Airportparking Düsseldorf

bij Düsseldorf Airport -

Airportparking Düsseldorf is uitstekend voor reizigers die willen parkeren bij Düsseldorf Airport. U maakt bij deze parkeeraanbieder gebruik van een shuttle service. Het parkeerterrein ligt ten oosten tegen het vliegveld van Düsseldorf aan. U bereikt het parkeerterrein gemakkelijk via de A44.

Shuttle parkeren bij Düsseldorf Airport met Airportparking Düsseldorf verloopt erg eenvoudig. Als eerst rijdt u naar het parkeerterrein. Nadat u daar geparkeerd heeft zult u per shuttlebus in slechts 1 minuut naar de vertrekhal brengen. Bij de terugweg zult u ook weer van de luchthaven naar het parkeerterrein gebracht worden. Hiervoor dient u het hotlinenummer wat op uw Park-ID-kaart staat te bellen. U krijgt uw Park-ID-kaart als u op het parkeerterrein parkeert.

Bij Airportparking Düsseldorf kunt u uw auto binnen of met korting buiten parkeren. In beide gevallen parkeert u op een afgesloten terrein welke continu onder camerabewaking staat. Het aanwezige personeel houdt ook een oogje in het zeil. Voor het onoverdekte parkeerterrein gelden geen hoogterestricties. Naast parkeren worden er ook extra services aangeboden zoals klein onderhoud en een wasbeurt. Deze extra services regelt u ter plaatse. Het bedrijf is 24/7 geopend. Als u van meer luxe en comfort houdt, is Airportparking Düsseldorf Valet wellicht iets voor u.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Autowassen
 • Beveiligd parkeren
 • Voertuig onderhoud mogelijk
 • Verlicht terrein
 • Toiletten aanwezig
 • Bewaker ter plaatse
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • Vervoer van en naar de luchthaven is inbegrepen voor maximaal 3 passagiers. Voor elke extra passagier wordt er € 8,- in rekening. Deze toeslag wordt automatisch aan de prijs toegevoegd (tip: zet uw medereizigers af bij het vliegveld voordat u gaat parkeren, om deze kosten te besparen).
 • Als je bij het boeken het verkeerde aantal passagiers selecteert, behoudt de aanbieder zich het recht voor om kosten in rekening te brengen bij aankomst op de parkeerplaats.

Adres
Vogelsanger Weg 66, 4047, Düsseldorf

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8!

 • Autowasserij beschikbaar
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Beoordelingen Airportparking Düsseldorf Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8
Beoordeeld door 36 klanten
Afstand tot vliegveld 8.3
Prijs/kwaliteit 7.9
Klantenservice 7.8
Totaal 8
Tony Moehamadsaleh
28-10-2023
Goede service alleen wat drukte bij de ophaal plaats in Düsseldorf.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
Fred Rijnders
27-10-2023
Prima parkeerplaats en goed en snelle service!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 8.3
Jolanda Teunissen
26-10-2023
We hadden parkeerplaats geboekt, maar het was moeilijk te vinden. Daarbij was het heel druk en konden we de auto moeilijk kwijt. Gaf geen goed gevoel om de auto achter te laten. Na terugkomst moesten we na ons telefoontje half uur wachten op onze transferbus. Bij de parkeerplaats moesten we zelf maar in het donker tussen de modderplassen onze auto zoeken.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Jennie Dogger
24-10-2023
Goede service!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Alwin Lotterman
23-10-2023
Alles goed geregeld met de transfer van en naar het vliegveld. En onze verloren tas lag bij terugkeer op ons te wachten. Enige puntje van aandacht: ik denk dat een aantal medewerkers hun werk vreselijk vinden, ze kijken enorm verveeld
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
laurence lacombe
22-10-2023
Geen herkenbaar auto, je staat bij de vliegveld bij alle busjes te vragen of het je busje is. Niemand praat Engels...niet vriendelijk. Geen succes.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
JG Koningsveld
22-10-2023
Kan allemaal wat vriendelijker en sneller.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Roelof Kisteman
19-10-2023
Reclame met de juiste naam ontbreekt op de shuttlebus. Dat is verwarrend bij het oppikken klanten vliegveld.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 6.7
Frank van Orsouw
17-10-2023
Zeer onvriendelijk personeel wat op het vliegveld kwam duurde ook erg lang tot ze kwamen . Je wordt als vuil behandeld. Mensen behoor je met respect tebehandelen !. Niet voor herhaling in ieder geval
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Simone Kapteijns
21-09-2023
Ze werken met verschillende logo’s /namen. Parkvia, Parkairport en parkcare. Heel verwarrend. Chauffeurs herkennen je niet als je zegt dat je parkvia moet hebben. Ik had gelezen in recensie dat ik met blauwe briefje moest zwaaien en ik al herkend zou worden. Op de terugweg herkende de chauffeur het blauwe briefje niet en weigerde mij mee te nemen. Heb met ander koppel 45 minuten staan wachten op shuttle en zijn uiteindelijk door andere maatschappij mee genomen. Geen/ Slechte communicatie door taalbarière aan telefoon (geen verstaanbaar Engels). Let op dat je op eerste etage moet staan om opgehaald te worden, is heel onduidelijk aangegeven op vliegveld zelf. Prijs natuurlijk prima, zou volgende keer op vliegveld zelf parkeren
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Marcel Stevens
16-09-2023
Zeer snel brengen en ophalen, en dat voor die prijs. Vanaf nu gebruik ik alleen deze firma!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Hendrik Klein Gotink
14-09-2023
De ingang voor afgifte van de auto was een beetje onduidelijk, maar de klantvriendelijkheid maakte dat helemaal goed. Na inleveren van de auto stonden we binnen 10 minuten in de vertrekhal. Terug in Düsseldorf werden we opgehaald door een Irakese werknemer die ons spotte in plaats van wij hem. Bij inleveren auto hadden wij een blauw briefje gekregen en die had hij dus gespot. Tip: bij uitgang B10 blauw briefje in de lucht houden en dan wordt je direct benaderd. Volgende keer parkeren weer bij deze maatschappij. Auto ston ook netjes klaar. Super.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Jonny Stoevenbeld
01-09-2023
Waardeloos volk wat daar werkt, onbeschoft, niet behulpzaam. Lang wachten voor dat we op werden gehaald van het vliegveld, 6 tot 8 keer gebeld, zeer slecht zou het absoluut niet aanbevelen. Cijfer 5 zijn er 4 te veel.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Mbarek Chaksar
31-08-2023
Hoi op de site stondt 1 minut van vliegveld maar parkeerplaats en vliegveld was 10 munten we waren met ze 5 personen ik moest voor 2 personen 8 euro extra betalen.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 10
Totaal 6.7
Ben Schoppers
18-08-2023
Vaker geparkeerd daar en was helemaal Prima. Laatste keer helaas op het laatste moment vakantie geannuleerd maar zonder problemen ons geld terug gekregen.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe