Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
0,0

Overnacht tegen een voordelig totaaltarief in een Superior suite in het Van der Valk Hotel Rotterdam Airport en parkeer als bonus uw auto voor langere tijd gratis op de beveiligde parking van het hotel. Een overnachting bij Van der Valk in een Park, Sleep & Fly arrangement biedt u alle luxe van een overnachting in een top suite. Zo is een uitgebreid ontbijt bij de prijs inbegrepen. In een Superior kamer vindt u behalve een moderne badkamer met inloopdouche een LCD televisie, een koelkast, koffie en thee en een kluisje voor uw waardevolle spullen.

Vaste lage prijs

Wanneer u een Park, Sleep & Fly deal reserveert bij Van der Valk Rotterdam Airport staat uw auto de gehele periode dat u in het buitenland bent veilig bij het hotel zonder bijkomende kosten voor parkeren. U reserveert van tevoren en betaalt eenmalig een vaste prijs voor het gehele arrangement inclusief parkeren. Zo kunt u zorgeloos op reis. Het aangegeven tarief is per persoon en er wordt aangenomen dat er twee volwassenen in een kamer overnachten. Reist u alleen, dan komt er een een-persoonstoeslag bovenop het bedrag voor één persoon. Het totaalbedrag zoals te zien op de website is exclusief 4,5% toeristenbelasting.

Gratis shuttle naar de luchthaven

Bij de prijs zit tevens een transfer van en naar de luchthaven inbegrepen. Hierbij dient u er rekening mee te houden dat deze service niet 24/7 beschikbaar is, maar dat u hier slechts gebruik van kunt maken van maandag tot en met vrijdag tussen acht uur ’s ochtends en zeven uur ’s avonds, op basis van beschikbaarheid. Indien u op een ander tijdstip op de luchthaven dient te zijn regelt het hotel weliswaar ook met plezier vervoer voor u, maar hier worden dan extra kosten voor berekend bovenop uw arrangement. Snel en gemakkelijk een Park, Sleep & Fly deal bij Van der Valk reserveren doet u door online te reserveren bij ParkC
are
.

Voordelen

24/7 inchecken
gratis shuttle service
sleutel zelf houden

Nadelen

gratis shuttle beperkt beschikbaar
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank
  • Hotelkamer Van der Valk Rotterdam
  • Van der Valk Rotterdam – Blijdorp
  • Wellnessruimte Van der Valk Rotterdam
  • Dinertafels Van der Valk Rotterdam
  • Ingang Van der Valk Rotterdam

Locatie parkeerterrein

Energieweg 2
3041 JC Rotterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst

Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
905 reviews.
Twitter
Facebook
Ma t/m vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
E-mail: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare