Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Op slechts 10 minuten van Charleroi Airport bevindt zich Parking New Jack Charleroi. Een veilige parkeergelegenheid waar u gerust uw auto kunt achterlaten wanneer u vanaf de luchthaven in Brussel vliegt. Via ParkCare boekt u gemakkelijk en voordelig een parkeerplaats op deze locatie. Op tijd reserveren is een must, aangezien Parking New Jack Charleroi populair is en een beperkt aanbod heeft aan parkeerplaatsen. Bovendien moet u extra betalen wanneer u zonder reservering wilt parkeren. Bij aankomst op het parkeerterrein laat u eerst de bevestigingsmail zien. Neem voor de zekerheid ook een papieren versie mee, zodat u geen problemen krijgt in het geval van een lege telefoon. Houd er verder rekening mee dat de autosleutels in bewaring worden genomen tijdens uw afwezigheid.

Gratis shuttle service tot Charleroi Airport

Een voordeel van het parkeren bij Parking New Jack Charleroi is dat er een gratis pendeldienst beschikbaar is. Nadat u de auto heeft geparkeerd, helpt een medewerker u met de bagage en brengt de shuttle bus u naar de juiste vertrekhal. Bij terugkomst brengt de shuttle bus u weer terug naar uw auto. De pendelbus staat 24/7 voor u klaar, dus ook hele vroege of late vluchten vormen geen probleem. Er kunnen acht personen tegelijk worden vervoerd en de bus beschikt ook over plaatsen voor mindervaliden.

Zonder zorgen parkeren nabij het vliegveld

De auto parkeren bij Parking New Jack Charleroi kan zonder enkele zorgen. Het parkeerterrein is namelijk niet alleen beveiligd door middel van een alarm, maar ook bewakingshonden zorgen ervoor dat onbevoegden het terrein niet zullen betreden. Daarnaast is de gehele parkeerplaats omheind. Rijdt u in een elektrische auto? Op deze locatie vindt u een oplaadpunt. Deze parkeergelegenheid hanteert overigens geen maximum hoogte, dus u weet zeker dat u hier terecht kunt. Mocht u nog informatie missen of andere twijfels hebben, kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op.

Voordelen

Pendeldienst 24/7 beschikbaar
Camerabewaking en waakhonden aanwezig
Shuttle bus geschikt voor mindervaliden
Elektrisch oplaadpunt aanwezig

Nadelen

Geen overdekte parkeerplaatsen
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Charleroi Airport

12 Minuten
Shuttlebus
    Parking New Jack Charleroi
  • Parking New Jack Charleroi
  • Parking New Jack Charleroi
  • Parking New Jack Charleroi
  • Parking New Jack Charleroi

Locatie parkeerterrein

Chaussée de Bruxelles 139
6211 Mellet (Charleroi)

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare