Eazzypark Valet

bij Eindhoven Airport -

Eazzypark Valet biedt een geweldige uitkomst als u uw auto wilt laten parkeren bij Eindhoven Airport. Het bedrijf is 7 dagen per week van ’s ochtends 4:30 uur tot 00:00 geopend. Zoals de naam al zegt, biedt Eazzypark Valet valet parking bij Eindhoven Airport aan. U rijdt dus rechtstreeks naar vliegveld Eindhoven. Daar wacht een chauffeur u op. Na een korte check van uw auto overhandigt u uw autosleutel welke bewaard wordt in een kluis. De valet parkeerplaats bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de luchthaven. Bij terugkomst wordt uw auto ook weer naar het vliegveld gereden.

Tijdens uw afwezigheid staat uw auto geparkeerd op een volledig omheind terrein. Het terrein is beveiligd met bewakingscamera’s en wordt continu waargenomen door personeel. Er is geen maximale doorrijhoogte. Naast parkeren biedt Eazzypark Valet ook extra services zoals een wasservice en elektrisch opladen tegen een kleine meerprijs. Liever uw auto zelf parkeren? Bekijk dan Eazzypark shuttle parkeren.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
 • Camerabewaking
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
 • Autowassen
 • Elektrisch laadstation
Services
 • Geopend van 04:30 - 00:00
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Luchthavenweg 25, 5657EH, Eindhoven

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.6!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Autowasserij beschikbaar
 • Oplaadpalen aanwezig

Beoordelingen Eazzypark Valet Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.6
Beoordeeld door 91 klanten
Afstand tot vliegveld 9
Prijs/kwaliteit 8.2
Klantenservice 8.5
Totaal 8.6
Petra Vissers
20-10-2023
Lekker dichtbij het vliegveld. Fijn personeel! Zeker voor herhaling vatbaar.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Harry Vissers
06-10-2023
Super handig en lekker dichtbij luchthaven ,tot de volgende keer.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Mariska Molenaar
19-09-2023
In t begin was het even zoeken. Maar na vragen, hebben wij t gevonden. Ze zaten op een nieuwe locatie. Het parkeren was onze eerste keer bij eazzypark, werden goed ontvangen. Vriendelijk. Na aankomt vd luchthaven, kwamen ze onze auto weer keurig terug brengen. Echt een aanrader om hier te parkeren. Vriendelijk personeel.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Werner Eykens
21-07-2023
een absolute aanrader prijs, ligging, personeel, ...
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Frans Christen
18-07-2023
Prima service. Auto inleveren ging supersnel en bij terugkomst konden we ook weer snel over de auto beschikken. Volgende keer zeker weer
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Maria Porle
15-07-2023
The instructions on how to drop off the car was not clear. We were informed in the email to alert 30 min before arrival to the airport when dropping off. But that phone call was not answered, and we were advised to office hours! Plus, the specific address point to drop off the car was incorrect, it was difficult to find. (Location Eindhoven airport) Clearer instructions in the communication please.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Rosemarie Bersma-laan
05-07-2023
Bij aankomst op de luchthavenweg half uur moeten zoeken naar het juiste adres. Niet nummer 61 zoals vermeldt op de brief maar ander nummer. Ook op het adres geen duidelijke naamherkenning! Geen excuses, kille ontvangst.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
hans bosma
23-06-2023
Telefonisch slecht bereikbaar
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 7.5
Ruud Pullen
21-06-2023
Een valetservice met een acceptabele prijs-kwaliteit verhouding maar die zichzelf tekort doet om ***** te krijgen. Tips ter verbetering: 1. gestimuleerd door uw aanwijzingen in de bevestigings-email laat u uw klanten onnodig bellen m.b.t. de exacte aankomsttijd (bij aankomst voor vertrek gebeld vanuit de auto, bij aankomst op het vliegveld gebeld vanaf de bagageband. Beide keren kom je terecht in een voice-mail die je ongerust maakt). 2. Het is nog een behoorlijke tippel naar de vertrekhal. Dit moet u de klant meedelen en bovendien zorgen voor bagagewagentjes die beter tegen deze tippel kunnen dan de eigen koffers met draaiwieltjes voor op gladde vloeren. 3. u heeft sterke, jonge mannen in de service werken. Deze namen geen enkele keer ook maar enigszins de moeite om ons te helpen bij het uit- inladen van de bagage. (Wij zijn op leeftijd en ik ben vitaal, dus ik redde mij er mee, maar anderen zag ik worstelen, ook een jonger echtpaar met kinderen waarvan de vrouw in verwachting was. Op Schiphol staat de Valet Parking klaar met een karretje en men staat erop zelf de koffers/bagage hier voor de klant uit- en in te laden!) 4. geef duidelijk(er) aan dat uw valet in een kantoor in de buurt van de vertrekhal gesitueerd is en hoe het werkt. Hiermee komen we de volgende keer zeker weer bij EAZZYpark uit. Succes met alles (want de tips betreffen slechts geringe aanpassingen ( v.w.b. de bagagewagentjes kunt u ongetwijfeld met het vliegveld afspraken maken). Ik zou hiermee de prijs ongewijzigd laten of zelfs iets laten zakken. mvg R. Pullen
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Patrick Tankink
19-06-2023
prima geregeld
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Alexander Geene
07-06-2023
Slechte service, door annulering Transavia moest parkeren aangepast worden, maar daar wilde deze fijne organisatie niet aan meewerken. Dat terwijl dat wel mogelijk zou zijn geweest als er direct bij de aanbieder zou zijn geboekt. Dus beter om direct bij de uitvoerder te boeken ipv de tussenpersoon/zoekmachine!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
AAHM Claassen
29-05-2023
Prima !!!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Annelies Geijtenbeek
24-05-2023
Bij vallet parkeren heb ik een ander idee. Dus voor de deur auto afgeven. Nu loop je nog te slepen. Niet handig als je moeilijk loop.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
G.W. Kappert
20-05-2023
we hebben laten laden voor onze elektrische auto, een klein beetje stroom voor €35,- vonden we wel heeeel erg veel, beter van te voren even hadden moeten afstemmen?
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 7.5
Totaal 5.8
Cornelio Adoptie
19-05-2023
Al met al, prima dienst. Enige minpunt is de telefonische bereikbaarheid is wat minder…
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe