Der Parkplatz Valet Frankfurt

bij Frankfurt Airport

02/04/2023 - 09/04/2023

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.5 Beoordeeld door 3 klanten

Door gebruik te maken van Der Parkplatz Valet Frankfurt kan uw vakantie of trip gelijk goed van start gaan. Door gebruik te maken van de valet service hoeft u enkel 30 minuten voor aankomst de parkeeraanbieder op te bellen. Een medewerker zal u vervolgens op het vliegveld opwachten om de auto van u over te nemen. Vervolgens wordt uw auto naar een beveiligd parkeerterrein gebracht, welke alleen toegankelijk is voor medewerkers van Der Parkplatz Valet Frankfurt. Ook is er regelmatig controle van het parkeerterrein en de geparkeerde auto's. Zo kan u met een gerust hart weggaan, zonder gedoe.
Bij terugkomst kan u contact opnemen met Der Parkplatz Valet Frankfurt zodra u uw bagage in ontvangst heeft genomen. De medewerkers zorgen er vervolgens voor dat uw auto voor u klaar staat zodra u het vliegveld verlaat.

Wilt u liever gebruik maken van een andere parkeervorm, zoals shuttle parkeren of Park & Walk? Geen probleem. Vergelijk op onze website simpelweg de diverse parkeeraanbieders voor Parkeren Frankfurt Airport.

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Adres
Auf der Roos 4, 65795, Frankfurt

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,00

Veilig parkeren bij Der Parkplatz Valet Frankfurt

We snappen dat u het belangrijk vindt dat uw auto veilig geparkeerd staat als u op reis gaat. Daarom vindt u op onze website enkel veilige en betrouwbare parkings. Deze zijn door ons persoonlijk gecontroleerd. Ook staan wij in direct contact met onze parkeeraanbieders, zo ook Der Parkplatz Valet Frankfurt. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen en (veiligheids)maatregelen die worden genomen op de parking.
Daarnaast vragen wij onze klanten om een recensie achter te laten na hun bezoek aan een parkeeraanbieder. Hiermee houden we in de gaten of de parkeeraanbieder en parkeerplaats voldoet aan de verwachtingen en/of eisen. Mocht het zo zijn dat een specifieke aanbieder veel negatieve reviews krijgt, dan verwijderen wij deze uit ons aanbod. Zo kan u altijd veilig en betrouwbaar parkeren.

Mocht u nog vragen hebben over hoe het boeken van een veilige parkeerplaats, zoals Der Parkplatz Valet Frankfurt, via ParkCare gaat, dan kan u dit stapsgewijs doorlezen op onze hoe werkt het pagina. Uiteraard kan u ook contact op nemen met onze klantenservice bij eventuele vragen.

Over Der Parkplatz Valet Frankfurt

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
 • Camerabewaking
 • Status van de auto
 • Met toegangscode parkeerterrein betreden

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 8.3km naar vertrekhal
Bekijk op kaart

Beoordelingen Der Parkplatz Valet Frankfurt

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.5
Beoordeeld door 3 klanten
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Johannes Boutsma
25-08-2021
Goede service vriendelijk personeel.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Gerrit de Groot
04-08-2021
alles was prima zeker een aanrader
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Mieke Huisman
05-08-2021
Vriendelijk personeel en alles was keurig geregeld
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe