardoor alleen bevoegde voertuigen naar binnen kunnen. Ook is het hele terrein goed verlicht. Parkeren bij Basic Parking Schiphol P4 kan toch voor een zeer scherpe prijs worden aangeboden, omdat er minder extra services zijn dan andere parkeerlocaties van Schiphol. Zo zijn er bijvoorbeeld geen servicemedewerkers aanwezig op deze parkeerlocatie. Uiteraard zijn servicemedewerkers wel te bereiken als het nodig is. In dat geval kunt u gebruikmaken van een intercom.

Parkeren voor iedereen

Er zijn misschien iets minder services aanwezig op het terrein van Basic Parking Schiphol P4, toch is het een optie die geschikt is voor iedereen. Zo zijn er nog steeds speciale invalide parkeerplekken aanwezig. Hier hoeft overigens niets extra voor te worden betaald. Ook beschikt het terrein over oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Ook met een elektrische auto kunt u dus genieten van deze aantrekkelijke parkeerprijzen. Verder vertrekt er 24 uur per dag elke 15 minuten een snelbus van en naar Basic Parking Schiphol P4. Ongeacht het aantal reizigers. De snelbus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhallen. Schiphol P4 is de ideale parkeeroptie voor iedereen die snel en makkelijk wil parkeren voor een goed tarief. Mocht u wel graag een parkeerlocatie willen met extra service? Of wilt u toch sneller bij de vertrekhal zijn? Kijk dan ook eens naar Schiphol Smart Parking.

Voordelen

Elke 15 min. een bus richting luchthaven
Geen maximale doorrijhoogte
Elektrische oplaadpunten aanwezig
Kentenherkenning

Nadelen

Niet overdekt
Geen personeel aanwezig
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

10 Minuten
Shuttlebus
    Basic Parking Schiphol P4
  • Basic Parking Schiphol P4

Locatie parkeerterrein

Loevesteinse Randweg
1171 PK Badhoevedorp

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1063 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare