Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Voordelig en veilig uw auto parkeren bij het vliegveld Keulen-Bonn? Dan bent u bij BilligParken24 Keulen aan het juiste adres. BilligParken24 Keulen is het met u eens dat veilig parkeren geen vermogen hoeft te kosten. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week videobewaking en bovendien is het parkeerterrein veilig omheind en kunt u overdekt parkeren. Zo kunt u met een gerust hart in het vliegtuig stappen en van uw vakantie genieten. De sleutels geeft u in bewaring bij de parkeeraanbieder.

Binnen 15 minuten bij Keulen Airport

Bij aankomst op het vliegveld rijdt u direct naar het parkeerterrein van BilligParken24 Keulen. U wordt daar ontvangen door een medewerker. U kunt ervoor kiezen om meteen uw koffers in de shuttle bus te plaatsen. Zo loopt u zorgeloos zonder koffers van uw auto naar de shuttle. De medewerker zal u vertellen waar u kunt parkeren. Het is bij BilligParken24 Keulen mogelijk om uw auto overdekt te parkeren. Na het parkeren van uw auto loopt u naar een verzamelpunt en stapt u in de shuttle bus. Met de shuttle bus staat u binnen 15 minuten met uw koffers op het vliegveld. U zult worden afgezet bij terminal 1, vertrekniveau C. Wanneer u terugkomt van uw reis, zult u hier ook weer worden opgehaald.

Extra genieten met extra services bij het parkeren

Bij het reserveren van uw parkeerplaats kunt u ervoor kiezen om extra services bij te boeken. Zo kunt u gebruikmaken van een een tank- of wasservice. Daarnaast kunt u ook kleine reparaties uit laten voeren. Voor ultiem gemak kunt u ook kiezen voor de valet parking service van BilligParken24 Keulen Valet. U kunt dan gebruikmaken van uw eigen vervoer tot aan de terminal. Ga onbezorgd op reis en reserveer een parkeerplaats via ParkCare bij BilligParken24 Keulen. Als u vragen heeft dan kunt u onze veelgestelde vragen pagina bekijken of contact met ons opnemen.

Voordelen

Camerabewaking
Overdekt parkeren
Extra services beschikbaar

Nadelen

Vooraf reserveren
Geopend tussen 07.00 - 21.00
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

15 Minuten
Shuttlebus
  • BilligParken24 parkeerplaatsen
  • BilligParken24 bovenaanzicht parkeergarage

Locatie parkeerterrein

STEINWEG 23
KÖLN 51107

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare