Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Vliegen via Hahn Airport is een goede optie voor degene die geld wilt besparen. Doordat het niet in de buurt zit van grote steden, zijn de vluchten goedkoper. Bij het vliegveld zijn drie parkeermogelijkheden waarbij u lopend naar de terminal kunt gaan, ook wel de parkeervorm Park & Walk genoemd. Hahn Airport P2 is daarvan de grootste. Het is een groot open parkeerterrein waar u voor een goede prijs lang kunt parkeren.

Goede voorzieningen op vliegveld

Vanaf de parkeerplaats is het 4 minuten lopen naar de terminal. U zult dus niet lang hoeven te sjouwen met uw koffers en kunt daarna direct een kopje koffie halen op het vliegveld. Er zijn immers een aantal restaurants en cafetaria’s gevestigd op het vliegveld. Hierbij heeft u de mogelijkheid om uw bagage op te bergen in een bagagekluis en te belastingvrij aankopen te doen in één van de winkels. Hahn Airport beschikt over gratis Wi-Fi. Ook op de parkeerplaats bieden ze goede voorzieningen. U kunt ervan op aan dat de parkeerplaatsen schoon en opgeruimd zullen zijn. Daarnaast is Hahn Airport P2 voorzien van camerabewaking. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto tijdens uw reis.

Lopend naar de terminal vanaf parkeerplaats

Als u langer wilt parkeren dan 5 minuten, dan zult u een parkeerplaats uit moeten kiezen om te gaan parkeren. Hierbij kunt u kiezen uit Hahn Airport P1, Hahn Airport P2 en Hahn Airport P3. P1 is een parkeergarage dat direct aan de terminal zit. U kunt dus eenvoudig de terminal binnenstappen nadat u heeft geparkeerd. Liever iets goedkoper parkeren? Dan is P3 een prima optie. Dit parkeerterrein ligt op 300 meter afstand waardoor de prijs lager is dan bij P2 en P1. Reserveer online uw parkeerplaats. U betaalt hierbij geen boekingskosten.

Voordelen

Groot parkeerterrein
Met 4 minuten bij de terminal
24/7 geopend
Geen maximale doorrijhoogte

Nadelen

Vooraf reserveren
Niet overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Hahn Airport

4 Minuten
Shuttlebus
  • Hahn Airport
  • Hahn Airport

Locatie parkeerterrein

55483 Hahn-Flughafen

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare