Kosten parkeren Schiphol

muntgeld op tafel met logo

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Parkeerkosten lang parkeren bij Schiphol

De parkeerkosten voor de aanbieders verschillen, vaak op basis van locatie, parkeervorm en de termijn waarop u wilt parkeren. Er zijn vier verschillende parkeervormen: shuttle parking, valet parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Bij shuttle parkeren, parkeert u uw auto wat verder weg van Schiphol. Vanaf hier zal u met een shuttlebus van en naar de airport worden gebracht. Veelal heeft een shuttle parking de voordeligste parkeerkosten. Dit maakt deze parkeervorm dan ook zeer geschikt voor lang parkeren. Ook valet parking is beschikbaar voor luchthaven parkeren bij Schiphol Airport. Hier rijdt u direct door naar Schiphol, waar uw auto zal worden overgenomen door het personeel van de parkeeraanbieder. Zij zullen vervolgens uw auto voor u naar de parkeerplek brengen. Bij terugkomst rijden zij ook uw auto weer voor en kan u direct vanuit de luchthaven in uw auto stappen. In het geval van een Park & Walk parkeerplek kan u de auto op loopafstand van Schiphol parkeren. Vanaf hier bent u vaak in enkele minuten, wandelend, op de airport. De laatste parkeervorm is een Park, Sleep & Fly parking. Hier boekt u zowel een parkeerplek, als een hotelovernachting. U parkeert uw auto op de parkeerplaats van het hotel, waar deze zal blijven staan gedurende uw reis. Hierna overnacht u in het hotel. In overleg met het hotel wordt vervoer naar de luchthaven van Amsterdam geregeld. Uiteraard zullen zij er ook voor zorgen dat u bij terugkomst terug wordt gebracht naar uw geparkeerde auto.

We snappen dat u zich wellicht afvraagt wat de parkeerkosten dan zoal zijn voor deze parkeervormen en hoe deze verschillen voor iedere parkeeraanbieder. Om het gemakkelijker voor u te maken, hebben we daarom de parkeertarieven voor u in een tabel gezet. Hierin kan u aflezen wat u betaalt, welke parkeervorm het betreft en bij welke parkeeraanbieder dit tarief geldt. We noemen zowel het dagtarief als het weektarief, zodat u ook gelijk een indicatie heeft wat de kosten voor lang parkeren bij Schiphol zijn. Het kan voorkomen dat deze tarieven verschillen voor de door u te boeken data. U bent echter verzekerd van het feit dat u bij ParkCare boekt tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor boekt u altijd tegen de beste en voordeligste parkeerkosten.

ParkeeraanbiederDagtariefWeektarief*ParkeervormBinnen parkeren?
Parkeren Schiphol P117,75142,02Park & WalkJa
Parkeren Schiphol P39,9576,68Shuttle parkingJa
Q-park Schiphol5,1641,25Shuttle parkingJa
EazzyPark Schiphol6,8254,49Shuttle parkingNee
Central Parking Schiphol10,1981,50Shuttle parkingNee
Xclusive Parking11,1389,00Shuttle parkingJa
ParkingPoint11,8694,90Shuttle parkingNee
24/7 Parking7,1256,95Shuttle parkingNee
Mobihub Schiphol West7,1357,00Shuttle parkingNee
Mobihub Schiphol Zuid8,3867,00Shuttle parkingNee
The Valet Guys Schiphol13,06104,49Valet parkingNee
The Valet Guys Schiphol14,31114,49Valet parkingJa
ParkingPoint Valet Schiphol11,8694,90Valet parkingJa
Xclusive Parking Valet11,1389,00Valet parkingJa
Xclusive Parking Valet11,1389,00Valet parkingNee
iParking13,69109,50Valet parkingNee
Central Parking Valet Schiphol13,13105,00Valet parkingJa
NH Schiphol Airport15,47123,76Park, Sleep & FlyNee


*Het weektarief geldt voor 8 dagen, ofwel 7 nachten.

Wat hebben deze parkeeraanbieders mij te bieden?
Hieronder vindt u een korte beschrijving van iedere parkeeraanbieder, zodat u weet wat u bij deze parkeerplaatsen kan verwachten. Bent u enthousiast over één van deze parkeerplekken nabij Schiphol Airport? Boek deze dan binnen enkele minuten op ParkCare.nl. Hierdoor bent u gegarandeerd van een plek tegen een voordelig parkeertarief!

Parkeren Schiphol P1
Als u gebruik maakt van Parkeren Schiphol P1 dan parkeert u op een officiële parkeerplaats van Schiphol Airport. Dit is een Park & Walk parkeerplek, wat inhoudt dat de parkeerplaats zich op loopafstand van de vertrekhal bevindt. U kunt bij deze parking overdekt parkeren en de parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, gedurende de hele week. Daarnaast is er camerabeveiliging en een bewaker aanwezig om de veiligheid van uw auto te waarborgen. Ook elektrische laadpunten en invalidenparkeerplaatsen zijn aanwezig bij Schiphol P1.

Prijs per week: €142,02
Parkeervorm: Park & Walk


Parkeren Schiphol P3
Op Schiphol P3 kan u voor een voordelig parkeertarief parkeren. Dit maakt deze parkeerplaats dan ook geschikt voor lang parkeren bij Schiphol. U wordt vanaf deze parkeerplek met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht, waardoor u binnen 5 minuten bij de vertrekhal van Schiphol Airport staat. Op deze parkeerplaats is het mogelijk om zowel overdekt, als buiten te parkeren. Daarnaast zijn hier laadpalen aanwezig om uw elektrische voertuig op te laden. Ook invalidenparkeerplaatsen zijn beschikbaar op deze parkeerplek.

Prijs per week: €76,68
Parkeervorm: Shuttle parking


Q-park Schiphol
Wilt u uw auto het liefst parkeren in een overdekte parkeergarage? Dan bent u bij Q-park Schiphol aan het juiste adres. Bij deze parkeeraanbieder staat u met ongeveer een kwartier op de luchthaven van Amsterdam. De shuttle vertrekt ongeveer iedere 5 minuten, waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw vervoer naar Schiphol Airport. In de parkeergarage zijn elektrische oplaadpunten en invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Ook kan u 24/7 uitrijden, waardoor u de parkeerplaats op ieder gewenst moment kan verlaten.

Prijs per week: €41,25
Parkeervorm: Shuttle parking


EazzyPark Schiphol
Parkeren op een afgesloten parkeerterrein kan bij EazzyPark Schiphol. Ook zijn er op deze parkeerplaats beveiligingscamera's en bewakers aanwezig, waardoor uw auto gegarandeerd veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Nog een voordeel is het feit dat u in slechts 5 minuten bij het vliegveld Schiphol aankomt, door gebruik van de shuttle bus. U kunt bij deze parkeerplek uw elektrische auto opladen. Daarnaast is EazzyPark Schiphol 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Prijs per week: €54,49
Parkeervorm: Shuttle parking


Central Parking Schiphol
De shuttle parking van Central Parking Schiphol bevindt zich op ongeveer 15 minuten afstand van de luchthaven. U wordt hierheen gebracht met een shuttle service. Bij deze parkeeraanbieder heeft u de keuze om binnen of buiten uw auto te parkeren. Op de parkeerplek zijn camera's en bewijzing aanwezig ter beveiliging van uw auto. Ook kan u bij deze parkeeraanbieder gebruik maken van extra services, zoals een wasservice.

Prijs per week: €81,50
Parkeervorm: Shuttle parking


Xclusive Parking
In 12 minuten staat u vanaf Xclusive Parking bij de vertrekhal van Schiphol Airport bij gebruik van de shuttle bus. De kosten voor de shuttleservice zijn bij het parkeertarief inbegrepen, zodat u niet voor onprettige verrassingen komt te staan. U kunt uw auto hier binnen parkeren onder toezicht van bewaking en camerabeveiliging. De veiligheid van uw auto staat hiermee centraal. Deze parkeerplek is ook nog eens 24/7 geopend, waardoor u op ieder moment van de dag terecht kan bij deze parking.

Prijs per week: €89,00
Parkeervorm: Shuttle parking


ParkingPoint
Buiten parkeren op slechts 10 minuten afstand van Schiphol Airport vandaan kan bij ParkingPoint. U hoeft bij deze shuttle parking uw sleutels niet af te geven. Vindt u het prettiger om uw sleutels in bewaring te laten van de parkeeraanbieder? Ook dat kan. U kunt bij ParkingPoint dan aangeven dat zij uw sleutels mogen bewaren in hun beveiligde kluis. Ook zijn er beveiligingscamera's aanwezig op het terrein van de parkeerplaats. Deze parkeerplek is de gehele dag door geopend, waardoor u ook 's nachts of 's ochtends vroeg bij deze parking terecht kan.

Prijs per week: €94,90
Parkeervorm: Shuttle parking


24/7 Parking
Buiten parkeren met de keuze om uw sleutels de behouden is mogelijk bij 24/7 Parking. De parkeerplaats is afgesloten door middel van omheining en hekwerken. In combinatie met camerabeveiliging zorgt dit ervoor dat u uw auto met een gerust kan achterlaten. De shuttlebus van deze aanbieder brengt u in ongeveer 5 a 10 minuten op Schiphol Airport. Heeft u een elektrische auto die u graag wilt opladen tijdens uw reis? Dat is geen probleem. Bij 24/7 Parking zijn namelijk elektrische laadpalen aanwezig.

Prijs per week: €56,95
Parkeervorm: Shuttle parking


Mobihub Schiphol West
Mobihub Schiphol West is gemakkelijk te bereiken vanaf diverse snelwegen, waardoor de locatie van de parking ideaal is. Ook staat u in ongeveer 5 minuten op Schiphol Airport en kan uw reis beginnen. Er rijdt een shuttle bus die u naar de vertrekhal van Schiphol brengt. Uiteraard zorgt deze shuttleservice er ook voor dat u bij terugkomst weer wordt opgehaald. Er is bij deze parkeerplek ook geen sprake van een maximale doorrijhoogte, waardoor u eenvoudig de parkeerplaats kan betreden. Deze parkeerplaats is geopend vanaf 06.00 uur tot 23.00 uur. Na uw boeking ontvangt u per e-mail een code waarmee u de slagboom van de parking kan openen. Hierdoor kan u eenvoudig en snel de parkeerplaats op- en afrijden.

Prijs per week: €57,00
Parkeervorm: Shuttle parking


Mobihub Schiphol Zuid
24/7 geopend en uitrijden, afgesloten parkeerterrein, sleutel niet afgeven en geen maximale doorrijhoogte - het zijn allemaal aspecten die horen bij de parkeerplaats van Mobihub Schiphol Zuid. U kunt bij deze parkeerplek voordelig buiten parkeren. Dit heeft voornamelijk te maken met de locatie van deze parkeerplaats, aangezien deze enkele kilometers verwijdert is vanaf de luchthaven van Amsterdam. Daarom biedt de parkeeraanbieder u een shuttleservice aan, waarin u binnen een half uur op Schiphol Airport staat. En, dit is niet zo maar een shuttleservice! Vanaf deze parkeerplaats vertrekt er namelijk alleen een elektrische taxi, waardoor u bijdraagt aan de vermindering van uitstoot. De parkeerplaats is beveiligd door middel van omheining en een slagboom.

Prijs per week: €67,00
Parkeervorm: Shuttle parking


The Valet Guys Schiphol
Bij The Valet Guys Schiphol kan u gebruik maken van valet parkeren en uw auto zowel binnen als buiten laten parkeren. Op de parkeerplaatsen zijn elektrische oplaadpunten aanwezig om uw elektrische auto op te laden tijdens uw reis. Ook bieden The Valet Guys verschillende extra services voor uw auto. Zo kan u uw auto laten wassen als deze geparkeerd staat bij de parkeerplek van deze aanbieder. Er is ook goede beveiliging aanwezig op de parkeerplekken. Zo is er camerabewaking aanwezig, maar worden er ook voertuiginspecties uitgevoerd gedurende de dag. Dit geldt voor zowel de binnen, als de buiten parkeerplaats.

Prijs per week: €104,49 (buiten parkeren) / €114,49 (binnen parkeren)
Parkeervorm: Valet parking


ParkingPoint Valet Schiphol
ParkingPoint Valet Schiphol biedt u de mogelijkheid om direct naar het vliegveld van Schiphol te rijden. Vanaf daar neemt een medewerker de auto van u over en zal deze naar de parkeerplaats rijden. Uw auto wordt vervolgens binnen geparkeerd. Hier staat uw auto bewaakt door middel van onder andere camerabewaking en beveiliging. Ook is het mogelijk om uw auto hier op te laden en te laten wassen. Bij deze aanbieder kan u 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht.

Prijs per week: €94,90
Parkeervorm: Valet parking


Xclusive Parking Valet
Voordelig gebruik maken van een valet parkeerplaats kan bij Xclusive Parking Valet. Hierbij rijdt u zelf direct door naar de luchthaven van Schiphol, waar uw auto zal worden opgehaald door de parkeeraanbieder. Zij rijden uw auto naar de parkeerplaats van Xclusive Parking. U kunt er bij deze aanbieder voor kiezen om uw auto binnen of buiten te laten parkeren. Er is beveiliging en camerabewaking aanwezig, voor beide parkeerplekken. Er geldt wel een maximale doorrijhoogte van 2 meter.

Prijs per week: €89,00 (voor zowel binnen, als buiten parkeren)
Parkeervorm: Valet parking


iParking
Een andere valet parkeerplaats is beschikbaar bij iParking. Uw auto wordt hier buiten geparkeerd nadat deze is overgeleverd bij de vertrekhal van Schiphol. Bij terugkomst zal de parkeeraanbieder ervoor zorgen dat uw auto weer wordt voorgereden op de afgesproken tijd. De parkeerplaats bevindt zich nabij Schiphol. Ook zijn er veiligheidsmaatregelen genomen in de vorm van bewakers en camera's. Daarnaast is er een autowasserij aanwezig, door wie u uw auto kan laten wassen. Hierdoor rijdt u weer in een schone auto weg bij terugkomst van uw reis.

Prijs per week: €109,50
Parkeervorm: Valet parking


Central Parking Valet Schiphol
Een valet parking waarbij u uw auto binnen kan laten parkeren? Het is mogelijk als u uw parkeerplek boekt bij Central Parking Valet Schiphol via ParkCare. Er zijn elektrische laadstations aanwezig voor uw elektrische voertuig. Ook is er camerabewaking aanwezig. Daarnaast zijn er bewakers aanwezig om de veiligheid van uw auto te garanderen. Ook bevindt de parkeerplaats zich slechts 0,1 km van de luchthaven vandaan, waardoor uw auto weinig kilometers extra zal rijden.

Prijs per week: €105,00
Parkeervorm: Valet parking


NH Schiphol Airport
Zowel een parkeerplaats en overnachting boeken kan bij NH Schiphol Airport. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van het hotel. Vervolgens overnacht u op een van de hotelkamers, waarna u de volgende dag naar de luchthaven wordt gebracht. U kunt uw auto hier bewaakt parkeren, gebruik maken van elektrische laadpalen of gebruik maken van een invalidenparkeerplaats. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 3 meter, waardoor deze parkeerplek extreem goed toegankelijk is. Dus, ook als u met bijvoorbeeld een werkbusje komt, dan is dit geen probleem.

Prijs per week: vanaf €123,67 (afhankelijk van geboekte hotelkamer)
Parkeervorm: Park, Sleep & Fly


Boek nu de beste parkeerplek tegen een voordelig parkeertarief
Parkeren rondom of nabij Schiphol Airport is eenvoudig en voordelig geregeld door uw parkeerplaats vooraf te boeken op onze website. U boekt uw parkeerplek binnen enkele minuten en maakt enkel gebruik van veilige betaalmethodes. Via ParkCare vergelijkt u eenvoudig alle beschikbare parkeermogelijkheden voor de door u geselecteerde data. Reserveer dus nu uw parkeerplek en wees gegarandeerd van een parkeerplek tegen een voordelig parkeertarief.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe