Parkeren Eindhoven Airport P4

bij Eindhoven Airport -
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,10

Alle informatie over Eindhoven Airport P4

Officieel parkeren bij Eindhoven Airport P4

Parkeren Eindhoven Airport P4 maakt lang parkeren bij Eindhoven Airport wel heel gemakkelijk. Bij deze parkeeraanbieder maakt u gebruik van een Park & Walk. Dit houdt in dat u rechtstreeks naar de luchthaven rijdt waarna u op 6 minuten loopafstand van de vertrekhal parkeert. Om de parkeergarage te bereiken rijdt u via de A2 rechtstreeks naar het vliegveld van Eindhoven. Eenmaal in de buurt volgt u de borden die naar P4 leiden. Een groot voordeel van deze Park & Walk bij Eindhoven Airport is het gebruik van kentekenherkenning wat het in en uit rijden erg vergemakkelijkt.

De parkeergarage is afgesloten, verhard, goed verlicht en staat onder toezicht van camerabewaking. U betreedt de garage met behulp van kentekenherkenning. De garage kent een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter. Verder is de garage 24/7 geopend en behoudt u uw autosleutels.

Alles in 1 overzicht

 • Een reservering is vereist voor toegang tot P4.
 • P4 ligt op slechts 6 minuten loopafstand van de terminal.
 • Overdekt parkeren is beschikbaar op P4.
 • Door kentekenherkenning kun je contactloos in- en uitrijden bij een geldige reservering.
 • Een parkeerreservering op je mobiele telefoon tonen is voldoende; printen is niet nodig.
 • P4 hanteert een hoogtebeperking van 2,10 meter.
 • Bij overschrijding van de gereserveerde parkeertijd geldt een overschrijdingstarief.

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

De parkeertarieven van Parkeren Eindhoven Airport P4

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Eindhoven Airport P1 170,101 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Eindhoven Airport P3119,004 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Eindhoven Airport P492,406 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Eindhoven Airport P581,206 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
SchippersStop Eindhoven 110,007 minBuitenShuttle Parking
Inclusief wasservice
24 uur per dag geopend
Park4You Eindhoven 112,004 minBuitenValet Parking Geopend van 04:30 - 00:00
ParkFlyWash Eindhoven113,997 minBuitenShuttle Parking
Geen wasservice
24 uur per dag geopend
1StopParking Premium115,007 minBuitenShuttle Parking Geopend van 05:00 - 00:00
Euro-Parking 170,004 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
* De parkeerprijzen voor Eindhoven Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 02/08/2024 t/m 09/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Eindhoven Airport.

Hoe werkt parkeren bij P4 Eindhoven Airport?

Parkeren op loopafstand is de eenvoudigste parkeervorm. Parkeren op P4 Eindhoven Airport wijkt hier niet van af.

Aankomst

U navigeert naar Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven, als u in de buurt bent van het vliegveld is het belangrijk om de bewegwijzering te volgen die u naar P4 Bronze Parking leidt. U betreedt het parkeerterrein door middel van kentekenherkenning. Vervolgens kunt u te voet door naar de terminal.

Terugkomst

U loopt van de terminal naar het parkeerterrein, waar u door middel van kentekenherkenning weer snel op weg bent naar huis.

P4 Eindhoven in vergelijking

Eindhoven Airport P4 is naast P1 de enige officiële overdekte parkeeroptie bij Eindhoven Airport. De maximale doorrijhoogte is hier wat hoger, namelijk 2.10m, dan bij P1 Eindhoven Airport waar een maximale doorrijhoogte van 2.00m geldt. Als u een hogere auto wilt parkeren bent u bij P3 Eindhoven Airport en P5 Eindhoven Airport aan het juiste adres, deze officiële parkeeropties kennen namelijk geen hoogtebeperkingen. P1 Eindhoven Airport is de enige officiële parkeergelegenheid die zowel parkeerplaatsen voor mindervaliden als oplaadpunten voor elektrische voertuigen aanbiedt.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Kentekenherkenning
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 6 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Alternatieven voor parkeren bij Eindhoven Airport

Naast P4 Eindhoven Airport bieden we op ParkCare een ruime keuze aan alternatieve opties. Deze niet-officiële aanbieders doen qua betrouwbaarheid zeker niet onder voor de officiële aanbieders, maar ze zijn vaak voordeliger. Hieronder bespreken we drie verschillende parkeermogelijkheden die beschikbaar zijn in de buurt van Eindhoven Airport.

Shuttle parkeren

Met shuttle parkeren bij Eindhoven Airport wordt u het laatste stuk naar de terminal gebracht, waarbij de gemiddelde reistijd met de shuttlebus niet langer is dan 8 minuten. Onafhankelijke shuttle parkeeraanbieder 1StopParking Premium staat bekend om hun hulpvaardige personeel. SchippersStop Eindhoven staat weer bekend om hun geweldige service. Om de exacte reviews te bekijken gaat u naar de ervaringen over het parkeren bij Eindhoven Airport pagina.

Valet parking

Met valet parking bij Eindhoven Airport bespaart u waardevolle tijd die anders zou worden besteed aan het zoeken naar een parkeerplaats voor uw voertuig. Een voorbeeld van een goede valet parking bij Eindhoven Airport is Park4You Eindhoven. Ook Eazzypark Valet wordt goed beoordeeld.

Park & Walk

Park & Walk bij Eindhoven Airport is een uiterst gemakkelijke optie. U parkeert zelf uw voertuig en loopt vervolgens naar de terminal. Park & Fly P26 heeft een uitstekende reputatie. Euro-Parking is ook goed beoordeeld en heeft elektrische laadpalen.

Adres
Luchthavenweg 25, 5657EA, Eindhoven

Bekijk op kaart

Beoordelingen Parkeren Eindhoven Airport P4 Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.8
Beoordeeld door 37 klanten
Afstand tot vliegveld 8.6
Prijs/kwaliteit 8.9
Klantenservice 8.9
Totaal 8.8
Nikaj nl 8.3 Geparkeerd van 17/09/2022 tot 24/09/2022

Prima parkeerplek

Wilma nl 5.8 Geparkeerd van 18/05/2022 tot 28/05/2022

De rijrichting en staat slecht aangegeven en naar de lift is het zoeken. Gelukkig is het looppad naar het vliegveld goed verbeterd. Ondanks dat toch een eind lopen vooral met slecht weer als je ook nog je koffers bij je hebt zodat een paraplu vasthouden erg moeilijk gaat. Een pendelbus zou op zijn plaats zijn, vooral gezien de prijs van het parkeren zou dit geen luxezijn.

Horst nl 10 Geparkeerd van 14/05/2022 tot 17/05/2022

Super geregelt

ben bogers nl 8.3 Geparkeerd van 06/03/2022 tot 23/03/2022

Goed geregeld vooraf betaald en bij in en uitrijden geen problemen wij komen zeker terug en de auto staat goed beschermd

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe