Airportparking Düsseldorf

bij Düsseldorf Airport -

De comfortabele shuttlebus van Airportparking Düsseldorf staat 24/7 voor u gereed. Of u nu overdag of ’s nachts aankomt, u bent altijd snel op het vliegveld. De parkeerplaatsen bevinden zich namelijk maar op 10 minuten rijden van Düsseldorf Airport. De shuttlebus zorgt voor ontspannen vervoer van en naar het vliegveld. Shuttle parkeren bij Düsseldorf Airport is op deze manier niet alleen goedkoop, maar ook stressvrij. Vervoer van en naar Airportparking Düsseldorf is inbegrepen in de prijs.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Autowassen
 • Beveiligd parkeren
 • Voertuig onderhoud mogelijk
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
 • Toiletten aanwezig
 • Bewaker ter plaatse
 • Status van de auto
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 1 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Kieshecker Weg 171, 40468, Düsseldorf

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8!

 • Autowasserij beschikbaar
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Overdekt parkeren mogelijk

Bij Airportparking Düsseldorf kunt u kiezen om uw auto op een van de open parkeerplaatsen te parkeren. Maar het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om een van de overdekte plaatsen te kiezen. Uiteraard is het terrein van het bedrijf volledig beveiligd en streng bewaakt. Welke parkeerplaats u ook kiest, uw auto staat er veilig. Tijdens uw reis worden uw autosleutels veilig in een kluis bewaard bij de parkeeraanbieder.

Service waar u op kunt rekenen

Het personeel staat bij Autoparking Düsseldorf altijd voor u klaar. Wanneer u onverhoopt een verandering heeft wat betreft vertrek- of aankomsttijd kunt u dit dus direct laten weten. De medewerkers doen vervolgens hun uiterste best om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk wachttijden en andere zorgen heeft. De klantvriendelijke service van Airportparking Düsseldorf boekt u via ParkCare. U ontvangt dan alle informatie die u nodig heeft over het parkeren bij Düsseldorf Airport met Airportparking Düsseldorf. Bekijk onze parkeertips om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Beoordelingen Airportparking Düsseldorf Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8
Beoordeeld door 29 klanten
Afstand tot vliegveld 8.3
Prijs/kwaliteit 7.7
Klantenservice 7.9
Totaal 8
Simone Kapteijns
21-09-2023
Ze werken met verschillende logo’s /namen. Parkvia, Parkairport en parkcare. Heel verwarrend. Chauffeurs herkennen je niet als je zegt dat je parkvia moet hebben. Ik had gelezen in recensie dat ik met blauwe briefje moest zwaaien en ik al herkend zou worden. Op de terugweg herkende de chauffeur het blauwe briefje niet en weigerde mij mee te nemen. Heb met ander koppel 45 minuten staan wachten op shuttle en zijn uiteindelijk door andere maatschappij mee genomen. Geen/ Slechte communicatie door taalbarière aan telefoon (geen verstaanbaar Engels). Let op dat je op eerste etage moet staan om opgehaald te worden, is heel onduidelijk aangegeven op vliegveld zelf. Prijs natuurlijk prima, zou volgende keer op vliegveld zelf parkeren
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Marcel Stevens
16-09-2023
Zeer snel brengen en ophalen, en dat voor die prijs. Vanaf nu gebruik ik alleen deze firma!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Hendrik Klein Gotink
14-09-2023
De ingang voor afgifte van de auto was een beetje onduidelijk, maar de klantvriendelijkheid maakte dat helemaal goed. Na inleveren van de auto stonden we binnen 10 minuten in de vertrekhal. Terug in Düsseldorf werden we opgehaald door een Irakese werknemer die ons spotte in plaats van wij hem. Bij inleveren auto hadden wij een blauw briefje gekregen en die had hij dus gespot. Tip: bij uitgang B10 blauw briefje in de lucht houden en dan wordt je direct benaderd. Volgende keer parkeren weer bij deze maatschappij. Auto ston ook netjes klaar. Super.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Jonny Stoevenbeld
01-09-2023
Waardeloos volk wat daar werkt, onbeschoft, niet behulpzaam. Lang wachten voor dat we op werden gehaald van het vliegveld, 6 tot 8 keer gebeld, zeer slecht zou het absoluut niet aanbevelen. Cijfer 5 zijn er 4 te veel.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Leo Rademakers
01-09-2023
Zowel de auto-overdracht bij aankomst alsook bij vertrek van de parkeerplaats was bepaald niet klantvriendelijk. Tijdens de beide ritten naar het vliegveld werden alle snelheidsgeboden stelselmatig beduidend overschreden. Tevens werd niet zachtzinnig met de koffers omgegaan. Kortom: er is veel ruimte voor verbetering!
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 4.2
Mbarek Chaksar
31-08-2023
Hoi op de site stondt 1 minut van vliegveld maar parkeerplaats en vliegveld was 10 munten we waren met ze 5 personen ik moest voor 2 personen 8 euro extra betalen.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 10
Totaal 6.7
Rik Rentrop
30-08-2023
Waardeloze parkeerservice! Bij terugkomst bleek er schade op de auto te zitten en met ons nog 2 andere auto’s. Na overleg ter plaatse zijn we doorverwezen naar de moederorgansiatie voor de verzekering. Er zouden vooraf foto’s zijn gemaakt maar die hebben wij nooit ter inzage gekregen. Na diverse malen bellen naar het hoofdkantoor en minutenlang in de wacht te hebben gestaan, wordt steevast de verbinding verbroken. Nooit meer parkeren via Parkcare, oplichters zijn het!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 4.2
Ben Schoppers
18-08-2023
Vaker geparkeerd daar en was helemaal Prima. Laatste keer helaas op het laatste moment vakantie geannuleerd maar zonder problemen ons geld terug gekregen.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Anja van Eeden
12-08-2023
Het was moeilijk te vinden. Het wordt slecht aangegeven waar je precies in moet rijden. Verder is het uitstekend.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
José Staman
10-08-2023
Super snel geregeld allemaal en duidelijk!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Marco Doornenbal
09-08-2023
Voor de eerste keer op deze wijze geparkeerd en nu ik weet hoe het werkt, is het een volgende keer ook een prima optie. Wat niet oke was, is dat bij het inleveren van de autosleutel er om een betaling van een extra persoon werd gevraagd. 10,- cash. Stond niet op de orderbevestiging en ook niet in de kleine lettertjes. Ik deed dat niet, had bovendien gelukkig geen cash bij me en dus niet afgerekend. Bleek achteraf een manier te zijn om iets extras te incasseren door de man in kwestie. Een brutaal mens heeft de halve wereld… maar buiten dat was het een prima service.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Jarno Stengs
08-08-2023
Prima geregeld!! Auto afgezet, we werden keurig met busje bij vliegveld afgezet en na 3 weken bij terugkomst ook weer bij het vliegveld opgepikt. Echt een aanrader!!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Gerard van der Kuijl
03-08-2023
Alles prima geregeld. Enige wat vreemd was is dat we bij aankomst nog voor een 4e persoon moesten afrekenen terwijl dit wel was aangegeven.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Chelsea Karsowidjojo
13-06-2023
Snelle service, goed bereikbaar en we waren met 5 minuten op t vliegveld! Erg fijn.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Petrus van der Aa
13-05-2023
Geweldige en snelle service
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe