Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

P2 Eindhoven Airport ligt direct aan het vliegveld. Dit betekent dat u lopend van de parkeerplaats naar Eindhoven Airport kunt gaan. Geen gedoe met een shuttle bus of een auto die opgehaald moet worden bij het vliegveld. De parkeerplaats is 600 meter naast de terminal en er is geen pendeldienst aanwezig.

Kort parkeren bij vliegveld Eindhoven Airport

P2 Eindhoven Airport is geschikt voor minder valide reizigers. Invaliden hoeven geen speciaal vervoer te regelen buiten hun normale vervoersmiddel. Indien er wordt gereden in een invalidenbusje, dan kan dat busje zonder problemen worden geparkeerd op de parkeerplaats. De weg is van asfalt en dankzij het openluchtkarakter van de parkeerplaats is er geen maximale doorrijhoogte. Dit maakt het gemakkelijker om hoge auto’s te parkeren. Na het parkeren kunt u de autosleutels opbergen in uw koffer en kunt u richting de terminal lopen.

Parkeerplaats 24/7 geopend

Hoe laat de vlucht vertrekt vanaf Eindhoven Airport maakt niet uit voor het parkeren bij P2 Eindhoven Airport. De parkeerplaats is dag en nacht geopend waardoor u op elk moment van de dag kunt parkeren. Om toegang te krijgen vult u bij de ingang de toegangscode in die u heeft ontvangen in de reserveringsbevestiging. Vervolgens kunt u de auto op een willekeurige parkeerplek parkeren. Het parkeerterrein wordt beveiligd door een omheining. Er hangen geen bewakingscamera’s en er is ook geen personeel aanwezig. Lees onze parkeertips om zelf te zorgen voor een optimale veiligheid rondom uw parkeerverblijf. Met deze tips verlaagt u de kans op inbraak, wie wil dat nou niet? Boek direct via ParkCare en ontvang tevens de laagste prijsgarantie.

Voordelen

Autosleutels mee op vakantie
Geasfalteerd
Omheining
24/7 geopend

Nadelen

Geen overdekte parkeerplaatsen
Geen bewakingscamera's
Geen personeel aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Eindhoven Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Eindhoven Airport P2 bord met bewegwijzering en hek
  • Lege parkeervlakken Eindhoven Airport P2
  • Richting naar uitganag Eindhoven Airport P2
  • Passagiers volg bord Eindhoven Airport P2

Locatie parkeerterrein

Flight Forum
5657 EB Eindhoven

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare