Overdekt

9 dagen parkeren
27-06-2018 tot en met 05-07-2018

Voor de mensen die zich snel voort willen bewegen en niet te lang willen blijven hangen bij de parkeerplaats, is Düsseldorf Airport P5 een goede parkeeroptie. De parkeerlocatie is gelegen tegenover Düsseldorf Airport P4, alleen biedt P5 gunstigere prijzen aan. In plaats van een Park & Walk kunt u met een snelle SkyTrain verbinding bij de terminal komen. U betaalt online de reserveringskosten en bij het uitrijden kunt u de parkeerkosten betalen. Overdekt parkeren met een snelle SkyTrain verbinding kan alleen bij Düsseldorf Airport P5.

Overdekt parkeren op gunstige locatie

Düsseldorf Airport kent veel parkeerlocaties. U heeft genoeg keuze uit de mogelijkheden. Düsseldorf Airport P5 wordt gekenmerkt door de moderne parkeergarage met mogelijkheid tot elektrisch opladen. Het elektrisch oplaadpunt treft u op de begane grond in de parkeergarage. Verder bezit de parking 40 parkeerplaatsen voor gehandicapten. Nadat u heeft geparkeerd kunt u met de SkyTrain naar de terminal reizen. Binnen 2 minuten bent u op het vliegveld. Rijdt de trein net weg? Geen probleem, binnen 5 minuten staat er weer een nieuwe trein voor u klaar om u naar de Düsseldorf Airport te brengen.

Lang parkeren met SkyTrain

Lang parkeren is zeer eenvoudig en goedkoop bij Düsseldorf Airport P5. U parkeert uw auto droog, dus uw auto zal geen last hebben van de weersomstandigheden tijdens uw reis. Verder is de reis van de parkeerplaats naar de terminal zeer gemakkelijk. De SkyTrain brengt u snel naar het vliegveld. Hierdoor hoeft u niet met uw zware koffers te sjouwen en een eind te lopen. Heeft u al besloten te parkeren bij deze parking? Reserveer dan via ParkCare uw parkeerplaats en geniet van de online kortingen en de laagste prijsgarantie.

Voordelen

Overdekte parkeergarage
Elektrisch oplaadpunt
Snelle SkyTrain verbinding
Camerabewaking

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 2.10 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

2 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Kieshecker Weg 250
40468 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare