Vergelijk prijzen


Geen boekingskosten
Meer dan 60 000 klanten (en het worden er elke dag meer)
Aanbevolen door 96% van de klanten
Gratis klantenservice +31 (0) 88 57 00 190
Altijd de laagste prijs
Altijd betrouwbare aanbieders (door ons gecheckt)

Parkeren Keulen Airport

Köln-Bonn Airport, ook wel vaak simpelweg Keulen Airport genoemd, biedt een goed alternatief voor Oost- en Zuid-Nederland als luchthaven met veel Europese en intercontinentale bestemmingen. Vooral de maatschappijen Eurowings, Germanwings en Ryanair bieden veel vluchten aan naar uiteenlopende bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Als u besluit te vliegen vanaf Keulen Airport, is het handig om van te voren in te lezen over parkeermogelijkheden. Goedkoop parkeren Keulen Airport zou immers mooi meegenomen zijn, toch? ParkCare helpt u graag bij het maken van een goede beslissing en bij het op een rijtje zetten van de voor- en nadelen per parkeeraanbieder. Ook kunt u rechtstreeks via ons reserveren. In uw reserveringsbevestiging ontvangt u vervolgens een duidelijke uitleg van de werkwijze van het bedrijf in kwestie. Uw reis zal daardoor een stuk comfortabeler zijn. Het op het laatste moment zoeken naar een goedkope en gunstige parkeerplek is dan verleden tijd. Lees onze parkeertips om nog comfortabeler op reis te gaan. Maak hier kennis met de uitgebreide parkeermogelijkheden en het diverse aanbod aan parkeeraanbieders, inclusief optionele extra diensten. Kies zelf of u gaat voor goedkoop, kort, lang of luxe parkeren bij Keulen Airport.

Meest gereserveerd in november

Van low-cost parkeerplaatsen tot extra service parkeren

Vooral omdat de luchthaven van Keulen voor de meeste Nederlandse reizigers niet om de hoek ligt, is het voordelig om van te voren een parkeerplek te reserveren. Dit bespaart ogenschijnlijk geld, maar ook moeite en stress. U kunt eerder en uitgeruster aan uw reis of vakantie beginnen. Als u kiest voor een low-cost deal en goedkoop parkeren bij Keulen Airport, dan rijdt u vaak zelf naar de parkeerplaats om daarna in een shuttle bus naar de luchthaven vervoerd te worden. De medewerker van de aanbieder in kwestie helpt u graag met het in- en uitladen van uw bagage. Zo biedt goedkoop toch nog veel service en comfort. Bij aankomst kunt u na contact te hebben opgenomen weer instappen in de shuttle bus, om daarna op de parkeerplaats uw auto weer op te halen. In dit geval kunt u uw sleutels meestal gewoon bij u houden. Dit verandert wanneer u kiest voor optionele extra service, zoals een onderhouds- of wasbeurt van uw auto. Bepaal ook of u uw auto liever binnen dan buiten parkeert, dit kan per aanbieder en aantal dagen ook een behoorlijk verschil maken. Twee aanbieders van deze parkeervorm zijn Parkshuttle en Parkshuttle24. Als u liever gaat voor het echte luxe parkeren, dan is Valet parking echt iets voor u. U spreekt met een aanbieder af voor de terminal van het Keulen Airport, waar deze uw auto overneemt. Bij terugkomst staat de auto weer op dezelfde afgesproken plek op u te wachten. Voor deze service gaat u naar SKY Autopark of Parkshuttle24 valet. Vergelijk alle opties en ga na wat het voordeligst en meest comfortabel voor u is. Wij helpen u daar graag bij en hebben met veel zorg dit aanbod aan zeer betrouwbare parkeeraanbieders samengesteld.

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Over ParkCare

Wilt u veilig en snel uw parkeerplek boeken bij een betrouwbare parkeeraabieder dan gaat u naar Parkcare. Parkeren bij een vliegveld maken wij voor u gemakkelijk!

Voordelen

  • Parkeren bij een betrouwbare parkeeraanbieder
  • Reserveer direct uw parkeerplek
  • Altijd de beste parkeerdeal
  • Wij zijn er voor u!

Neem contact met ons op

Wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door het contactformulier of ons te bellen op telefoonnummer: 088 57 00 190. Wij helpen u graag!

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare