Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Maakt u binnenkort een vliegreis vanaf het vliegveld Rotterdam Airport en bent u nog op zoek naar een praktische en veilige parkeerplaats op enkele minuten loopafstand van de terminal? Dan is het parkeerterrein P3 Rotterdam Airport wellicht de juiste keuze voor u. Deze officiële parkeeraanbieder biedt u verschillende voordelen, waaronder een terrein dat voorzien is van camerabewaking, vlot parkeren dankzij kentekenherkenning en een goede prijs.

Lang parkeren zonder zorgen bij P3 Rotterdam Airport

Het parkeren van de auto hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Door middel van de kentekenherkenning rijdt u binnen enkele ogenblikken P3 Rotterdam Airport op. Wachten is hier dus niet nodig. Uw auto staat geparkeerd op een officieel terrein van de luchthaven, dat beveiligd is met camera’s. Daarbij vindt er regelmatig surveillance plaats. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, loopt u binnen 4 tot 7 minuten naar de terminal. De autosleutels kunt u gewoon bij u houden. Ga goed voorbereid op pad en lees voor vertrek onze parkeertips. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Laagste prijsgarantie via ParkCare

ParkCare vergelijkt diverse aanbieders van parkeeraanbieders in de buurt van de luchthaven van Rotterdam, zodat voor u duidelijk wordt welke parkeerplaats het best aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunt u uw reservering voor P3 Rotterdam Airport dan ook direct plaatsen op ParkCare. Zodoende bent u zeker van een veilige parkeerplaats, tegen het laagst mogelijke tarief. Bij ons heeft u namelijk gegarandeerd de laagste prijs. Daarbij is het parkeren binnen de kortste keren gedaan en bent u klaar voor vertrek. Snel, veilig en goedkoop parkeren hoeft dus helemaal niet lastig te zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Voordelen

Officiële parkeerplaats van het vliegveld
Op loopafstand van de terminal
Camerabewaking
Toegang door kentekenherkenning

Nadelen

Overdekt niet mogelijk
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Rotterdam Airport

4 Minuten
Shuttlebus
  • Overzichtkaart parkeerterrein Rotterdam airport

Locatie parkeerterrein

Rotterdam Airportplein 60 3045 AP Rotterdam

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1063 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare