Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Lang Parkeren Eindhoven Airport

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Prijzen vergelijken voor lang Parkeren Vliegveld Eindhoven

Lang parkeren Eindhoven Airport komt meer en meer voor. Vooral doordat Eindhoven steeds populairder wordt bij veel reizigers. Zo vertrekken er steeds meer, diverse luchtvaartmaatschappijen vanaf Eindhoven Airport. Ook wordt de luchthaven steeds populairder bij de buurlanden, aangezien het vliegveld dichtbij België en Duitsland ligt. Inmiddels vertrekken ruim 6 miljoen passagiers vanaf Eindhoven Airport. Doordat deze passagiers ook naar verdere bestemmingen reizen, zien we een toename in lang parkeren Eindhoven Airport. Door de drukte en de parkeerduur kan de prijs hiervoor al snel oplopen, en zijn plekken vaak schaars. Daarom kan u via ParkCare vooraf eenvoudig uw parkeerplaats reserveren.

Op onze website vult u eenvoudig de parkeerdata van uw vakantie of trip in. Hierna kan u de prijzen en parkeeraanbieders eenvoudig vergelijken. Dit kan u doen op basis van ligging of voorzieningen. Ook ziet u een kort overzicht met beschikbare faciliteiten en mogelijkheden van de parking. Ook ziet u daar om welk parkeertype het gaat, zoals bijvoorbeeld een Park & Walk of Shuttle Parking. Als u de geschikte parkeerplaats heeft gevonden, welke voldoet aan uw eisen voor lang parkeren Eindhoven Airport, boekt u deze op de website. U voert uw gegevens in en betaalt vervolgens de parkeerplek vooraf. Zo bent u gegarandeerd van een voordelig parkeertarief. U betaalt met een van de veilige betaalmethodes die beschikbaar zijn op onze website. Na uw betaling ontvangt u een boekingsbevestiging voor de gekozen parkeerplaats voor lang parkeren Eindhoven Airport. We raden u aan om deze uit te printen of te bewaren op uw telefoon, zodat u alle informatie bij de hand heeft voor aankomst bij de luchthaven.

Gaat u op een kortere reis of vakantie, maar wilt u wel gegarandeerd zijn van een (goedkope) parkeerplek? Neem dan vooral eens een kijkje bij goedkoop parkeren Eindhoven Airport.

Boek nu eenvoudig en snel uw parkeerplaats voor lang parkeren Eindhoven Airport via ParkCare.

Eindhoven airport
CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe