Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Hahn Airport P1 is ideaal voor eenvoudig parkeren bij vliegveld Hahn. Wanneer u aankomt rijden bij het vliegveld dan ziet u de parkeergarage van Hahn Airport P1 al staan. Deze zit direct aan de terminal. In de parkeergarage kunt u droog uw auto parkeren. Binnen twee minuutjes staat u al klaar in de terminal voor uw reis. Met de gedachte dat u veilig staat geparkeerd. Online reserveren betekent dat u 45% korting krijgt op uw parkeertarief. Regel daarom direct online uw boeking.

Frankfurt-Hahn Airport voorzieningen

Officieel is de naam Frankfurt-Hahn Airport in plaats van Hahn Airport. Ondanks dat Frankfurt in de naam zit, is de grote stad 120 kilometer verwijderd van Hahn. De lange afstanden naar grote steden vanaf Hahn maakt Hahn een goedkope vliegoptie. Zowel het dichtbij parkeren als de goede voorzieningen op de luchthaven zorgen voor een fijn begin van uw reis. Op het vliegveld kunt u de reis beginnen met een bakje koffie in één van de vele restaurants en de laatste mensen gedag zeggen via de gratis Wi-Fi. Als u even een rondje wilt lopen en in de winkeltjes wilt kijken dan kunt u uw koffers in een bagagekluis kwijt.

Parkeermogelijkheden voor lang parkeren

Hahn Airport beschikt over drie parkeervelden. Hahn Airport P1 is de overdekte mogelijkheid waarbij u direct de terminal binnen kunt lopen. Het kan zijn dat u lang wilt parkeren en liever het aantal dagen wilt compenseren met een goedkoper parkeertarief. Dan kunt u een kijkje nemen bij Hahn Airport P2 en Hahn Airport P3. Beide parkeerterreinen dienen perfect voor lang parkeren bij vliegveld Hahn. Het grootste verschil is dat u bij P1 wel overdekt parkeert en bij de andere twee terreinen niet. Bekijk onze parkeertips om goed voorbereid op reis te gaan.

Voordelen

Grenst direct aan de terminal
Overdekt parkeren
Camerabewaking
Online boeking 45% korting

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 2.10 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Hahn Airport

1 Minuten
Shuttlebus
  • Hahn Airport
  • Hahn Airport

Locatie parkeerterrein

55483 Hahn-Flughafen

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare